gmail gids: het krijgen van gmail weten

Deze serie is bedoeld om u te helpen de belangrijke en nuttige functies van Google’s Gmail en zijn eenvoudige maar slimme interface onder de knie. Tegen het einde van deze lessen, zullen wij u van een rookie naar een power user.

Gmail is een van de meest populaire webmail diensten die er zijn. Gmail begon in 2004 als wat zou blijken te zijn een verlengde 5-jarige beta zijn en niet geopend worden voor het publiek tot 2007.

Gmail was een van de eerste web-based e-mail producten aan een gigabyte aan initiële opslagcapaciteit bieden, trumping veel van de andere populaire webmail diensten op het moment, die meestal aangeboden 2-4 megabytes. Na verloop van tijd, heeft Google nog steeds om de opslagcapaciteit te vergroten en biedt nu 15 gigabyte aan initiële opslagcapaciteit wanneer u zich aanmeldt voor een nieuw account!

Google brak ook met de traditie door het aanbieden van een interface die berichten organiseert tot draden, en terwijl je nog deze draden in afzonderlijke berichten kunnen breken (we praten over dit later), het onmiddellijk maakte voor een veel schonere inbox.

Ook Gmail loopvlak nieuwe grond door het volledig afschaffen van oude school mappen. In plaats daarvan zou de gebruikers nu “labels”, gelden zoveel als ze nodig hadden, en dus hun berichten te filteren, zonder ooit het indienen van het weg in een map. Terwijl de labels verschijnen hetzelfde als mappen te doen, ze zijn eigenlijk veel meer veelzijdig als we later in Les 3 zult ontdekken.

Laten we praten een beetje meer over de beste functies van Gmail en waarom, als je Gmail niet al gebruikt, kunt u overwegen om te beginnen.

Gmail biedt meer dan 15 GB gratis opslagruimte, waarmee u al uw berichten voor toekomstig gebruik op te slaan. LET OP: Deze 15 GB wordt gedeeld met Google Drive en Google+ Foto’s.

Het beste van alles, is Google steeds toenemende opslagcapaciteit van uw account, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een tekort aan ruimte, en als je dat doet, kun je altijd kopen meer!

E-mails worden automatisch gegroepeerd naar onderwerp. Wanneer u een antwoord ontvangt op een bericht, worden alle vorige gerelateerde berichten weergegeven in een inklapbare verticale draad, waardoor het gemakkelijk om het hele gesprek zien en bekijk wat er is eerder besproken.

We zullen het gesprek uitzicht grondig te bespreken, later in les 2.

Gmail voortdurend updates zijn anti-malware en anti-virus scanners om u de meest up-to-date mogelijk te maken.

Bestandsbijlagen worden opgeslagen op de servers van Google, maar als malware of een virus maakt het door in een bericht, Gmail een waarschuwing weergegeven en onmiddellijk in quarantaine de gewraakte bericht.

Je kunt niet aan het virus af te filtreren, en het doet voorkomen dat u het verzenden van een uitvoerbaar bestand (.exe) bestand als bijlage. Als je echt nodig hebt om iets te sturen, zoals an.exe bestand, moet u eerst om het te plaatsen in een container, zoals a.zip or.rar bestand.

Gmail heeft een aantal mooie uitstekende spamfilters, hoeft verdwaalde berichten krijgen door middel van zo nu en dan, maar voor het grootste deel, u waarschijnlijk niet te berichten die je niet wilt zien te zien bent.

We willen beginnen met het verkennen van de Gmail-interface die je tegenkomt. We beginnen met de webbrowser, die de meeste Gmail-gebruikers direct vertrouwd zullen zijn. Je kunt Gmail in een web browser openen, echter, How-To Geek raadt Google Chrome, en dat is de browser gebruiken we in deze serie.

In Les 2, blijven we door te focussen op de mobiele Android-app.

U kunt snel e-mailberichten met behulp van de kracht van Google Search, dat is gebonden in je Gmail waardoor voor onmiddellijke resultaten. Voer uw zoekcriteria in het zoekveld en klik op de blauwe knop of hit “in te voeren.”

Uitgebreid zoekoperators zijn woorden of symbolen die u helpen uw zoekopdracht te verfijnen. Zij voeren speciale acties die u in staat om snel en eenvoudig opsporen van wat je zoekt (zie Google’s Advanced Search help pagina voor een lijst van de meest bruikbare operatoren).

Voor meer zoekopties, klikt u op de pijl in het zoekvak.

Er verschijnt een dialoogvenster zakt zodat u om te zoeken naar e-mailberichten op basis van “Van”, “Aan”, “Onderwerp,” de inhoud van berichten, attachments, en nog veel meer.

Klik op het menu “Mail” om toegang te krijgen tot andere Gmail-functies, zoals Google Contacts en Google Tasks.

Actie knoppen kunt u acties op uw berichten te nemen. Zo kunt u de knoppen gebruiken om te labelen, verwijderen of markeren een of meer berichten als spam. De actieknoppen bevinden zich onder het zoekvak en boven je berichten.

Sommige knoppen als ‘Archief’, ‘Spam rapporteren’ en ‘Labels’ zijn alleen beschikbaar als u een of meer berichten hebt geselecteerd of geopend bericht.

De knop “Select” kunt u alle of geen van uw berichten snel en eenvoudig selecteren, al gelezen of ongelezen berichten, of alle ster of zonder ster berichten. Klik op de pijl op de knop “Select” om toegang te krijgen tot de verschillende opties voor het selecteren van uw berichten.

Om snel alle berichten te selecteren, klikt u op het lege vakje op de “Select” knop. Wanneer het selectievakje op de knop “Select” heeft een check in, worden al uw berichten geselecteerd. Klikken op het selectievakje op de knop “Select” wanneer het een vinkje snel de-selecteert alle berichten bevat.

Het “Archive” knop kunt u berichten uit uw inbox te verwijderen, maar bewaar ze in je Gmail-account, voor later gebruik. U kunt denken aan archiveren zoals het verplaatsen van een belangrijk bestand op uw bureau in uw archiefkast in plaats van naar de prullenbak.

Als u alle berichten die lijken te spam hebben ontvangen, gebruik dan de “Spam melden” knop om dit te melden aan Google. Terwijl de spamfilters van Gmail werkt erg goed, ze zijn niet perfect en dolende berichten krijg door middel van zo nu en dan. Deze functie helpt hen beter op het uitfilteren van irritante, ongewenste berichten te krijgen. Om een ​​bericht als spam rapporteren, schakelt u het selectievakje naast het bericht in uw inbox of het bericht te openen, klikt u op de “Spam melden” knop op de werkbalk.

Als u (of Google) per ongeluk een bericht als spam heeft gemarkeerd, kunt u het terug te krijgen. Simpel, klik op de “Spam” label in de lijst van labels aan de linkerkant. Selecteer het bericht dat geen spam is en klik op de “Geen spam” knop op de werkbalk.

Vergeet niet, hoe meer spam-berichten die u melden, hoe beter Google krijgt bij het uitfilteren van deze ongewenste berichten.

Gebruik de knop “Verwijderen” om berichten naar de te verplaatsen “Trash. ‘Berichten in de” prullenmand “permanent automatisch verwijderd na 30 dagen. Zodra een bericht is permanent verwijderd uit “Trash,” het kan niet worden hersteld.

Om “undelete” een bericht, het bericht verplaatsen, sleep deze naar de ‘Inbox’ of een ander label. U kunt alle berichten in de “prullenmand” handmatig verwijderen door te klikken op de “Prullenbak leegmaken” link aan de bovenkant van de lijst.

Gmail kunt u specifieke berichten binnen een conversatie verwijderen. We zullen dit verder te bespreken in een latere sectie.

De “Ga naar” knop toegang tot een menu vergelijkbaar met de “labels” knop hieronder besproken. Echter, wanneer u een of meer berichten te selecteren, klikt u op ‘Verplaatsen naar’ en selecteer vervolgens een label van de ‘Verplaatsen naar’ menu. Het geselecteerde bericht of berichten uit de “Inbox” verplaatst naar dat label, zoals een map.

De knop ‘Labels’ kunt u uw berichten te ordenen in categorieën. Ze zijn vergelijkbaar met mappen, maar ze voegen een extra functie niet beschikbaar met mappen: u kunt meer dan een label toe te voegen aan een bericht.

Om een ​​label toe te voegen aan een bericht, selecteert u het bericht, klikt u op de knop ‘Labels’ en selecteert u een label uit de lijst. De lijst wordt niet gesloten nadat u een selectie te maken, zodat u makkelijk meer dan één label kunt toepassen op een bericht.

Alleen u kunt labels zie je toepassen op berichten. Ja, kunt u een bericht met wat label dat u wilt markeren, zoals “later lezen”, en de afzender van het bericht zullen het nooit weten.

Als u geen bericht hebt geselecteerd of geopend, zijn er slechts drie Actie buttons: “Select”, “Refresh” en “More”.

De knop “Select” (met de lege vakje) biedt dezelfde mogelijkheden dat het wel wanneer één of meerdere berichten worden gekozen of een bericht is geopend.

Gebruik de “Refresh” knop (met de ronde pijl) om te controleren of er nieuwe e-mail.

Als er geen berichten worden geselecteerd of geopend, de “More” knop kunt u alleen om alle berichten te markeren als gelezen.

Als u liever tekst in plaats van pictogrammen op de “Actie” knoppen hebt, kun je een instelling te wijzigen om dit te bereiken.

Klik op de “Instellingen” gear toets en selecteer “Settings” uit het drop-down menu. Scroll naar beneden naar de sectie “knop labels” en selecteer de optie “Tekst”.

Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina en klik op ‘Wijzigingen opslaan. “Alle” Actie “knoppen, behalve de knop” Select “, veranderen in tekst in plaats van pictogrammen weer te geven.

Wijziging van het artikel: Gmail niet kunt u EXE-bestanden te verzenden in ZIP. Ik denk dat je moet wel goed met RAR, dat wel.

Oh, en cue mensen rants over Gmail is niet veilig te wijten aan de NSA, PRISM en al dat spul.

Ik vind het altijd wanneer ik alles in een HTG artikel weten. Dat omvat alles up-to les 10!

en als wachtwoord het beschermen van uw rar-bestand, te vermijden “Infected” als een paswoord http://grahamcluley.com/2014/02/shouldnt-gmail-zip-files-password-infected/

Kleine correctie op het artikel …

Lees en Organiseer uw berichten in je inbox

Overschakelen van de ene stijl naar de andere heeft geen invloed op de berichten in uw inbox, het verandert alleen de volgorde waarin de berichten worden weergegeven.

Helaas, dat is niet waar. Ongelezen, belangrijk, ster, Priority inboxen doen wat je zei, maar de “Default” tab stijl is een puinhoop van onhandig afval.

Standaard Inbox geeft u de tabs van “Primary, Social, Promotions, etc”, en dit klinkt als een goed idee, maar Google geïmplementeerd dit heel erg mis. Het tabblad Primair is het enige tabblad dat wordt geteld in de “Inbox Count” hoeveel berichten ongelezen. Als je dat niet ongelezen indicator te gebruiken dan maakt het niet uit, maar voor degenen die dan doen is een enorme usability probleem.

Items die ongelezen zijn in Social, Promotions, etc zal ongelezen zijn wanneer je in die tab, maar als je in de belangrijkste tabblad Primary tabblad Ongelezen Count alleen geeft u de informatie van het tabblad Primair en ik vind dit ongelooflijk nutteloos. Het aantal ongelezen berichten is te veronderstellen om u een kort idee van hoeveel e-mails je hebt om te lezen, maar het feit dat het negeert alle andere tabbladen het maakt het een verwarrende puinhoop geven.

Dus met dat gezegd, zou ik willen voorstellen dat niemand gebruik maken van de tabs-interface, totdat ze dat eenvoudige, maar enorm belangrijke bug te herstellen.

Dus met dat gezegd, zou ik willen voorstellen dat niemand gebruik maken van de tabs-interface, totdat ze dat eenvoudige, maar enorm belangrijke bug te herstellen.

Whoops? Het is niet enorm belangrijk … gewoon een nummer. Tenzij je een soort van een persoon die denkt dat het hebben van 666 ongelezen e-mails betekent dat je over te krijgen gehackt of iets bent, zie ik geen probleem.

Whoops? Het is niet enorm belangrijk … gewoon een nummer. Tenzij je een soort van een persoon die denkt dat het hebben van 666 ongelezen e-mails betekent dat je over te krijgen gehackt of iets bent, zie ik geen probleem.

Als u meer dan 600 e-mails ongelezen dan ben je aan het doen bent Email verkeerd. Je moet veel efficiënter met uw e-mail. Ik heb (0) Ongelezen in mijn meerdere Gmail-accounts … want ik ben erg efficiënt met mijn e-mail.

Degenen die een buitensporig groot aantal ongelezen e-mails met behulp van e-mail in een van de slechtste manieren mogelijk, maar ik heb al gezegd dat mensen die de ongelezen e-mails te negeren zijn niet voor dit probleem relevant.

Als je dat niet ongelezen indicator te gebruiken dan maakt het niet uit, maar voor degenen die dan doen is een enorme usability probleem.

Zie, al geregeld dat …. maar serieus maar als je dat veel ongelezen e-mails die u nodig heeft om uw bruikbaarheid te verbeteren, omdat je gewoon je tijd aan het zoeken door middel van e-mail die is volgestopt met afval te verspillen. Vooral omdat hoe langer je wacht hoe groter het nummer krijgt en hoe meer van een karwei het zal zijn.

Als u meer dan 600 e-mails ongelezen dan ben je aan het doen bent Email verkeerd

Apprapos van je reactie Michael, en net als een terzijde, hier is een artikel plaatste ik een paar weken geleden van de BITS-blog van de New York Times

Verstoringen: Op zoek naar verlichting van een vloed van e-mail

Door NICK BILTON

19 januari 2014

Op 31 december, had ik 46.315 ongelezen e-mails in mijn inbox. Op mijn eerste dag weer aan het werk in het nieuwe jaar, had ik nul.

Nee, ik heb niet uitgeven twee weken te antwoorden op al die berichten. Ik verwijderde ze – zonder het lezen van een enkeling – en verklaarde wat bekend staat als e-faillissement.

Ben ik een slechte kerel voor het negeren van die e-mails? Of zijn de afzenders een of andere manier in gebreke is gebleven? Waarschijnlijk een beetje van beide.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u de rest van het artikel hier lezen – Het is niet erg lang.

Ik meestal de naam van de zip as.txt, en dat soort dingen gaat door. Ik eerlijk gezegd heb niet geprobeerd met Gmail, maar het is het proberen waard.

@Straspey Ik weet over “E-mail faillissement”, maar dat is een hele slechte oplossing, want als iemand bereid is om gewoon dumpen hun e-mail dan zijn ze waarschijnlijk gewoon de tijd nemen om te veranderen en eigenlijk te houden met hun e-mails in de toekomst. Doet het de harde manier waarop je krachten om uw e-mail te beheren efficiënter.

Als je failliet gaan op e-mails en dan eigenlijk veranderd en begon de behandeling van e-mail op een meer verantwoorde manier en het beheer van het goed dan tip ik mijn fedora * aan u. Echter, de meeste mensen gaan gewoon terug naar hetzelfde nummer van het negeren van e-mail na e-mail.

Als u veel e-mails van een site die u niet wilt en je weet dat je ze niet wilt … dan kunt u zich uitschrijven, maar dat betekent niet de e-mails op te lossen van nu. Maak een filter dat deze e-mails te selecteren en maak het dan al het verlaten van e-mails te verwijderen via de optie checkbox in het vak filter schepping.

U kunt het bovenstaande om gemakkelijk te ontdoen van veel e-mails, terwijl op hetzelfde moment handmatig iets aan te anders dan ze gewoon helemaal dumpen doen … dit wordt ook ontdoen van een hoop rommel waardoor u gemakkelijker e-mails te lezen dat je kan zelfs wilt lezen in plaats van alleen gooien ze met de vuilnisbak.

Ja, ik ben er volledig van bewust dat veel mensen zullen het met mij eens en willen veranderen, maar zal eigenlijk nooit veranderen. Mijn schoonzus heeft bijvoorbeeld iets als 25.000 ongelezen e-mails … dus ik verwacht niet dat iedereen om te veranderen, maar als men doet dan ben ik blij.

@MichaelTunnell

Bedankt voor uw weloverwogen antwoord.

Ik lees al mijn e-mails en onmiddellijk te verwijderen degenen die ik niet willen of nodig hebben (soms zelfs zonder ze te lezen).

Ik gebruik een derde partij programma genaamd Mailwasher Pro, die me in staat stelt op te zetten witte lijsten en zwarte lijsten – evenals zelfs verwijderen en / of e-mails stuiteren terwijl ze nog op de server – (ik gebruik mijn ISP voor e-mail en lees 99% van deze offline met behulp van Windows live Mail)

Ik probeer een maximum van niet meer dan 600 e-mails in mijn box te houden – wat van die ik gebruik voor de hand, en sommige die hebben persoonlijke waarde – zoals van vrienden die hebben doorgegeven.

Maar het boggles mijn gedachten dat iedereen in staat zou stellen een massa van ongelezen e-mails te verzamelen in hij inbox – die net heeft geen zin om me te maken.

(Ik ben haasten uit om een ​​baan – dus als je antwoord, ik zal niet in staat zijn om het terug tot morgen)

Bijna alle e-mails krijg ik zijn “een antwoord op uw commentaar op dit artikel ‘of’ iemand Pmed u op dit forum”. Degenen die afkomstig zijn van de mens eigenlijk te lezen; degenen die door geautomatiseerde bots om mij te informeren dat een antwoord is gepost niet. En ik wil niet te schrijven, het is leuk met al die daar, en je kunt oude info vinden wanneer u wilt.

Ik verklaarde e-mail failliet eens, het was verschrikkelijk. Ik heb veel dingen opgeslagen in mijn e-mail (trial and beta product sleutels, persoonlijke spullen, antwoorden op ingewikkelde vergelijkingen), en ze allemaal te verwijderen was niet goed, ik had ze weer mezelf, en ik verloor mijn Windows 7 beta key.

Orson Welles ‘laatste acteren baan voor zijn dood in 1985 was om de stem voor Unicron, de planeet-size robot, voor de 1986 animatiefilm The Transformers: The Movie.