krijgen meer van de Microsoft Surface toetsenbord met verborgen shortcuts

Aantal compromissen moesten worden gemaakt voor de Surface Pro en Surface RT’s toetsenborden. Zoals bij veel draagbare apparaten, ruimte schaars is, en bepaalde niet-essentiële sleutels moest worden verschoven naar secundaire functie posities of helemaal gedaald.

Een ding dat een beetje vreemd om mee te beginnen kan lijken is de standaard functie van de F-toetsen. De toetsen F1 tot F12 zijn allemaal aanwezig, maar de primaire functies van deze toetsen ‘variëren van het aanpassen van het volume aan oproepen van de Charms bar.

Natuurlijk, de F1 tot F12 toetsen kunnen ook worden gebruikt als traditionele functietoetsen, maar je nodig hebt om Houd de Fn-toets – dus om de huidige geselecteerde venster te sluiten, in plaats van de standaard Alt + F4 sneltoets, je ‘ ll in plaats daarvan moeten tegelijkertijd op Alt + Fn + F4.

Het kan zijn dat u liever toegang tot de F-sleutels zonder de noodzaak om op een extra toets. Er is een verborgen Function Lock optie die kan worden omgeschakeld door op Fn + Caps op hetzelfde moment. In- en uitschakelen, zoals vereist – u zult nog steeds in staat zijn om toegang te krijgen tot de tweede functie van een bepaalde toets door Fn ingedrukt te houden als je erop drukt.

Er zijn ook een aantal ongedocumenteerde sneltoetsen. Ze zijn niet uniek als dezelfde optie kan worden benaderd met speciale toetsen of via een secundaire functie, maar het is handig als u wilt de mogelijkheid om de toegang tot de functie van een bepaalde toets, zonder opnieuw te hoeven in kaart uw toetsenbord hebben – de secundaire functies van de cursors toetsen is erg handig, bijvoorbeeld, en houdt een aantal navigatietoetsen op een plaats.

Een van de verschillende toetsen die opvalt door zijn afwezigheid is Print Screen. Als u wilt in staat zijn om een ​​screenshot naar het klembord kopiëren zonder de noodzaak van een screen capture tool, klik je Fn + Space. Voeg de Alt-toets in de vergelijking te capture beperken tot het momenteel geselecteerde venster – dus Alt + Fn + Space.

Traditioneel is de vluchtnummers van de noordelijke / oostelijke richting vluchten zijn zelfs en die van het zuiden / westwaarts vluchten zijn vreemd.