gmail gids: uitnodigingen en vakantie responders

We naast gaan praten over uitnodigingen. Integratie van Google Calendar in Gmail kunt u uitnodigingen voor evenementen direct in Gmail verzenden zonder toegang tot Google Agenda. U kunt ook gebeurtenissen direct toevoegen vanuit Gmail-berichten naar Google Calendar.

Tot slot zullen we praten over het opzetten van vakantie responders, zodat u de stad kan verlaten, terwijl mensen te laten weten wanneer je terug zult zijn om hun vragen te beantwoorden.

Het is vermeldenswaard dat deze les voornamelijk bezighoudt met Google Calendar, maar vanuit het oogpunt van een Gmail-power user – want als je een uitnodiging te krijgen of te maken hebben met agenda-items, het is meestal via uw e-mail client, toch? Er is geen reden om open te stellen uw agenda als je bijna alles direct binnenkant van Gmail kunnen doen, met inbegrip van het verzenden van uitnodigingen voor andere mensen.

Uitnodigingen in Gmail worden aangegeven met een kalender icoon aan de rechterkant van de onderwerpregel.

U kunt snel reageren op een uitnodiging rechtstreeks op het onderwerp van het bericht. Klik op de knop RSVP en klik op: “Ja, ” Misschien,” of “Nee,” om te reageren.

U kunt ook reageren op een uitnodiging van in het bericht.

U kunt een uitnodiging voor een evenement te voegen direct in een Gmail-bericht. Snel iemand uitnodigen voor een bijeenkomst in een e-mail, of te reageren op e-mail van een vriend met een uitnodiging om samen te komen.

Klik op “Compose” naar een nieuw e-mailbericht te maken.

geadresseerden toevoegen aan de e-mail, voer een onderwerp in lijn, en voeg alle relevante tekst aan het lichaam van het bericht. Beweeg uw muis over het plus-teken aan de onderkant van het venster Opstellen.

Meer pictogrammen beschikbaar komen. Klik op de “uitnodiging invoegen” kalender icoon.

Klik op de datum in om een ​​datum voor het evenement te selecteren.

Klik op de begintijd vak om een ​​starttijd voor het evenement uit de drop-down lijst te selecteren.

Selecteer de eindtijd en de einddatum (indien het evenement is meer dan een dag lang). Geef een “all day” event met behulp van de ‘All day “in. Voer de locatie in het “Waar” edit box en een “Beschrijving” voor het evenement.

Klik op ‘Uitnodiging Invoegen “om de uitnodiging toe te voegen aan uw e-mailbericht.

Een doos met daarin de details van gebeurtenissen wordt ingevoegd in uw bericht. Klik op ‘Verzenden’ en de ontvangers zal de boodschap zien als een uitnodiging in hun inbox en in staat om RSVP om het zal zijn.

Soms kun je een e-mail over een gebeurtenis waarop u uitgenodigd te krijgen, maar de afzender niet officieel een uitnodiging bevat. Als er een datum en een tijd in het bericht, moet Gmail dit feit te herkennen en kunt u de informatie gebruiken om een ​​gebeurtenis in uw agenda te maken.

Als er een herkenbare datum en tijd in het bericht, zal Google de datum en de tijd met een stippellijn onderstrepen en ze worden koppelingen. Om een ​​datum en tijd om uw agenda toe te voegen vanuit een bericht, klikt u op de datum en tijd link.

Soms is de datum en tijd worden niet herkend door Google en je moet deze gegevens om uw agenda handmatig toevoegen.

Een popup dialoog met de gegevens verzameld van de e-mail over het evenement. In ons voorbeeld wordt de tijd niet herkend, dus moeten “add tijd” van het event. Klik op de pijl naast de “add a time” en selecteer de starttijd van de drop-down lijst.

Klik op “Add to Calendar ‘om het evenement toe te voegen aan uw agenda.

U vindt deze gebeurtenis in uw agenda nu te zien en je kunt het bewerken door te klikken op de “Edit in Agenda” knop.

Klik ergens in het bericht buitenkant van het dialoogvenster pop-upvenster om de doos te sluiten.

Ook al heb je je Gmail-account op veel mobiele apparaten kunt controleren, kan je niet wilt als je op vakantie bent. Als je niet van plan om beschikbaar te zijn en het controleren van uw e-mail, kunt u automatisch alert afzenders aan dat feit. Gmail kunt u het opzetten van een automatisch antwoord voor het verzenden van een automatisch antwoord vertellen afzenders die u niet beschikbaar bent en je zal terug te gaan naar hen of wat u wilt dat de e-mail te zeggen.

Het opzetten van een automatisch antwoord in je Gmail-account, klikt u op het pictogram Instellingen gear en kies “Instellingen” uit het drop-down menu. Blijf op het tabblad ‘Algemeen’ en scroll naar beneden naar het gedeelte ‘Automatisch antwoord “, selecteer” Automatisch antwoord op. ”

Om de eerste dag van de geautomatiseerde antwoorden moeten worden verzonden aan te geven, klik op de “Eerste dag” edit en selecteer een datum in de kalender met keuzelijst die verschijnt.

Als je weet wanneer je weer beschikbaar zal zijn, kunt u een einddatum voor de vakantie responder om automatisch te stoppen in te stellen. Om dit te doen, selecteert u de “Ends” in en klik op de edit box aan de rechterkant. Kies de datum waarop u weer beschikbaar uit de drop-down kalender.

Voer het “Onderwerp” en “Message” voor de reactie. Gebruik de werkbalk onder “Message” om uw tekst op te maken en ga links en afbeeldingen, indien gewenst.

Je mag niet wilt dat dit bericht uit te gaan naar iedereen zomaar kan u een e-mail, kunt u aangeven om alleen deze automatisch antwoord aan mensen in uw lijst met contactpersonen te sturen. Om dit te doen, selecteert u de ‘Alleen een antwoord op de mensen in mijn contacten te sturen “vakje.

Klik op ‘Wijzigingen opslaan’ aan de onderkant.

Als je vroeg terug uit uw vakantie te krijgen of je beschikbaar bent eerder dan gepland, kunt u eenvoudig handmatig uitschakelen van de automatische antwoord, zelfs als u een einddatum in te stellen. ga gewoon terug naar de “Settings” en selecteer de “Automatisch antwoord off” optie en klik op ‘Wijzigingen opslaan’ aan de onderkant van het scherm.

De vakantie responder u ingesteld via de browser van uw PC is ook beschikbaar in de Gmail-app. Om toegang te krijgen tot het automatische antwoord op je mobiele apparaat, opent u het scherm ‘Instellingen’ voor de gewenste e-mailaccount.

Als u een automatisch antwoord in Gmail in uw browser gedefinieerd, wordt dat responder weerspiegeld in de Gmail-app. Raak simpelweg het “Off / On” knop om de wijziging van de responder beïnvloeden.

Tik op “Klaar” als u uw wijzigingen hebt aangebracht.

Druk op de “Back” knop op uw telefoon om terug te keren naar uw inbox.

LET OP: Als u wijzigingen in het automatische antwoord met behulp van een mobiele Android-apparaat in je Gmail-account in de PC-browser te zien, moet je uit Omgekeerd aanmelden van uw account in de browser en log weer in, want je kunt niet afmelden bij uw Gmail. account op je Android-telefoon, het rebooten van onze telefoon pakte de wijzigingen die in de vakantie responder in onze Gmail-account in een browser op onze PC.

Dat is het voor vandaag, is er niet veel aan. Uitnodigingen en vakantie responders in Gmail zijn in een handomdraai te gebruiken en kan zeer handig zijn.

In How-To Geek School de les van morgen, besteden we een hele les geheel aan het gebruik van Gmail als een takenlijst: het toevoegen van taken, met inbegrip van gegevens, het afdrukken, clearing voltooide taken en nog veel meer!

Volgende pagina: Gmail gebruiken als een takenlijst

CAPTCHA, of de kleine tekst en / of visuele uitdagingen die je moet voltooien om te bewijzen naar websites die je een mens bent, is een acroniem voor Completely Automated Public Turing test om computers en mensen uit elkaar te houden.