hack een ikea kroonluchter in een fotografie ring licht

Ring lichten zijn niet goedkoop en meestal niet bijzonder aanpasbaar. Dit IKEA-gebaseerde hack is eenvoudig, goedkoop, en in hoge mate aanpasbaar.

Jarenlang was de IKEA Kvartil kroonluchter een populaire uitvalsbasis voor DIYers op te bouwen in een fotografie ring licht. Na de Kvartil werd gestaakt Iñigo Alonso ontdekte de GLÄNSA kroonluchter maakt net zo goed een uitvalsbasis voor een ring licht.

Als u tevreden bent werken met handgereedschap en bedrading een eenvoudige lamp assemblage, kunt u gemakkelijk mee te volgen en pas uw GLÄNSA-gebaseerde ring licht met zo veel of weinig licht als u wilt. Kijk boven de video om te zien hoe het is gedaan-de video wordt verteld in het Spaans, maar de stappen zijn allemaal duidelijk ongeacht uw vermogen om de taal te spreken.

GLÄNSA Ring Light [YouTube via DIY fotografie]

NICE! NICE! NICE! is alles wat ik kan zeggen props man …

Ik heb een aantal oude kerstkrans frames dat ik denk dat zou ook werken. Leuk idee met een goede uitvoering.

De eerste in-autoradio’s waren ongelooflijk duur. Wanneer op de markt gebracht in 1930, een in-autoradio kost $ 130 (op een moment dat een gloednieuwe Ford Model A kosten $ 540).