uit de doos tips: ethernet spiekbriefjes, wi-fi cantennas en pakket tracking simpel vakantie

Een keer per week wij dumpen de Tips Box en delen een aantal van de grote tips die je hebt gemaild in. Deze week zijn we op zoek naar Ethernet-bekabeling spiekbriefjes, Wi-Fi cantennas, en gemakkelijk vakantiepakket tracking.

Philip schrijft in de volgende tip

Ik heb eindelijk opgegeven op steeds krijgen van een goede Wi-Fi-signaal tijdens mijn oude dikwandige huis. Voor de laatste paar weekenden ik heb gelopen kabel door de muren en mijn DIY Ethernet kleurcodering spiekbriefje hebben gevonden van onschatbare waarde te zijn. Ik nam de beelden van deze Ethernet tutorial gedrukt ze in kleur en vervolgens gelamineerd ze (rug aan rug). Ze zijn over de grootte van een 3 x 5-kaart en zeer geschikt voor snelle referentie wanneer je laat bedrading. Ik weet zeker dat als ik deed dit lang genoeg zou ik alles in het geheugen hebben, maar als het is 02:00 op een zaterdag en ik een beetje uit mijn spel de spiekbriefjes echt helpen. Als iemand heeft een hogere resolutie of alternatieve beelden die ik zou graag om ze te zien!

Dat is een slimme manier om een ​​quick and dirty cheat sheet Philip samen te stellen. Bedankt voor het delen!

Holly schrijft in de volgende Wi-Fi stimuleren tip

Ik had gezien bouwt voor “cantennas” voor de komende jaren, maar nooit gedacht dat ik nodig hebt om uit geek en bouwen er zelf een. Ik installeerde onlangs een computer in mijn atelier (een paal schuur ongeveer 50 voet van de achterkant van mijn huis). Ik heb niet echt willen netwerkkabel helemaal opraken er zijn, maar de Wi-Fi-signaal van het huis was slordig op zijn best. Ik volgde de eenvoudige instructies hier en (nadat ik een paar goedkoop maar speciale onderdelen bestellen had gekocht) was ik in het bedrijfsleven. Ik stopte de cantenna recht in de Wi-Fi-kaart in de computer en nu krijg ik een groot signaal daar in de paal schuur. Het hele project kostte me ongeveer $ 15 en duurde minder dan een uur zodra alle onderdelen waren aangekomen.

Goedkoop, effectief en gebouwd MacGyver stijl? Wat is er niet om lief te hebben over dit project?

Rick schrijft in de volgende vakantie tip

Normaal gesproken wil ik alleen maar een paar pakketten per maand afgeleverd (zodat het bijhouden van hen is geen big deal). Rond deze tijd van het jaar, maar de pakketten komen overstromingen in. Mijn favoriete tool voor het bijhouden van hen allen is PackageTrackr. Het is een web-app met een grote mobiele interface. U kunt al uw pakketten te zien en feedback te krijgen als … het pakket heeft de afzender verlaten, is in transit, wordt opgehouden, is uit voor de levering, is opgeleverd, en ga zo maar door. Niet alleen dat het werkt met meer dan alleen de grote namen (zoals UPS en FedEx). Als je kijkt naar het pulldown menu van de scheepvaart providers kan volgen er als 40+ inzendingen. Ik bestelde iets van Hong Kong eerder deze maand en PackageTrackr behandelden het met geen enkel probleem.

PackageTrackr ziet er geweldig Rick! Je liet een pretty sweet detail: zodra u zich aanmelden voor een account kunt u uw tracking-berichten aan track@packagetrackr.com doorsturen en het zal automatisch uw pakketten toe te voegen aan uw account. We komen terug in een beetje te zijn, het is tijd om aan te sluiten in een aantal pakketten van Kerstmis.

Heeft u een tip of truc te delen? Stuur ons een e-mail op tips@howtogeek.com.

Eén ding zeggen dat we in IT als het gaat om de bedrading en herinneren die pin-out te gebruiken is “A is voor een ** hole”, wat betekent dat altijd gebruik maken van de standaard B pinout (WO, O, WGR, Bl, WBL, Gr, WBr, Br)

Precies … Ik zag de spiekbriefje en was als “Wie gebruik maakt van dat?”

hoe te geek is berucht voor het gebruik van slechte bekabeling normen (of moet ik zeggen gebrek aan normen?) … ..disappointing als je het mij vraagt. De dingen zoals dit op het internet, dat maakt je loopt in een gebouw, kijken naar een kabel en hebben om werk te doen wat draden op welke pin te vinden.

Ik tweede de WO, O, WGR, Bl, WBL, Gr, WBr, Br

Hou van het idee van een handige cheat sheet … gewoon niet deze, -);! Ook tweede (of 3) op de standaard WO, O, WGR, Bl, WBL, Gr, WBr, Br

Het is altijd geweest, WO, O, WGR, Bl, WBL, Gr, WBr, Br, voor mij ook.

Heeft iemand vett dit spul voor gezond verstand, niemand echt gebruik maakt van A, met uitzondering van Australië en een mis bedraad gebouw aan de Harvard

packagetrackr.com heeft een nieuwe site op faranow.com u uw login kunt gebruiken van packagetrackr.com. Het heeft een veel eenvoudiger en gemakkelijker-interface! Tot nu toe I like it!

Steengruis, zaklamp, rood-boom, chiropteran (taxidermist)

Als je ooit werkte bij de telefoon de fabriek enige tijd de standaard bekabeling zou worden verbrand in je geheugen cellen een lange tijd geleden,. LMAO, een oude klok hoofd; ~ j ~

Technisch maakt het niet uit welke volgorde de kleuren zijn zolang beide uiteinden van elke kabel zijn identiek. Hoewel T568B lijkt vaker voor te komen.

Het heeft geen diference maken als je het concept DTE-DCE en DTE-DTE communicatie begrijpen. U kunt zelfs de communicatie als je alleen maar 4 draden.

WO, O, WGR, Bl, WBL, Gr, WBr, Br, is altijd geleerd om me als B-norm

B FTW (voor de draad …)

Als je weet

a) oranje, dan groen; b) start met licht en alternatieve, zelfs over kleuren; c) het blauw centrum pair in het geval het wordt gebruikt voor de telefoon

dan valt alles gewoon op zijn plaats.

Ach ja. Ik denk dat dat is waarom ze de journalisten en we zijn de tech-heads.

Normen lijkt juiste kleurcodering eisen. En vast te houden aan de gebruikelijke WO, O, WGR, Bl, WBL, Gr, WBr, Br Ethernet-bekabeling standaard waarschijnlijk zou redden een aantal andere tech een paar uur van het hoofd krabben later. Maar zolang de juiste aansluitingen worden gemaakt maakt niet uit welke kleuren gaan in welke pinnen. En als het werkt, waarom dan “fix it”? Dus tenzij deze kabels worden verkocht (of zelfs gezien) aan iemand anders met minder technische kennis dan zeg ik laat het met rust.

Anders, zo ver als een soort van “professionele” bekabeling gaat dan zou ik het eens: (A) Bort, (R) etry, (F) ail. Want als je erover nadenkt, als iemand anders waren om krimp op een andere RJ-45 – en doe het goed – het meest waarschijnlijk zal leiden tot meer problemen.

Door mijn Votech school, moesten we zowel de A en B-normen te leren, maar we gebruiken B vaakst. De enige keer dat we gebruik maken van A is bij het maken van een crossover kabel en we hebben om het te gebruiken.

En @ John

Het maakt uit welke manier je de draden als gevolg van annulering tussen de draden en de wendingen om overspraak te stoppen.

A of B heeft dezelfde ruisonderdrukking kenmerken. B wordt meestal gebruikt in de VS

Ondanks de kwestie van de kleurcodering conventies, de auteur moet worden geprezen voor een uitstekend geschreven en heerlijk goed uitgelegd project, dat zelfs niet-techneuten kunnen volgen en op te bouwen. Heel goed gedaan!

Het maakt een groot verschil als je draad is extra lang. Ik maakte een aantal dat niet werkte, totdat ik gebruikte B. De TIA / EIA 568-A standaard, die werd bekrachtigd in 1995, werd vervangen door de TIA / EIA 568-B-norm in 2002 en is bijgewerkt sinds. Beide normen bepalen de T-568A en T-568B pin-outs voor het gebruik Unshielded Twisted Pair-kabel en RJ-45-connectoren voor Ethernet-connectiviteit. De normen en pennenbezetting specificatie verschijnen gerelateerd en uitwisselbaar kunnen zijn, maar zijn niet hetzelfde en niet onderling uitwisselbaar.

Don, dus wat je probeert te zeggen is dat de fabrikanten van de kabel te nemen 4 paren van de kabel en maak 1 paar beter dan de andere, ik hoop dat u niet te betalen voor je studie, want dat is een schande gezien je niets geleerd wordt.

568 b is de norm die we gebruiken in de Data Tel bedrijf ook mee eens WO, O, WGR, Bl, WBL, Gr, WBr, Br.

Als een oude installateur voeg ik nog een tid bit-draden op een Cat 5 Cable kleurenblind bent, zolang je dezelfde kleuren aan elk uiteinde – 🙂 D

Ja, wat ik bedoelde met mijn originele “a is voor een ** gaten” bericht is dat het de meest gebruikte standaard (althans in de VS), dus als je loopt in een telefoon / netwerk kamer het is leuk om te zien alles consistente en om beleefd te zijn en betalen uit naar de volgende kerel die gaat werken in die kamer.

Ook 1Gb ethernet gebruikt alle draden, niet alleen twee paar als 10/100;. En als je te maken hebt met PoE moet je kijken welke norm de apparaten te gebruiken, hoewel ik denk dat de nieuwste 802.3af zorgt voor zowel het gebruik van de reserve-paren en data paren om stroom te leveren.

Behalve voor een periode van vijf jaar pauze, is Saturday Night Live bedenker en producent Lorne Michaels is in opkomst voor elke aflevering tapen helemaal terug naar het debuut episode in 1975: meer dan 700 afleveringen tot nu toe.