Gratis te downloaden: de volledige werken van H.P. lovecraft in ebook formaat

Als je een fan bent van de grote Amerikaanse schrijver H.P. Lovecraft, is dit een must-download. En als je nog nooit zijn werk gelezen heb, hier is je kans-er versies die zou moeten werken op bijna elke e-reader-apparaat.

Ga naar de link, en kijk in de eerste paragraaf van de links naar de EPUB en de Kindle-versies. U moet uw Kindle aan te sluiten op uw PC via de USB-kabel en neerzetten van het boek daar op die manier. Als u wilt de EPUB lezen op uw PC, kunt u Calibre of een soortgelijke software te gebruiken.

Gratis Complete Works van H.P. Lovecraft voor de Nook en de Kindle [Cthulhu Chick]

Dude! Dit bericht maakte mijn dag. Ik ben een grote fan van zijn werken.

Waarom doet hij niet bieden meer gemeen tekstformaten? Alleen mensen met eBook readers te lezen? Ik heb niet echt willen hebben om een ​​eigen programma om het lezen te downloaden.

@Jaws, 1) ze. 2) De volledige werken zijn beschikbaar op een aantal websites, zoals DagonBytes.com en HPLovecraft.com. Ik denk dat ik zou ook de html-bestand toegankelijk te maken, maar dit werd bedacht en ontworpen als een project voor eReaders. Fysieke volumes zijn beschikbaar voor iedereen die wil om een ​​boek te lezen en meerdere exemplaren zijn online beschikbaar, zij het niet op een plaats.

3) Ik ben bezig met een PDF, maar het zal waarschijnlijk niet klaar tot zijn het semester voorbij is of totdat ik een break in het werk / Cthulhus / huiswerk, maar ik wil graag iets bieden.

E-book formaten zijn veel flexibeler die standaard tekstformaten, vooral PDF’s. Ze zijn gemakkelijk te lezen op een PC of Mac met behulp van een viewer, zoals die gevonden in kaliber (viewer kaliber zal lezen bijna alle e-book formaten, terwijl de Kindle en Nook’s kijkers zullen alleen hun eigen formaten te lezen), alsmede op een e- book reader, tablet of smartphone. E-book formaten zijn populairder dan de standaard tekstformaten geworden.

Voor wie niet vertrouwd met kaliber, kijk http://calibre-ebook.com/about. Veel mensen zien kaliber als een e-book cataloger maar het gaat veel verder dan dat. Het is een e-book manager. Het zal e-books op te slaan, toegang tot hen, ordenen, sorteren hen, ze converteren van het ene formaat naar het andere, lees ze op eigen viewer, laad ze op een viewer, en nog veel meer. De enige beperking is het niet kan DRM (een verraderlijke vorm van kopieerbeveiliging) besmette e-books te converteren naar een ander formaat. Een waarschuwing: kaliber kopieert uw originele boeken om zijn eigen bibliotheek die een organisatie boom die vreemd is qua concept voor de meeste mensen gebruikt. Dit is geen probleem, omdat de gebruikers niet worden verondersteld om hun boeken rechtstreeks, maar in plaats daarvan laat kaliber toegang hen. Het lijkt een grote ophangen voor veel beginners die worden gebruikt voor het openen van bestanden direct van een traditionele (en verouderde) map / bestandsnaam boom zijn. Echter, de map / filename bomen zeer beperkt in hun vermogen om te boeken, terwijl kaliber te organiseren, door met behulp van tags (trefwoorden) voor de organisatie, is veel, veel flexibeler. Ik gebruik kaliber voor bijna een jaar en liefde. Het is in ontwikkeling en steeds beter bijna wekelijks. Calibre heeft ook een zeer actieve en behulpzame gebruikersforum op http://www.mobileread.com/forums/forumdisplay.php?f=166.

Dank je wel, ik heb (en uit te schakelen) op zoek naar een complete werken voor een jaar of zo nu. Ik ben een grote fan van dingen geïnspireerd door zijn werk. Ik wilde ze allemaal te lezen, zoals gepubliceerd / geschreven en de andere (papieren gebonden) collecties waren altijd onvolledig. Mooi werk als ik tot nu toe heb gezien.

@Jaws; Http: //www.gutenberg.net.au/ebooks06/0600031h.html#01

Geachte meneer, ik wana weten ubuntu netbook is beter of destop Virson is beter;. En welke het beste is voor een goede programmeur;. Ik ben nieuw op ubuntu,., die Virson sneller slimmer exicute alles wat ik wil installeren en hacking doel. ; plz meneer geef me juiste manier.

ubuntu die Virson zal goed voor mijn laptop “compacq-CQ40-Presario-601tu”, processor-Intel Pentium dual core

Voor degenen die klagen over lezers formaat, bezoek

http://www.ulthar.co.cc/

Lovecraft complete werken in.PDF ingedeeld auteursrechten

Het ontbreekt me verbazen als mensen klagen over een kwaliteit vrij werk, in plaats van gewoon te zeggen “dank u”. Cthulhu Chick: Zoals ik al eerder heb gezegd aan u, uitstekende werk, dank u voor het maken van deze voor Lovecraftians. Ik weet dat het duurde een * lot * van hard werken.

In een traditionele piano, zijn er tientallen meters hoge treksterkte staaldraad (enkele omwikkeld met koper) onder spanning-terwijl elke individuele draad een spanning tussen 160-200 pond, de totale spanning van de collectieve snaren is een verbazingwekkende 35.000 pond .