gemakkelijk verbranden en maak iso beelden in vista

In staat zijn om een ​​ISO-image te branden moet niet zo moeilijk als het soms het geval is. In staat zijn om ze te verbranden zou eigenlijk gewoon een standaard functie in Windows zijn. Natuurlijk zijn er honderden dingen die een mens kunnen de lijst die moeten worden opgenomen. We kunnen deze functie krijgen door het toevoegen van een van de gratis 3rd party applicatie ISO Recorder V3. Deze handige tool is ontwikkeld door Alex Feinman en hij zal graag aanvaarden donaties op zijn site.

Na het downloaden en installeren van ISO Recorder u hoeft alleen maar de ISO image die u wilt branden te lokaliseren. Klik met de rechtermuisknop en kies afbeelding Kopiëren naar CD.

Dit opent ISO Recorder, zodat kunt u het beeld weg te controleren of kies een andere ISO-bestand en pas de opnamesnelheid om het beeld te branden.

Ook door in te gaan op Eigenschappen kunt u fine-tunen van de opnamesnelheid en hebben de disc eject wanneer het wordt gedaan. Voor data schijven als een Linux OS is het beter om op te nemen met een lagere snelheid om fouten te voorkomen.

Als u alle instelling hoe je wilt klik op Volgende en het brandproces start. Een vooruitgang scherm zal verschijnen waarin de gegevens worden geschreven en wanneer het wordt afgerond.

De afwerking schijf naar buiten komt en een andere succesvolle image branden is voltooid, klikt u op Voltooien. Dat is alles wat er aan het! Dit maakt het proces zeer snel en eenvoudig. ISO Recorder Versie 3 ondersteunt DVD’s en kan op x32 en x64-bit te downloaden.

Nu, om een ​​ISO-image te maken van een schijf gewoon pop de cd of dvd in de optische-schijfeenheid, klik met de rechtermuisknop op het station en kies het aanmaken van CD.

Opnieuw ISO Recorder opduikt, zodat u kunt een map om uw afbeelding nieuwe ISO uitkiezen klik op Volgende en je hebt het imago van uw ISO!

Download ISO Recorder V3 voor Vista

Herziening van ISO Recorder V2 Voor XP

De luipaardkikker heeft een merkwaardige manier van slikken haar maaltijden: tijdelijk contracten zijn oogbollen in zijn hoofd om te helpen duwen de prooi naar beneden haar keel.