vrijdag fun: slagschip – general quarters

Het is vrijdag weer en dingen die er zijn waarschijnlijk erg saai rond het kantoor te zijn. Verlevendigen dingen door het nemen van bevel van een marine-vloot en gaan de strijd aan met Battleship – General Quarters.

Opmerking: Afhankelijk van uw kantooromgeving u wel of niet wilt dat het geluid voor dit spel uit te schakelen. Het wordt geleverd met een explosie en alarm geluiden.

Het doel van het spel is om je vijand vloot zinken voordat ze zinken jouwe. Het intro scherm kunt u uw naam in te voeren, indien gewenst, anders klik op Enter.

Het eerste ding dat u hoeft te doen is om uw wagenpark te zetten. Klik op het schip dat u wilt positioneren op het bord en beweeg je de muis naar de gewenste locatie.

Zodra u het schip in de gewenste locatie kunt u het schip te zetten met behulp van de linker en rechter pijltjestoetsen. Toen het schip is gepositioneerd op de manier waarop u wilt klikt u nogmaals op.

Ga door totdat je hebt je hele vloot ingezet. Zodra u klaar bent je “second in command” zal u informeren dat alles klaar is om te gaan.

Wanneer het spel begint je twee spelborden te zien. Men zal uw wagenpark weer te geven en de andere zal zijn voor het kiezen waar uw schelpen vuren. Een oranje kubus verschijnt in de cel die u overweegt als een doelwit … links klikken om te schieten.

Als u of uw vijand lege water raken met een shell zullen die vierkantjes grijs van kleur geworden. Misses zal ook een kleine pluim van water als de schelpen effect weer te geven.

Bij een treffer op een schip, zal er een nette kleine explosie opdagen zijn. Helaas is onze onderzeeër er net gezonken …

Maar terugverdientijd is altijd geweldig. Merk op dat onze gezonken onderzeeboot is nog steeds op het bord, maar in de schaduw boven in oranje. Elke keer dat je scoort een succesvolle treffer zal er een leuke strijd sirene om te gaan met het zijn.

Het krijgen van zo dicht bij zinken van de vijandelijke vloot nu!

Slechts een hit overgelaten aan de Mijnenveger te krijgen en de strijd te winnen! Nu waar de uiteindelijke shell te schieten?

Heb ze!

Het einde scherm zal je uiteindelijke score weer te geven, op de knop om opnieuw te spelen, en leuke kleine berichten in het venster kleine kijker.

Speel Battleship – General Quarters

Zou ik stel ook een rekening met het patroon dat de pc branden .. horizontale lijn .. en vervolgens 3 peg compenseren … voorkomt elke mogelijkheid van verlies van 3 en 2 peggers voor de eerste 30 beurten.

De 1883 explosie van de Indonesische vulkanische eiland Krakatau was zo krachtig dat de resulterende drukgolven de hele aarde drie en een half keer afgerond.