fyels biedt onbeperkte slepen en neerzetten delen van de openbare bestanden

Als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om in het openbaar bestanden te delen, Fyel biedt gratis en onbeperkt het delen van bestanden met een eenvoudige drag-and-drop interface.

Zonder het aanmelden voor een account kunt u maximaal 9 GB aan bestanden in Fyels gratis openbare repository. Als u aanmelden met uw Twitter of Facebook-account inloggen om u aan te melden, kunt u genieten van onbeperkt uploaden. Houd rekening met de dienst is ontworpen voor het delen van bestanden, niet voor particuliere opslag. Hit de onderstaande link om het uit te proberen.

Fyels [via Addictive Tips]

werkt niet voor mij, toen ik slepen en een bestand te laten vallen, het wordt vast uploaden op 13,2%. Ik gebruik Firefox 4

Dus, ik kan versleutelen met TrueCrypt en gebruik het als mijn (privé) opslagkast publiek?

er is niet een Facebook-login … alleen twitter …

Hun website zegt dat ze niet mijn browser ondersteuning – krijgen met de tijd kerel. Ik gebruik IE en het leuk vinden, en er is veel van ons rond. Zij kunnen onbeschaamd aan klanten in de Verenigde Staten en met het weggaan, maar we hebben nog een paar omgangsvormen hier in het Verenigd Koninkrijk. Ik zal zeker niet het gebruik ervan.

gebruik van het voor een week, nadat ik maakte een Chrome-app snelkoppeling. slanke, minimal-interface, werkt geweldig. ik beveel het omdat want het is een web-app, gebruikt het geen middelen, net als andere desktop-app diensten bij inactiviteit.

LOL … Charles F “Hun website zegt dat ze niet mijn browser ondersteuning – krijgen met de tijd kerel. Ik gebruik IE en het leuk vinden, en er is veel van ons rond. ”

Als u gebruik maakt van Internet Explorer, moet u “krijgen met de tijd kerel”, zoals IE is geweest en zal altijd een doorn in web development. Zo veel betere aanbod nu uit. Ook in “deze tijd” de meesten van ons hebben verschillende browsers geïnstalleerd te hanteren verschillende surfen op het web nodig heeft.

No offense maar IE zuigt. Ik ken alle browsers hebben bijwerkingen, maar als we hadden een stemming over welke browser moet vertrekken. IE zou zijn gegaan zeker

Ik ben opknoping op 13,2% uploaden ook … iemand enig aanwijzingen?

geplakt met 13,2%, Ubuntu 9.10 met Firefox 5.0

De Emmy Awards zijn eigenlijk beheerd en gedistribueerd door drie afzonderlijke organisaties: de Academy of Television Arts & Sciences, de National Academy of Television Arts & Sciences, en de International Academy of Television Arts & Sciences; elke organisatie omgaat met bepaalde plechtigheden en awards.