vrijdag fun: Avalancher

Na nog een lange week op het werk je iets nodig hebt om je gedachten af ​​te leiden van de dingen en u helpen een beetje ontspannen. In het spel van deze week je missie is om iglo’s dat de lawines moet je overleven om koning van de Eskimo’s worden kan weerstaan ​​te bouwen, dus grijp uw ice picks en maak je klaar naar het noorden!

Het doel van het spel is om met succes te bouwen lawine-proof iglo’s op elk van de twaalf pieken in het spel, zodat uw Eskimo de Koning van de Eskimo’s kan worden. Wanneer het spel begint kun je alleen toegang tot de Bunny Slope Peak die dient als een training niveau om u vertrouwd te maken met het spel.

De Bunny Slope Peak niveau is de enige die een hint over een veilige locatie die je Eskimo kunt gebruiken om een ​​iglo te bouwen zal bieden.

Merk op dat er gebieden zijn waar u uw Eskimo niet kan plaatsen …

Als je eenmaal hebt gekozen voor een positie klik met de muis naar de Eskimo te plaatsen. U zult merken een set van lege kubussen blijken dat fit / voldoen aan de locatie die u hebt gekozen. Op de eerste verdieping krijgt u een maximum van tien ijsblokken om te werken voor je iglo (rood omcirkeld in de linker bovenhoek).

Klik op elke kubus gebied dat u wilt een ijsblok te plaatsen voor je iglo. Als u van gedachten weer te veranderen over een bepaald ijsblok klik erop om het te verwijderen.

Opmerking: U kunt een dak enige type constructie te maken indien gewenst.

Klaar om de iglo te testen! Druk je spatiebalk wanneer je klaar bent om de lawine te starten.

Dingen zijn zeker bewegen en twee blokken van de iglo zijn hier al vernietigd. U kunt de resterende tijd lawine en de gezondheid van uw Eskimo in de linkerbovenhoek te monitoren.

Ja! De iglo hield tegen de lawine …

Nadat met succes een Bunny Slope Peak hebben overleefd, krijgt u toegang krijgen tot vier meer pieken te proberen in elke gewenste volgorde die u wenst.

Waar moet hij zijn iglo te bouwen?

Als je iglo doet instorten op een vlakke en uw Eskimo sterft, dan kun je het opnieuw proberen dat niveau of verplaatsen naar een andere totdat je klaar bent om het opnieuw te proberen zijn. Veel succes en veel plezier!

Avalancher

De hele wereld vermeld op de vlag van de Verenigde Naties is georiënteerd zodat de kijker is op zoek naar beneden op de Noordpool, een poging van de ontwerpers om niet focussen op een bepaalde natie of politieke regio.