gemakkelijk opmaak codes te bekijken in Word 2010 gebruiken crosseyes

Ben je overgestapt naar Microsoft Word uit WordPerfect? Herinnert u zich de Reveal Codes functie in WordPerfect dat maakte het zo gemakkelijk om precies hoe uw document is opgemaakt zien? Nou, je kunt die functie nu krijgen in Word met behulp van een gratis tool genaamd CrossEyes.

LET OP: CrossEyes werkt in Word 2010 en eerder, maar niet in Word 2013.

CrossEyes kunt u gemakkelijk identificeren en document-opmaak problemen in Word op te lossen. Nooit meer gissen naar hoe het document is opgemaakt.

Download CrossEyes via de link aan het einde van dit artikel. Installeert u de add-in, volgens de instructies in de installatiewizard.

Zodra CrossEyes is geïnstalleerd, opent Word. Als u de beveiligingswaarschuwing bericht hieronder je te vertellen dat macro’s zijn uitgeschakeld uitgestald ziet, klikt u op Inschakelen Content. Zonder dit te doen, zal CrossEyes niet werken.

Klik op het tabblad Add-Ins.

Klik CrossEyes in de sectie Custom Toolbars van het tabblad Add-Ins.

In eerste instantie, de Tips dialoogvenster. Als u niet wilt dat dit dialoogvenster te zien elke keer dat je CrossEyes activeren, schakelt u de Show Tips bij opstarten in. Klik op Sluiten om het dialoogvenster te sluiten.

Om CrossEyes te tonen, zullen we de tutorial die wordt geleverd met de add-in te openen. Klik op de CrossEyes menuknop om de opties voor het CrossEyes of druk op Ctrl + M.

Selecteer Tutorial uit het pop-up menu.

De tutorial wordt geopend in Word.

OPMERKING: Wanneer de tutorial wordt geopend, de CrossEyes deelvenster aan de onderkant van het Word-venster wordt gesloten. Om CrossEyes weer te openen, volgt u de bovenstaande stappen opnieuw.

Merk op dat de opmaak weergegeven in kleur, met daarin de tekst van toepassing is op, net als de Reveal Codes in Word Perfect.

Zo zijn er twee leden onder Voorbeeld 2 in de tutorial die precies op elkaar lijken. Echter, wanneer je kijkt naar de opmaak in CrossEyes, zie je één is geformatteerd met rubriek 1 en de andere ziet eruit als het is, maar in feite is handmatig opgemaakt om hetzelfde uitzien.

Er zijn opties die u kunt instellen in CrossEyes aan te passen. Klik op de CrossEyes menuknop en selecteer Opties.

OPMERKING: U kunt ook op de knop Opties in het CrossEyes werkbalk of druk op Alt + O (de hoofdletter O, geen nul).

Het tabblad Details opties kunt u aangeven welke gegevens worden weergegeven, waar paragraaf eigenschappen te laten zien, en hoe u veld codes te laten zien.

Het tabblad Vormgeving kunt u de kleuren gebruikt om de verschillende categorieën van de opmaak weer te geven, het lettertype te gebruiken voor de opmaak codes te wijzigen, en de breedte van het dakje.

Op het tabblad Algemeen kunt u de sneltoets gebruikt om te schakelen tussen het Word-document en het paneel CrossEyes veranderen. U kunt ook kiezen voor de Standaard Bekijk en Logging inschakelen.

Om de ruit CrossEyes te sluiten, klikt u op de X-knop in de rechterbovenhoek van het paneel.

U kunt ook dubbelklikken op een opmaak code in het deelvenster CrossEyes om het dialoogvenster gebruikt om het formatteren te veranderen openen.

Download CrossEyes van http://www.levitjames.com/Products/CrossEyes.aspx.

Bedankt jongens…

Ik ben het product manager voor CrossEyes, en ik ben echt blij om een ​​nauwkeurige handleiding te bekijken voor newbies om de app. Het is populair sinds 2004!

George HollisLevit en James, Inc.Leesburg, VA

Hoe raar .. Ik woon recht op de weg van je.

Reveal Codes is, zonder twijfel, een van de beste eigenschappen van WordPerfect. Misschien op een dag Microsoft zal achten om dit op te nemen in Word. WP was komende jaren van Word in een aantal andere functies, zoals het bekijken van de opmaak veranderingen (bijvoorbeeld tekst selecteren, selecteert u een ander lettertype of afstand, en het toont met de nieuwe opmaak, terwijl nog steeds gemarkeerd zodat u kunt beslissen of je het nu leuk vindt of nu) en in staat om een ​​document te exporteren naar PDF.

Thanks, altijd die Word Perfect codes in MS Word gemist. Ik wou dat ik vond dit jaar ago.After installeren (en herstart) kon ik niet zien van de Add-in tab in Word 2007. Alleen een CrossEyes.lnk is in de map opstarten. Het toevoegen van the.dotm niet ook helpen. Ik weet niet waarom het niet laden van de invoegtoepassing. Ik wist alleen de CrossEyes.dotm handmatig uit de Levit & James toe te voegen. Inc \ CrossEyes map. Nu zoeken hoe te houden ingeschakeld. Edit: Voor iedereen met een niet-Engels Office versie: er is een map Opstarten in uw taal naast de map Opstarten Engels. Kopieer de CrossEyes.dotm (Word 2007) in die ene en CrossEyes werkt. C: \ Users \ uwgebruikersnaam \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Word \ Startup in uw taal

Cranberries worden naargelang hun rijpheid door stuiteren-de rijpere de cranberry hoe beter de bounce.