eerste stabiele versie van de opera 15 is vrijgegeven

Opera heeft zojuist de eerste stabiele versie van hun vernieuwde browser en zal verlopen in een snel tempo de toekomst. Er is ook nieuws over de drie ontwikkeling stromen zij zal handhaven, samen met het nieuws van een update voor de oudere 12.x serie voor degenen die niet klaar zijn om nog even updaten naar 15.x.

De dag zit vol met goed nieuws voor Opera-gebruikers, ongeacht of ze al zijn overgestapt op de nieuwe Blink / WebKit-engine versie of nog steeds met behulp van de oudere Presto Engine versie. Ten eerste, het nieuws van de nieuwe ontwikkeling beken …

Van de Opera Desktop Team blog post: Wanneer u Opera van een bepaalde stroom te installeren, zal uw installatie vasthouden aan het, dus Opera Stable altijd zal worden bijgewerkt naar Opera Stabiel, Opera Naast Opera Next en ga zo maar door. U kunt ervoor kiezen zelf welke stroom is het beste voor u. U kunt zelfs volgen een paar van hen op hetzelfde moment!

Van bijzonder belang is de aankondiging van verdere ontwikkeling van de 12.x serie. Een nieuwe versie (12,16) is te wijten aan binnenkort worden vrijgegeven om te voorkomen dat de oudere series up-to-date en veilig te stellen, terwijl het overgangsproces van 12.x naar 15.x blijft.

U kunt meer over de nieuwe stabiele release via de twee Opera blog posts link hieronder te leren.

Opera 15 [Opera Desktop Team Blog]

Beter surfen op uw computer met Opera 15 [Opera News Blog]

[Via Tweaking met Vishal]

Ik was altijd een opera fan, dit zal hen naar de top waar ze horen te brengen.

Ik wil de overstap te maken. Mijn eerste proef was positief. De browser was echt snel. Maar het gebrek aan bookmarks is het doden van mij. Ik ben bereid om de Bookmark proberen Dial conversie, maar het Bookmark Importer grijs is om wat voor reden Speed.

My Opera 15 Bookmark importeur is te grijs, maar het lijkt alsof het is een bekend probleem.

Beheer ik mijn eigen bookmarks via een persoonlijke website. Ik heb te veel problemen in de afgelopen decennia met bookmarks beheerd door diverse plugins en browsers gehad.

Ik gebruik deze nieuwe versie van Opera voor een tijdje nu. Dit antwoord is via Opera 15 in feite. Ik hou van deze versie van Opera. Mijn grootste zorg is waarschijnlijk uniek. Ik maak me zorgen dat ze zullen “features” toe te voegen en te maken onbruikbaar. De beste eigenschap konden bevatten dat tegelijkertijd verschillende versies van de browser te draaien op hetzelfde moment. Dus als we Opera 15.1 volgende maand te installeren en vind het niet leuk zouden we doorgaan met Opera 15.0 gebruiken. Oorzaak van deze versie van Opera, 15,0, is fantastisch.

Hoewel de kinderen van identieke tweelingen zijn, juridisch gezien, eerste neven, ze zijn, genetisch gezien, meer als een halve broers en zussen.