vrijdag fun: slak bob 2

Ieders favoriete dag van de week is er weer en dat betekent dat het tijd is voor wat plezier! In het spel van deze week uw taak is om te helpen Snail Bob reizen veilig door een gevaarlijke bos en het huis van zijn opa te bereiken in een stuk.

Het doel van het spel is om te helpen Snail Bob voorkomen dat de gevaren die hij tegenkomt tijdens elk deel van zijn reis, zodat hij een verjaardagscadeau aan zijn opa kan leveren. U moet uw weg denken over de valkuilen die wachten en als noodzakelijke stap snel!

Er is een korte intro dat de achtergrond verhaal voor de game biedt.

Er zijn vijfentwintig niveaus van het oplossen gevaar goedheid wachten voor u als u te helpen Snail Bob voltooien zijn reis.

Het eerste niveau begint eenvoudig genoeg en laat je een gevoel voor hoe het spel werkt. Let op de stippellijnen rond twee van de punten … deze zullen worden gebruikt om te helpen Snail Bob krijgen door middel van het niveau.

Het eerste wat je hoeft te doen is bewegen de stalen trap onder de richel met de hendel.

Zodra de stalen trap veilig is weggestopt is het tijd om een ​​beetje van het vliegen te doen. Druk op de rode knop om Bob de slak op zijn weg te sturen …

Op op en weg!

Zodra Snail Bob een bepaalde hoogte heeft bereikt zal hij drop-down op de richel, dan over om te reizen via de uitgang.

Wanneer Snail Bob de afslag kunt u uw score te zien voor het niveau veilig bereikt, in staat zijn om terug te keren naar de belangrijkste kaart, of direct te verplaatsen naar het volgende niveau.

Oh nee! Het lijkt erop dat iemand wil Bob de slak voor het diner … Veel plezier en succes!

Speel Bob de slak 2

kan slak bob 2 te openen en te spelen niet

kan het spel niet te openen, hetzij

gewoon dacht dat het uit, ga onder de laatste foto van het spel en het zegt te spelen slak bob 2, klikt u op het, het werkt. Praten over een duh ogenblik !!! 🙂

Het enige teken dat alle drie de terminator-modellen in de originele Terminator trilogie te ontmoeten is Peter Silberman-gespeeld door acteur Earl Boen.