Google heeft leveraged beveiliging captcha om met succes te doen wat?

Antwoord: Digitaliseer Books

Een captcha is een klein raadsel bedoeld om vast te stellen dat de gebruiker van een dienst of interface is menselijk. Elke keer dat je weg bent aan te melden voor een e-mail nieuwsbrief, deelnemen aan een discussieforum, of andere online activiteiten en gevraagd om een ​​woord te identificeren, te lezen tekst met krabbels doorheen, etiketteren een foto, of een andere activiteit die een computer zou zijn slecht in, maar zelfs een zeer unclever mens zou uitblinken in, heb je een captcha ervaren.

Historisch gezien captchas waren gewoon blurbs van tekst of cijfers mazen in een luide achtergrond. Als u een computer waren, kon je niet gemakkelijk ontleden de gegevens verborgen in het beeldbestand, maar een mens kan gemakkelijk zien dat achter alle gele en blauwe plekken was er een reeks letters en cijfers zoals “Y345LW8”. Typ die sequentie in en bevestig je dat je niet alleen een vieze spam bot.

Wat als je zou kunnen profiteren van al die honderdduizenden nutteloze captcha-oplossingen en maakt ze nuttig? Dat is precies wat Google deed met de reCaptcha systeem. In plaats van het geven u een willekeurige reeks letters en cijfers gemaskeerd door streepjes, ze serveren een paar woorden uit hun enorme database van de gedigitaliseerde boeken, kranten en andere documenten. Al deze documenten zijn over gewerkt door Google’s OCR-software, maar zoals iedereen die OCR-software gebruikt kan je vertellen, zelfs de beste software is zeer onbetrouwbaar. Mensen zijn echter fantastisch in tekst die is wazig, vlekken, onduidelijk of anderszins onherkenbaar om een ​​machine te lezen. Dus elke keer dat u een website bezoekt met een reCaptcha in de plaats, bent u eigenlijk helpt Google om erachter te komen wat dat gescande woord is. Als er voldoende gebruikers dezelfde waarde terug te keren naar het woord, wordt opnieuw geanalyseerd en bevestigd.

 Google.

Wow, dit is eigenlijk ongelooflijk slim.

Maar als Google is met behulp van de mens om tekst te erkennen dat een machine nog niet in staat om te herkennen is geweest, hoe werkt die bewijzen dat de gebruiker menselijk is wanneer het juiste antwoord is onbekend? De enige manier waarop dit zou logisch zijn als een captcha is als de tekst was al geanalyseerd door een menselijk wezen waardoor het juiste antwoord tegen het antwoord van een gebruiker om de uitdaging aan te passen.