systeem uitschakelen te herstellen in Windows 7 of Vista

De Windows 7 / Vista System Restore-functie zorgt ervoor dat de software-installaties, drivers en andere updates terug kan worden opgerold. De enige prijs voor deze functie is een aantal schijfgebruik. Als u wilt uitschakelen systeem herstellen, dat is een slecht idee, het is eigenlijk vrij eenvoudig.

Gewoon om ervoor te zorgen dat u begrijpt … Er zijn bugs. De dingen zullen crashen. Het uitschakelen van Systeemherstel houden u rollen terug verandert.

Dus, heb je zo ver te lezen. Laten we nu eens uit te schakelen. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Deze computer en kies Eigenschappen

Klik op de link System Protection aan de linkerkant

Zodra u dit heeft gedaan, de stappen zijn verschillend, afhankelijk van uw besturingssysteem.

Uitschakelen op Windows 7

Klik op de knop Configure onder de lijst met drives

Nu klikt u op de radioknop om System Protection uit te schakelen. (Merk opnieuw op dat dit waarschijnlijk een slecht idee).

Dat zou alles wat je hoeft te doen.

Uitschakelen op Windows Vista

Zodra u de link System Protection in het Configuratiescherm hebt geklikt, zul je de selectievakjes naast uw verschillende schijven

Zodra u de schijf uitschakelt, klikt u op de knop “Turn Off System Restore”.

Nu heb je systeem te herstellen met een handicap. Het leven op de rand, eh?

“D” Drive is vol;. Hoe kan ik stoppen met pop-up te zeggen “schijfruimte vrij te maken;? Als ik sys uit te schakelen. herstellen voor “D” drive, hoe kan ik dat doen,. Ik ben een senior burger, en hebben onlangs kocht een nieuwe Compaq PC. Vista Premium;. NeedHelp.

Dank je

Twee eenvoudige vragen -; 1. Na het vervangen van mijn Vista harde schijf onder de garantie valt, vereist het me nu om tijdens het opstarten “druk op F2 om door te gaan”. Vervelend;. 2. Plotseling, na elke sessie, word ik geconfronteerd met elke webpagina en raam bekeken vergadering recht op mijn desktop. Om de desktop moet ik F4 gebruiken om alle duidelijk te zien. Wat doe ik verkeerd;? Elke oplossing? Dank, Wayne

HP vertelde me om dit te doen om vrij te maken mijn overvolle D-schijf

1. Klik op de Windows Start knop en in Search type “Recovery Manager”; 2. Klik op Recovery Manager Programma vermeld; 3. Nu is de Recovery Manager programma wordt geopend; 4. Klik op de knop Advaced Options; 5. Selecteer “Remover recovery partitie” en klik op Volgende; 6. Nu Selecteer “Ja” en klik op Volgende; 7. Selecteer “herstelschijven al gemaakt”; 8. Klik op Voltooien.

Nu is de herstelpartitie wordt verwijderd en toegevoegd aan de C; partitie.

Nu niet heb ik een D partitie. alleen C. Im wankelde … alles wat ik wilde het voor de lage geheugen op een gloednieuwe machine te stoppen! … lol ..

oh nog een ding aan toevoegen is dat ik heb wel de herstel-cd’s dus het is niet zoals Ive verwijderd en verloor het herstel informatie.

Zorg ervoor dat als je S.R. uitschakelen heb je een uitstekende anti-virus. Een in het bijzonder – Avast- heeft een soort van herstel functie genaamd VRDB. Mijn vorige anti-virus – AVG – laat een virus door middel van twee keer en ik met succes gebruikt Systeemherstel; Maar S.R.. werd schrokken 1 GB om de paar dagen naar zijn maximum van 35 GB. Ik kon niet sparen 35 GB, dus ik deed het onderzoek en vond Avast, die gratis online. dan heb ik uitgeschakeld S.R. en zag mijn C-schijf direct weer 35 GB;. Avast is een virus stopte een aantal keer en je kunt de voortgang te zien zoals het gebeurt;. Mijn computer draait stiller nu ook. AVG leek te zijn middelen spannen;. Mijn suggestie – niet alleen SR uit te schakelen. Zoek een goede anti-virus en hebben slechts één per alle adviezen;. Good luck, Wayne

Een update op mijn vorige aantekeningen – Na het falen om te slagen in het terugdringen van Systeemherstel schijfgebruiksbeheerinformatie, ik uitgeschakeld het. Op een andere poging alleen op een voorgevoel, ik had succes in het verminderen tot 10 GB. Het vorige mislukking was te wijten aan mijn niet invoeren van de opdracht precies zoals de beroemde Geek voorgeschreven. Nu heb ik Systeemherstel op een aanvaardbare grens plus een goede anti-virus. Het uitschakelen van SR laat een met geen verhaal als de slechter gebeurt en anti-virus is niet genoeg. Dank, Wayne.

Dit is een oude rode draad die ik ken, maar als iemand is nog steeds na, bent u misschien geïnteresseerd zijn. Na verzet tegen het advies om helemaal System Restore uitschakelen, deed ik volg tip Geek op te reduceren (in mijn geval van 35GB tot 10GB). Mijn comp loopt perfect, en ik weet dat ik back-up. Ik heb behoefte aan is sindsdien tweemaal had, dus mijn advies – te verminderen, maar niet uit te schakelen. Zoals het oude gezegde luidt – “beter te hebben en niet hoeven dan nodig te hebben en niet” Wayne

Blij om u te horen kreeg het werken …. Er is zo’n gekke volume van de opmerkingen op deze site dat ik niet bij kan houden met hen allen =

In dit artikel krijgt een ton van de dagelijkse pageviews, hoewel, zodat uw opmerkingen zullen zeker iemand anders te helpen.

Ik heb 160GB HDD, 3 partities, c-97.6GB, D-29.2GB en E- 22GB. Ik heb Vista Ultimate geïnstalleerd in station ‘C’ en XP pro in D ‘drive. Mijn probleem is dat ik wil de server 2003 te installeren in D-schijf door het verwijderen van de bestaande XP. Ik wil de server 2003 OS naar SAP R / 3 4.7 IDES dat ongeveer moet 100GB te installeren;. Ik weet dat dit krimp volume functie in Vista. Ik heb geprobeerd om te zien hoeveel kan ik uit dit ik kreeg alleen 38NL van 97GB (maar de vrije ruimte is 77GB) .; 1) Ik wil 3 partities, C-30 GB, D-100GB, E-20GB … te maken; 2) Maar de voorwaarde is dat ik wil niet te verwijderen Vista en het formaat HDD, 3) Zonder afbreuk te doen aan Vista hoe kan ik dit doen …

Ik heb een interessante situatie waarin de lijst met stations en selectievakjes doesnt komen als ik klik systeem voor de bescherming gekregen. In plaats daarvan zie ik de naam computerscherm. Welke andere manier is er om dit zelfde probleem op te lossen?

Tim; Het venster System Properties bevatten meerdere tabbladen; U bent op het tabblad Computer Name, maar je moet het tabblad System Protection te gaan op de bovenkant van het venster.

Ik ben het onderzoeken over hoe om zich te ontdoen van de Vundo Trojan van mijn computer. Symantec raadt het uitschakelen van Systeemherstel en het scannen van mijn computer over met een bijgewerkte anti-virus (die ik heb.) In de veilige modus (die mijn herstelpunten T.T zal verwijderen). Ik heb Vista en Symantec heeft slechts suggesties met betrekking tot de trojan op XP en Me besturingssystemen.

Zouden jullie denken het proces moet dezelfde werken op Vista?

Hi Proper

Geen eigenlijk er was. Dat is precies de reden waarom ik dit bericht hier om te beginnen. Er was slechts één tab … het tabblad met de Computer Name. Naast die, wanneer u klikt op System Protection, moet het direct zijn gegaan naar de juiste tabblad als het er toch waren. Bottom line is, het systeem kregen uiteindelijk weggevaagd, want als het blijkt, de standaard belasting van de fabrikant voorkomen zelfs Administrators van het doen van een aantal fundamentele dingen met inbegrip van het invoeren van de Device Manager.

Ik heb hetzelfde probleem, Tim. Ik kan niet op het scherm met het systeem te herstellen vakjes op de proppen komen. Klinkt als het is tijd voor mij om het systeem opnieuw te laden. Laat me weten wat je gevonden als er iets.

Zelfde probleem Tim, slechts 3 tabbladen en het missen van de cruciale!

Nou, ik heb een probleem met Systeemherstel dat is al bugging me voor een tijdje. Telkens als ik probeer uit te voeren Systeemherstel keert het terug naar mij zeggen: “De bestandsnaam, mapnaam of volume label syntaxis is onjuist. (0x8007007B) Systeemherstel wordt nu gesloten. “Wat moet ik doen? Help alstublieft!

Hallo Mr.’Geek ‘Nou, ik had dezelfde problemen met mijn (D) rijden;. Dat is het’ geheugen ‘een deel van je “opslag” Je hoeft niet te’ shut down ‘; Systems herstellen. Je nedd in computers uit het startmenu te gaan, en het “format” disk (D), zodra je dat doet, youcan overdracht van het geheugen op de harde schijf (C). Zodra dat is op zijn plaats het systeem Wil een deel van het overgebrachte opslag info terug in de (D) te herladen disk.I nam wat “kansen” (systeem waarschuwt u voor “opmaak”, zegt zou kunnen verliezen of te verwijderen) Niet waar, bij althans op mijn eind. Gingen terug naar de schijven te controleren, en deze procedure ‘Freed’up geheugenruimte mijn 90%. Check it out het werkt !!

Nog een ding hoeft niet bang te zijn, HP kan en zal, repareren of eventuele problemen die u encur herstellen, contact met hen opnemen bij HP hulp.

Gegevens Exeecution Preventie blijft te zien op bepaalde programs.I kan Windows Media Player niet meer spelen en een aantal dingen die ik gewoon niet kan verwijderen.

Danielle, ik was de ontmoeting met de zelfde problen met DEP. Blijkt dat velen hebben ook gevonden dezelfde situatie. Ik belde zelfs mijn (ISP) en ze was ook op de hoogte fo deze problematiek ocuurances. De oplossing is via HP. Maak ze bewust van en zij zullen je een “Update” op “negeren” dit soort ongemakken te sturen. Ik geloof dat in het kader van “hulp en ondersteuning” in het hoofdmenu start menu, vindt u een aantal antwoorden, maar geen oplossingen te vinden. Dus foward de vraag naar HP en zij zullen u de automatische ‘update’ Hoop dat dit helpt te sturen. Het werkte voor mij …… Chefydood

Hallo, ik probeerde na uw stappen, maar om wat voor reden i cant het vinkje. HULP! dat is het enige dat mij is het stoppen!

Nou, ik eindelijk veegde de aandrijving en opnieuw geïnstalleerd. Alles lijkt nu beschikbaar voor mij. De installatie van de Toshiba-fabriek gewoon niet toe dat ik het vinkje uit het systeem doos te herstellen. Je zou niet denken dat is een big deal, maar het belet mij van het schoonmaken van het virus uit de machine. Hoop dat dit helpt iemand anders.

Maria

Hallo,. Ik wil schakelen Systeemherstel uit, maar het zegt is uitgeschakeld door groepsbeleid … hoe kan ik dat oplossen ??

Emily, je moet contact opnemen met uw IT-systeembeheerder. Ze hebben een superceeded beleid dat doelbewust is het niet mogelijk om te schakelen Systeemherstel in te stellen. Het is een gangbare praktijk voor het beheer van systemen die zijn gekoppeld aan Active Directory.

Thanks, kijk, ik heb Windows Vista Home Premium.My Norton 36o gedetecteerd een Trojaans paard, en om het te verwijderen, een van de stappen is uit te schakelen systeem te herstellen, maar zijn uitgeschakeld door groepsbeleid, i just cant bewerken groepsbeleid, want zelfs isnt daar, want de Home-edities niet onder Groepsbeleid …;. Iemand kan mij helpen aub ???

Fout 1935 fout opgetreden tijdens de installatie van de assemblage conponent (97f81af10e47-dc99-a01fc83b9a1e18e) HRESULT: 0x8007054f

Heb je nog ideeën over hoe op te lossen … Ik herlaadde Office 2000 zonder een probleem op mijn Acer, maar wanneer ik probeer om de nieuwere versie 2007 of 2007 projectmanager installeren krijg ik deze fout. ik heb meegemaakt 5 Microsoft techs zonder dat dit wordt opgelost .. Het stopte ook doen control panel-Windows-updates vanaf 12/18/2008 .. Het gaat in een lus totdat hij fouten uit

Dus probeerde ik de upgrade op mijn Toshiba en deed het prima .. Beide zijn Vista windows naast Ik denk dat een formaat C: Restor punten zijn 3 maanden voorbij.

To All, Luister naar me ………… NIET verwijderen “Systems Restore” dit is je beste vriend! Hierdoor kunt u, breng je OS om een ​​earler “punt” in de tijd “. Hierdoor kunt u BACK to.go, om “voor” u een “virus” encountred. Breng het terug naar een eerdere staat van uitstekende prestaties ……. (Dat wil zeggen), wanneer uw besturingssysteem draait op het premium-niveau. Dan is “ziek” uw anti-virus op de kwestie. Nadat je op “back” om voordat je het virus had te brengen, dan kunt u “schoon” en “verwijderen” potentiële, de zogenaamde “besmetting” je hebt. Probeer “booten” in “safe mode” Dit kunt u “set up” van het virus. In wezen wat er gebeurt is., Je terug te brengen de OS naar een punt in de tijd wanneer uw OS perfect liep, en was “gratis” van de infectie! Dan kunt u “aanvallen” van het virus! NIET “UNISALL” Systems Restore !!!!!!!!!! chefydood@aol.com

Ik heb Vista op 3 machines allemaal met Sys Vol Info file problemen. De enige manier waarop ik hen vast was om nog eens 250 GB HD te kopen, formaat om Vista specs als één grote partitie, gebruik maken van F-Prot te scannen voor insecten op de stations te kopiëren, dan Copie alle bestanden niet afgeluisterd aan de nieuwe HD , formatteert u de slechte drives en installeer Vista. Wat een pijn, maar het werkt;! Good luck guys;! Bill

Je moet alleen uitschakelen herstelpunten als u wilt uw C-schijf krimpen, zet ze vervolgens weer in na afloop.

Als u downloaden vista zal het jullie allemaal voorgaande programma’s en informatie, downloads verwijderen

Mijn vista vroeg niet om een ​​punt om terug te keren naar en zei terug te keren naar de fabrieksinstellingen. Dus, betekent dat het zal een eeuwigheid doorbrengen op zoek naar een punt op mijn computer die niet exsist? Kan ik het uit? Wat zal er gebeuren? Ik ben geen techneut zo, gewoon Engels, alstublieft.

Christopher, kunt u uw eigen datum en tijd te halen, klik “, kies dan een ander herstelpunt ponit” en int de doos de datum en tijd die u wenst … Hoop dat dit is van hulp

Hallo,. Ik wil schakelen Systeemherstel uit, maar het zegt is uitgeschakeld door groepsbeleid … hoe kan ik dat oplossen ??

Sorry, mijn reactie was bedoeld voor deze pagina

How to Get Around Windows’ “Shrink Volume” Inadequacy Problems

bedankt jongens. Ik had dit probleem met mijn harde schijf ruimte. hij verloor 1 tot 2gigs per dag. dus ik uitgeschakeld het S.R en ik veranderde mijn shadowstorage tot 1GB. en mijn desktop opgedaan 58 optredens terug. van 489gb tot 547gb. hartelijk bedankt. shadow86.

hersteld te tab houdt herladen

hoe vista wondows herstellen; toon me stap voor stap dank u

De enige reden dat je kunt hebben om het systeem uit te schakelen herstellen is als je probeert om zich te ontdoen van een virus. Sommige virus infiltreren al uw herstelpunten. Als dit gebeurt, zult u niet in staat zijn om het virus, tenzij u disable systeem te herstellen verwijderen.

Maar, als je eenmaal het virus hebt verwijderd, schakelt het systeem te herstellen. Je mag nooit nodig om het te gebruiken, maar het is beter om gewoon het.

Ik wil schakelen Systeemherstel uit, maar het zegt is uitgeschakeld door groepsbeleid … hoe kan ik dat oplossen ?? – sanjoj

HEY … SOO Ik deed al de trap op en was in staat om TO SYSTEM PROPERTIES..BUT BESCHERMING NIET THERE..HELPPPPP

*** Aan iedereen die niet ziet “System Protection” Under Computer> Eigenschappen ***; 1) In de zoekbalk typen: systempropertiesprotection.exe, 2) klik erop en ga verder met de rest van de tutorial bovenstaande

Nu is dit werkte als een charme! Ik ben neer op 2% gebruik weer. Phew!

Geweldig. Bedankt!

HELP ALSTUBLIEFT! mijn computer is VISTA .. ik kreeg om de optie waar het zegt het systeem te herstellen, en ik vond de aandrijving, maar wanneer ik probeer om de C-schijf te selecteren uit te schakelen systeem te herstellen, gebeurt er niets … als tho het is geen optie ik kan op doen mijn computer … en ik ben d administrator!

Gaan kopen een harde schijf die u neuken cheapskates

Vista is FAIL

Hallo,. Ik wil schakelen Systeemherstel uit, maar het zegt is uitgeschakeld door groepsbeleid … hoe kan ik dat oplossen ??

Hi frnds; Ik begon Systeemherstel in Windows 7. Het duurt meer dan 3 uur. Toch is het tonen van “Systeemherstel is het herstellen van het register …”; hoe lang ik heb te wachten?

Ik heb net ontdekt dat Systeemherstel is de meest waarschijnlijke oorzaak van SSD prestatievermindering. Ik probeerde gewoon deze uit te zetten op C en het creëren van een herstelpunt op mijn magnetische D-schijf. Zou dat het gewenste effect van het opslaan van alle nodige informatie over het systeem van C naar D te hebben?

Hartelijk bedankt. Systeemherstel was het verminderen van mijn HDD ruimte door 1GB elke dag. Freed 7 GB na het stoppen van het systeem te herstellen 🙂

Ik kan niet naar de veilige modus in mijn window7 uitschakelen …; waarom …;? Please help me ..

Ik heb geen tabblad bescherming systeem en ik kan niet schijnen om het te krijgen – Ik heb nu alles geprobeerd, maar ik heb een punt, waar ik volledig verloren bereikt. Ik moet uitschakelen mijn systeem te herstellen naar een malware in een veilige sfeer te verwijderen. Wat de **** moet ik nu doen?

Dank je! Systeem te herstellen was mijn systeem bevriezen wanneer het proberen om Vista SP2 te installeren. Alle vaste nu en de reden achter de bevriezing werd hotfix in sp2.

Mijn Systeemherstel punten houden verdwijnen en ik vermoed dat de auto herstelpunt soms veroorzaakt ook een memory dump,. Ik heb geen dual boot systeem;. Ik ren Avira en Malewarebytes op Vista SP2

Groen, zwart en Oolong thee zijn allemaal gemaakt van dezelfde theeplant (Camellia sinensis) en worden gewoon voorbereid en gerijpt op een andere manier.