vrijdag fun: snowboarden hoogste 2

Na een lange week op het werk is het tijd om te ontspannen en heb plezier. Deze week hebben we een leuke stunt en truc snowboarden spel voor jou om te spelen.

Opmerking: Dit spel heeft een korte, zeer repetitieve stukje muziek die u wilt uitschakelen tijdens het spelen.

Het doel van het spel is om te voldoen aan de vereiste kwalificaties score voor elk van de snowboard cursussen terwijl het doen van zoveel mogelijk stunts / trucs mogelijk te maken.

Het eerste dat je ziet is een kaart met de vijftien verschillende snowboarden cursussen en je voortgang op het circuit.

Zult u zeker wilt om vertrouwd te raken met de noodzakelijke toetsen op het toetsenbord worden om zo goed mogelijk te doen, terwijl snowboarden.

Opmerking: Het numerieke toetsenbord op ons toetsenbord leek niet te “mix” heel goed met het spel, dus we raden het gebruik van de reguliere numerieke toetsen of hun alfabetische equivalenten.

U zult ook in staat om te kiezen uit een van de vier verschillende snowboarders. De standaard snowboarder bij het starten van het spel is Kate Powder, maar je kunt een andere snowboarder kiezen door te klikken op hen. Elke snowboarder heeft speciale trucs en verschillende niveaus van kracht voor het springen, snelheid en balans lucht.

Tijd om te snowboarden!

Terwijl snowboarden op de vakken die je zult zien prompts van de Yeti aan bepaalde stunts / trucs. Er zijn ook aanwijzingen in de buurt van de onderkant van het spel venster om andere stunts / trucs ook doen. Hoe meer je doet, hoe beter je score zal zijn.

Aan het eind van elke cursus vindt u scores voor uw prestaties. De rechters zullen niet aarzelen om u te geven lage scores als ze het gevoel dat je niet genoeg stunts / trucs. U kunt een goed voorbeeld van de kwalificatie scores hier te zien … vijftien was de minimale voorwaarde om de cursus te slagen. Zodra u een cursus te beheersen kun je het opnieuw proberen of gaan naar de volgende.

Breng op Cursus # 2!

Speel Snowboarden Supreme 2

Hitachi ooit gefabriceerd een geldautomaat dat zou zowel warmte en ijzer valuta, zodat de rekeningen is afgegeven werden beide gesteriliseerd en scherp gestreken.