spotgoedkoop camera stabilisator bant foto blur

Deze uiterst goedkope en draagbare camera stabilisator is een geweldige manier om je foto’s te stabiliseren zonder toevlucht te sjouwen rond een statief.

Alles wat je nodig hebt voor de ultra-portable hack is een grote wasmachine, een aantal nylon koord, en een juiste grootte bout. Het is geen vervanging voor een goed bewerkte en gewogen statief, maar voor eenvoudige opstellingen waar je gewoon een beetje extra stabiliteit, zonder het trekken van zware spullen het is pretty awesome nodig.

Bekijk de bovenstaande video om het hele bouwproces plus een aantal video van de stabilisator in actie te zien. Heeft u een favoriet en bij voorkeur goedkoop, camera hack? Laten we het over horen in de comments.

Makkelijk Image Stabilizer voor elke Camera [via DIY fotografie]

ingenieus! een van die “waarom heb ik niet aan gedacht? ‘dingen.

Ik heb geprobeerd dit een paar jaar geleden en het werkte niet goed omdat de meeste van de motion blur is te wijten aan ruis in de rotatie van de camera. Dit heeft niets met de camera van draaiende te houden te doen.

Ik herinner me laten zien deze video naar een bevriende fotograaf ongeveer 5 jaar geleden, zei hij dat het werkt.

Zal niet werken op 360’s als ze niet werken met een statief.

Altijd iemand krabben over wat het niet doen, ik denk dat het een goede suggestie om mensen te helpen met de shakes om een ​​paar foto’s te nemen. je crabbers sjouwen een statief en stoppen bashing hij zei dat het geëlimineerd VERTICALE schudden probeer te denken aan iets goedkoper en beter je (invoegen denigrerende descriptor hier)

Dat…. was heel slim inderdaad ….

Hoe heb ik ooit zonder dit leven? !!!!!

GOLD, en Leslie u hem te vertellen! 😉

Ik ben een professionele fotograaf en een van mijn taken is achter speurhonden over hun opleiding. Dat zou geweldig zijn als ik op de vlucht om gewoon te laten vallen en te schieten. En het beste deel is het is goedkoop.

Dit doet herleven een geweldige tip die ik meer dan 40 jaar geleden gebruikt. Ik zag het waarschijnlijk in Popular Science of Popular Mechanics. Het werkt uitstekend door de manier waarop.

Hoe weet u welk type / grootte bolt om dit te kopen, zal niet beschadigen de draden in uw camera?

Hij zei 1’4 in. Bout natuurlijk draden.

de draad 1/4 whitworth of 1 / 4UNC als als dat is geen hulp, Max ……….

Ziet er goed werkt goed

Verbazingwekkend hoe elke generatie “ontdekt” het zelfde ding over en voorbij;. Een andere variant maakt gebruik van twee strings uit de montage schroef en, afgewerkt met twee kleine keten haken, snijd de snaren op de gewenste lengte en attache ze aan uw riem lussen met de haken. Ik weet zeker dat dit is geweest, al tientallen ook, maar het werkt nog steeds!

Fantastisch knap !! Kudos en bedankt …

Ga naar een ijzerhandel of grote doos te slaan en vinden van een ¼-20 bout ongeveer één lange duim.

Kevin nu weten we hoe oud je bent LOL

Ik hou gewoon van eenvoudige creativiteit

Ik denk dat je de stabiliteit te verbeteren met behulp van twee snaren met twee ringen verbonden aan dezelfde bout en met behulp van een voet voor elke wasmachine.

Als de mens verbruikte calorieën als kolibries doen, zou ze moeten meer dan 1.100 blikjes Coca-Cola drinken (of Pepsi als u liever) per dag tot het equivalent lading suiker dat een kolibrie doet verbruikt.