experimentele firefox bouwt put lipjes op de titelbalk (beschikbaar voor download)

Firefox 4.0 werd verondersteld feature compleet op dit moment, terwijl Mozilla naar de definitieve versie versie gewerkt, maar dat kan veranderd zijn. Ontwikkelaar Bill Gianopoulos heeft gewerkt aan experimentele bouwt dat de tabs te brengen in de titelbalk, samen met andere bug fixes.

Van website Bill’s: Deze builds zijn in wezen dezelfde als de overeenkomstige officiële Trunk nightly builds, met uitzondering van de opname van patches voor een aantal openstaande kwesties, waaronder nog niet geland fixes voor sommige MathML kwesties, en User Interface veranderingen gepland voor Firefox 4, zoals evenals bugs die ik ben momenteel bezig met of vinden het bijzonder vervelend.

Hier is een kijkje op de gecombineerde menuknop / title bar / tabbladen setup op een gemaximaliseerd venster. Het potentieel om echt condenseren de gebruikersinterface is er als je wilt en / of nodig hebben …

Let op: We kozen ervoor om de bladwijzerbalk zichtbaar op ons systeem te houden.

De tabbladen terug te keren naar hun normale positie wanneer het venster niet is gemaximaliseerd.

Als je voelt avontuurlijk en willen proberen de nieuwe UI-functie uit, dan pop over naar de website van Bill’s om uw eigen exemplaar te grijpen. Houd er rekening mee dat, tenzij je binnen een draagbare kader “insluiten” de experimentele build zal de toegang tot uw gewone Firefox-profiel.

Wilt u het opzetten van uw eigen draagbare, bevatte versie op Windows? Hier is hoe het te doen

1. Download het zip-bestand versie van de experimentele bouw van de website van Bill’s en pak de inhoud.

2. Stel de experimentele map te bouwen aan de kant voor het moment.

3. Bezoek portableapps.com en download Mozilla Firefox, Portable Edition (link hieronder).

4. Pak de draagbare Firefox portableapps.com naar uw bureaublad of een andere geschikte locatie.

5. Vouw de mapstructuur voor de draagbare Firefox, zoals aangegeven in de afbeelding hieronder en de inhoud van de map Firefox te verwijderen.

6. Breng alle inhoud van experimentele build Bill’s in de map portableapps.com Firefox.

7. Start het hebben van plezier met je nieuwe draagbare experimentele bouwen!

Let op: Downloads zijn beschikbaar voor Windows (32-bits) en Linux (32 & 64 bit) platforms op dit moment.

Minefield (Firefox) 4.0pre Testing Bouwt – Bill Gianopoulos [via Download Squad]

Download Mozilla Firefox, Portable Edition [Portableapps.com]

dat is net als Maxthon 3

Het lijkt erop dat Opera geen sh * t

@Sid: Als ik me goed herinner Opera gekopieerd enkele van de Firefox concept art van way-back-wanneer …

Anyways, het is hoog tijd! Ik zal wachten tot ze toe te voegen aan de beta, dus ik heb tenminste / some / stabiliteit voor nu.

Ik hoop dat het een deel van de standaard Firefox 4 UI zijn

@Eeki: Ik ben vrij zeker dat is de bedoeling!

Ze zijn het kopiëren van Chrome in een heleboel manieren, en het werkt precies zoals dit.

Tuurlijk, ze kopiëren Chrome een beetje, maar dat is goed! Het betekent dat je maximale screen real-estate voor het daadwerkelijk browsen.

eindelijk kan ik stoppen met gebruiken userChrome.css truc om deze knop verplaatst 😉

Ik zou het vreselijk om mijn tabbladen boven de URL lijn hebben. Kan niet begrijpen waar er voordelen zouden zijn.

Omdat het een PortableApps.com fan mezelf, zou je niet hebben om een ​​deel van de code binnen de ini-bestanden van de FirefoxPortable veranderen om dit te laten werken? Het origineel ini zal worden geconfigureerd voor Firefox 3.6 zou het niet?

@Ronnie – Nee, je kunt gewoon in laten vallen deze experimentele build en geniet er geen vragen gesteld. ^ _ ^ Dat is een van de mooie dingen over de portableapps.com build van Firefox … ik blijf een “lege draagbare hull” klaar om te gaan alleen voor dingen zoals dit. ^ _ ^ Het zal natuurlijk weer de bladwijzers die komen met de PortableApps op te bouwen, maar dan weer die informatie wordt elders naast de map die u ‘wijzigen van’ gevestigd. ^ _ ^

Interessant – Ik gebruik Firefox beta 8 in Ubuntu 10.04, en mijn lippen zijn naast de Firefox-knop. (Ik eigenlijk net ontdekt dat – dank u Mozilla voor het eindelijk het geven van Linux-gebruikers de Firefox-knop!) Ik heb wel een titelbalk boven dat waar mijn nauwe / minimaliseren / vergroten of verkleinen knoppen zijn, evenals de titel (uiteraard).

Ik heb net met het een beetje meer gespeeld en als je naar Preferences – Toolbar Layout u kunt vrij veel doen wat je wilt. Ik smushed de navigatiebalk spullen en de tabs allemaal in één lijn. Niet zeker of ik ga om het te houden, maar het laat veel meer ruimte.

Het wachten voor een stabiele FF4 is het doden van mij.

Het is echt triest om te zien Mozilla geklungel bijna net zo slecht als Microsoft in de browser oorlogen 2.0 …

Betekenis, 4 FF moeten lang geleden geweest! 🙂

Hoewel geeks en wetenschap buffs zou betreuren hoe de begroting kleine NASA’s is, de Amerikaanse begroting meer geld voor ruimte-exploratie en ontwikkeling dan elk ander land op aarde gecombineerd.