krijgen om de ramen te weten 10 store

De Windows Store heeft altijd haar eerlijk deel van de groeipijnen, en sinds zijn debuut in Windows 8, is overschaduwd door Google en Apple’s aanbod. In Windows 10, maar het eindelijk lijkt erop dat de Windows Store de hoek is geworden.

De Windows Store heeft een moeilijke start gehad. In het begin was het weinig gaat voor het. App selectie was schaars en Microsoft niet aan de aard van de grote naam van de app-ontwikkelaars dat Apple en Google zijn het aantrekken van aan te trekken. Om de zaken nog erger te maken, de aard van de apps die je in de Windows Store kon vinden waren vaak regelrechte oplichting.

Dingen lijken veel beter te hebben gekregen en de laatste versie van de Windows Store is schoon, mooi en goed georganiseerd.

Wanneer u de Windows Store opent, zult u zien dat het is onderverdeeld in vijf secties. De hoofdsectie, “Thuis” is voorzien van best-of-the-best soort apps en games.

Klik op ‘Apps’ bijvoorbeeld, en je zult zien kunt u bladeren en verfijnen van uw uitzicht. Apps zijn opgesteld door een breed assortiment categorieën, en u kunt ook zoeken.

Beyond apps en games, de Windows Store beschikt ook over muziek, die kan worden gekocht door albums of afzonderlijke tracks. Tracks variëren doorgaans van $ 0,99 tot $ 1,29.

Ook de Windows Store is voorzien van films en tv-shows. U kunt een hele seizoen van de tv-programma’s of door de episode kopen voor een paar dollar per stuk.

Als u op uw gebruikersprofiel, hebt u toegang tot uw account opties.

Open de instellingen en heb je de mogelijkheid om automatische app-updates, alsook de vraag of producten worden getoond op de live-tegel en als de tegel wordt alleen bijgewerkt wanneer uw Windows 10-apparaat is aangesloten op Wi-Fi uit te schakelen vinden.

Onder de instellingen, is een lijn naar “het beheren van uw apparaten”. Als u op deze opent een browser pagina en alle apparaten die zijn ondertekend met uw account, toen apps die voor het eerst werden geïnstalleerd te tonen, en geven u de mogelijkheid om elk apparaat van uw profiel te verwijderen.

Klik op “View Account” brengt u naar een overzicht waar u uw account kunt beheren en bekijk recente aankopen.

U kunt ook uw naam te bewerken, uw wachtwoord te wijzigen, stuur cadeaubonnen, en uw apparaten te bekijken.

Op het scherm “betaalmogelijkheden”, kunt u beheren hoe u betaalt voor apps, games, muziek, films en tv-programma’s, door het toevoegen van betalingsmethoden of fondsen toevoegen aan uw Microsoft-account.

Als u alle aankopen via de Windows Store hebt gemaakt, kunt u ze hier bekijken gaat helemaal terug tot 2012.

Heb je een code of gift card u wilt inwisselen? Geef deze hier om fondsen toe te voegen aan uw account.

De “My Library” functie laat u apps en games die je in het verleden hebt opgedaan. Deze kunnen zowel vrij zijn of items, die u vervolgens kunt downloaden door te klikken op de pijl langs de rechterrand te betalen.

Tot slot, als u nog in afwachting van downloads in de wachtrij, kunt u controleren van hun status door Open te klikken op de sectie “Downloads”.

Zoals je misschien al geraden en kunt zien op de foto’s en beschrijvingen, de Windows Store is een eenvoudige manier om nieuwe muziek, films en tv-programma’s te downloaden en nieuwe apps en games te installeren op uw computer, maar ook te verwerven.

In tegenstelling tot eerdere versies, de nieuwe Windows Store is een schone, goed georganiseerd, en hopelijk een scam vrije plaats.

Als u wilt reageren of heb je een vraag die je wilt stellen, laat dan uw feedback in ons discussieforum.

Ik zie veel potentie in universele apps en in de winkel. Ik hoop dat na verloop van tijd zal aanslaan.

Ik zie in het artikel dat de Windows Reading List niet te werken voor u. Ik moest het verwijderen en opnieuw installeren om het te krijgen te downloaden en correct te installeren. Behalve dat, hoewel, het lijkt goed te werken.

Zij adviseert eigenlijk dat je nu over te schakelen naar de lijst Edge lezen, dat wel.

De eetzaal van Zweinstein in de Harry Potter films werd gemodelleerd naar de Grote Hal van Christ Church Cathedral in Oxford, Engeland.