uit de doos tips: het toezicht op android gebruik van de batterij, diy camera stabilisatoren en decluttering pagina’s in chroom

Een keer per week ronden we een aantal van de tips en trucs die u post in en deel ze met iedereen. Deze week zijn we op zoek naar het toezicht op de batterij van uw Android-apparaat, doe-het-camera stabilisatoren, en een handige Chrome tool voor het opruimen van webpagina’s.

Alfred schrijft in de volgende Android-centric tip

Ik heb een bos van accu apps getest en vonden ze allemaal ontbreekt in een of andere manier. Battery Doctor heeft zoveel mogelijkheden het is gek. Niet alleen kunt u voor de hand liggende dingen doen, zoals te zien van het energieverbruik van verschillende apps, maar u kunt uw opgeladen / ontladen na verloop van tijd te volgen, controleren geschatte levensduur van de batterij blijft op basis van wat voor soort taken die u wilt doen, en nog veel meer. Niet slecht voor een gratis app!

Niet slecht inderdaad, bedankt voor het delen Alfred!

Rick schrijft in met de volgende camera / camcorder tip

Ik hou dinking rond met camera tuig en nieuwe opstellingen, kwam ik over deze opstelling onlangs en nam het voor een werveling met mijn camcorder, het werkte heel goed. Alles wat je nodig hebt zijn een aantal PVC-buizen en basic bolt ‘n soort wasmachine spullen uit de lokale hardware.

PVC is goedkoop genoeg, en als je de stukjes niet meteen lijmen, makkelijk genoeg te redden voor een nieuwbouw. Ziet eruit als een leuk weekend project. Bedankt voor het delen!

Belle schrijft in de volgende Chrome tip

Als u op zoek bent naar schoon te maken een pagina, maar u wilt niet te gaan door het gedoe van het toevoegen van elk element aan uw adblocking lijst, Pagina Eraser is een snelle manier om schoon te maken een lelijke pagina. Je zet het gewoon op en wissen van de onzin die u niet wilt zien. Het is makkelijk!

Gemakkelijk inderdaad, of het is gewoon een doorn in het oog of je probeert om het schoon te maken voor een screenshot dat is zeker een snelle manier om te gaan over. Leuk vinden.

pagina gum ziet er geweldig uit, ik denk dat het beste deel is dat je alleen moet het een keer te doen. im verkocht.

De stippen op dobbelstenen en domino worden “stippen”, de term betekent een groep kleine maar gemakkelijk geteld items en wordt ook gebruikt om te verwijzen naar de zaden van een aantal kleine vruchten zoals mandarijnen.