gemakkelijk alle tabbladen in Google Chrome sluiten

Vindt u uzelf met veel tabs open, maar tegenop sluiten van alle maar één hand? Nu kunt u al uw tabbladen te sluiten met een enkele klik, en hebben slechts één klaar om te gaan met de Sluit alle tabbladen extensie.

Voor

We bevinden ons met veel tabs vroeger of later te openen. Dat is niet zo slecht totdat we beseffen dat we nodig hebben om ze allemaal te sluiten en weer aan het werk. Een persoon kan een nieuw tabblad te openen en handmatig de rest te sluiten of sluit het gehele venster en start Chrome. Maar een enkele klik oplossing zou een stuk handiger.

Na

Er is … de enkele klik oplossing. Klik gewoon op de werkbalk knop en BOOM!

Één verse venster met één nieuw tabblad tonen. Nu als je kon alleen de rest van de dag vrij …

Conclusie

De Sluit alle tabbladen verlenging kan niet iets dat iedereen zou gebruiken, maar als je moe bent van het handmatig sluiten van alle van die tabbladen dan zul je zeker leuk vinden.

Links

Download de Sluit alle tabbladen verlenging (Google Chrome-extensies)

Zie de grote rode X in de rechter bovenhoek? Open een nieuw venster dan voorheen de oude te sluiten als je moet. Vrij zinloos extensie.

Totaal overbodig uitbreiding;! Gewoon rechts klikken op een willekeurig tabblad in Chrome en selecteer sluiten Andere tabbladen. P.S. Er zijn ook wat meer opties: Close tabs geopend door dit tabblad, en sluiten Tabbladen aan de rechterkant.

Hit control + shift + w … waarom een ​​extensie.

Dit is nep! Wie zou dit toestel dat varkens ruimte op de adresbalk gebruiken? Doe wat de opmerkingen hierboven zeggen!

Sluiten van alle tabs gesloten Chromium geheel, zodat het gemakkelijker is om de knoop-browser. Zoals opgemerkt, kon je een nieuw venster openen op voorhand of gebruik maken van close-andere tabbladen als u een nieuwe sessie wilt (hoewel als je wilt alle tabbladen te sluiten, is de kans groot dat het komt omdat je klaar bent met browsen en wilt het toch af te sluiten).

Als alternatief, je breekt weg het tabblad dat u wilt door het te slepen van de tabs balk in zijn eigen venster, en het sluiten van de rest. Werkt als je wilt een paar tabs te redden uit de vele, in tegenstelling tot slechts een.

Jaguars hebben zo’n krachtige beet dat ze hun prooi kunnen doden door direct bijten door middel van hun schedel en in de hersenen.