hoofdtelefoons en zakken niet goed samen te spelen [chart]

Het nooit faalt doet het? Zet die hoofdtelefoon in een zak voor een moment en je spijt van krijgen altijd!

You Were In My Pocket Voor een Minuut! [Graph Jam – Cheezburger Network]

Nou, zuster-site Lifehacker heeft een aantal tips over dit onderwerp weet je ….

^ Ya ze nauwelijks werken. het is pain in the ass zeker

Dit zou mijn ervaringen precies weerspiegelen.

Volg deze tutorial; https: //www.youtube.com/watch v = kcND46YrB1o & t = 128; en plak ze in een Altoids tin?. Uw draden niet geknikt krijgen omdat je het verpakken bent in tegengestelde richting het annuleren van de twist, en het tin voorkomt dat het gepakt op iets anders in je tas.

Ik rol mijn keurig en bewaar ze in een gebruikte squeezetops flacon. ze niet allemaal verward te krijgen en uit te komen, precies zoals ik ze in, het nooit faalt me.

Ik gebruikte om filmbussen gebruiken voor dit soort dingen. Het hebben van digitale weg, ik denk dat ik ben s.o.l.

Mijn Skullcandy hebben een plat snoer en terwijl ze nog steeds verstrikt raken een beetje, ze zijn nog steeds veel gemakkelijker ontward dan een koptelefoon met ronde koorden te krijgen.

Deze stof sleeve werkt geweldig. Ze hebben een buy kreeg twee krijgen een gratis aanbod voor de feestdagen ook.

http://www.stashcord.com/

Ik lachte. Enkele goede hoofdtelefoon heeft dat kleine beetje plastic die tot dia’s aan de knoppen en voorkomt dat de snoeren in de war raakt zo slecht. Zie het niet erg vaak deze dagen.

Ga naar Mijn kleine Apple Core.com voor een handig klein koord kronkelende apparaat!

Ik gebruik siliconen glijmiddel om te voorkomen dat dit probleem. Elke keer in een terwijl ik spuit de kabels. Ze nog steeds verstrikt raken, maar gewoon trekken op het einde bevrijdt hen gemakkelijk. Ik hetzelfde trucje voor de puinhoop van kabels onder mijn pc. Meestal, in plaats van om zorgvuldig ontwarren van de kabels, kan ik gewoon trek in het einde of.one van de gewraakte kabels om gemakkelijk te kunnen pakken het.

Ik zweer er is niets meer frustrerend dan het hebben van mijn koptelefoon seconden ontwarren nadat ze in mijn zak of tas werk. Ook ik heb ook geprobeerd verschillende Altoid blikken, maar moest stoppen met het doen toen mijn koptelefoon begon te ruiken zoals kaneel. lol: P

Thomas Jefferson en John Adams zijn de enige Amerikaanse presidenten die ook de Onafhankelijkheidsverklaring ondertekend.