krijgen event herinneringen tijdens het kijken naar video’s in windows 7 media center

Als je een gebruiker van Windows 7 Media Center, kunt u de tijd kijken naar uw favoriete films of tv-programma’s te verliezen. Vandaag kijken we naar de Remind Me plug-in die een herinnering bericht wordt weergegeven.

Herinner mij voor WMC

Het kan voorkomen dat je gevangen in een film of uw muziekcollectie en je een belangrijke afspraak of taak te vergeten. Remind Me het probleem door het opduiken van een bericht in het WMC, zodat je niet vergeet om dat belangrijke telefoontje te maken of neem de prullenbak oplost.

Zorg ervoor dat je afgesloten bent van WMC, voer het MSI-installatiebestand en accepteer de standaardinstellingen.

Herlancering Windows Media Center en ga naar de Extras Library en klik op het icoon Remind Me.

Een waarschuwing om deze plug-in is, moet u 20 seconden wachten om het te gebruiken. Als je het leuk vindt, geeft de ontwikkelaar een donatie door te klikken op de knop Paypal. U zult dan in staat zijn om het te gebruiken zonder dat de nag scherm.

Zodra het begint kunnen we een nieuwe taak herinnering te maken …

De interface is gebruiksvriendelijk. Typ in de details van uw herinnering, selecteert u de tijd, en hoe vaak u wilt dat optreden. U kunt kiezen uit Eenmaal, wekelijks, dagelijks, maandelijks of jaarlijks.

Zodra u het hebt ingesteld klikt u op de knop Opslaan.

Je krijgt een bevestiging te laten weten de herinnering is gepland.

Nu, terwijl je helemaal up bent gevangen in een Star Trek marathon, zal de herinnering pop-up op het scherm. Klik op OK om de herinnering te sluiten.

Import Herinneringen van Outlook

Een ander kenmerk van deze plug-in die het zeer nuttig maakt, is de mogelijkheid om uw herinneringen te importeren vanuit Outlook. Volgens de site werkt met Office 2003 en 2007, en we waren ook in staat om het te gebruiken met met Outlook 2010 zonder problemen.

Om Outlook herinneringen importeren openen Remind Me en klik op de knop Microsoft Outlook.

Voer in uw Naam en klik op Importeren.

Je krijgt een bevestiging dat alles toont is geïmporteerd … klik op OK.

Om het succes op Geplande geïmporteerde herinneringen controleren.

Uw lijst van Outlook reminders of anderen die u handmatig ingevoerd zal verschijnen in de lijst.

Als je niet een van de herinneringen voor een of andere reden op te klikken nodig hebt, dan klikt u op de knop Verwijderen.

Conclusie

Deze plug-in is verkrijgbaar bij de MCE Zone en terwijl er, zorg ervoor om te controleren of een aantal van hun andere interessante plug-ins, zoals TwitterMCE dat we u gebruik maken van Twitter tijdens het tv of films te kijken laten. Herinner mij werkt in Vista Media Center ook. Als je een slechte gewoonte van het krijgen verdiept in films of tv in WMC en vergeet andere verantwoordelijkheden, dit is een mooie plug-in die u zullen helpen op koers te blijven.

Download Remind Me WMC Plug-in van MCE Zone – Je vindt het door te scrollen met een kwart van de weg naar beneden de pagina

Vroege films leunde zwaar op de fotografische truc van gedwongen perspectief sets betaalbaar te houden; de acteurs werden gefilmd stond ver voor de helft omvang of kleiner model stelt dat dankzij gedwongen perspectief, keek op ware grootte.