google image search quick fix

Ben je moe van onnodige webpagina laden en extra koppeling te klikken alleen maar om toegang te krijgen tot een beeld gevonden met behulp van Google Image Search? Nu kunt u direct naar het beeld zelf met de clickGOOGLEview extensie voor Google Chrome.

Het probleem

Wanneer u een beeld dat je van het gebruik van Google Image Search je altijd moet gaan door extra gedoe vinden alleen maar om het beeld zelf te krijgen. Ten eerste heb je een hele webpagina geladen in uw browser en dan moet je doorklikken dat irritante “Toon de volledige grootte te” link. Alles wat je nodig hebt is het beeld, toch?

probleem opgelost

Zodra u de clickGOOGLEview extensie hebt geïnstalleerd, kunt u helemaal gek op het resultaat. Zoek een afbeelding die u wilt, klik op de link, en er is je nieuwe afbeelding zonder dat een van het gedoe of extra koppeling klikken.

Groot of klein die directe toegang tot het beeld is hoe het vanaf het begin had moeten zijn.

Conclusie

De clickGOOGLEview uitbreiding doet één ding en doet het zeer goed … het brengt je naar die beelden zonder de extra gedoe of extra koppeling klikken.

Links

Download de clickGOOGLEview extensie (Google Chrome-extensies)

Erg cool, iets als dit voor firefox?

Welke thema / huid gebruikt u voor Google Chrome in die screen shots en waar kan ik het krijgen?

@Matthew Lucas – Je zou dit een keer te proberen voor Firefox te geven …

Overslaan Google Images Advertising

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/13616

@Anomaly – U kunt het thema vindt u hier. ^ __ ^

Glossy Blue Theme

https://tools.google.com/chrome/intl/en-GB/themes/theme_glossyblue.html

Simple Greasemonkey script zal deze truc te doen in Firefox;. Var firstbit = window.location.search.substr (1) .split ( ‘&&’); var secondbit = firstbit [0] .split ( ‘=’); window.location .HREF = secondbit [1]

Ben je moe van onnodige webpagina laden en extra koppeling te klikken alleen maar om toegang te krijgen tot een beeld gevonden met behulp van Google Image Search?

Ja, ja ik ben.

Wat ik heb het vinden is dat extensies zoals dit gewoon niet goed spelen met de extensies, zoals AutoPager of snelste chroom.

Zij werken op de eerste pagina, maar niet op de volgende autopages.

In staat zijn om pagina’s preload is een groot gemak totdat die incompatibiliteit komt; licht. Dan is het ofwel niet-programma’s gebruiken, zoals deze extensie of niet autopagers gebruiken.

Ze lijken onderling onverenigbaar.

Ik heb altijd erg gefrustreerd met de ruit die verschijnt op de bovenste (nu links) van het resultaat banden geweest en ik ben blij dat ik vond this.This is geweldig, maar ik kan niet schijnen om iets dat me rechtstreeks naar het vinden webpagina van de afbeelding werd gevonden op, die zeer nuttig kan zijn bij het zoeken naar wallpapers, want er zijn duizenden foto’s die u niet kunt vinden op een pagina met zoekresultaten. even welke ideeën?

dank u verry good ..

Deze uitbreiding bestaat niet meer. Wat je sugest we nu gebruiken?

Bij Texas State University onderzoekers liep uit financiering voor hun expeditie naar artefacten op te sporen uit het wrak van de 17e-eeuwse piraat Captain Morgan’s schip, werden de benodigde middelen geleverd door de Captain Morgan rum bedrijf.