de ervaring van de toekomst van computers vandaag: maak van uw galaxy S4 in een pc met een slimme dock

Heb je ooit gedacht dat smartphones deze dagen, zodat zijn geavanceerde ze konden eigenlijk de PC te vervangen in uw dagelijks computergebruik leven? Vandaag, zullen we hier bij HTG beoordelen met behulp van de Galaxy S4 met de “Smart Dock Multimedia Hub” als een PC vervanging.

Afbeelding door Aviad & JD Hancock.

De bottom line

Ik heb een persoonlijke inzet dat tegen het jaar 2023 zal er niet langer “Personal Computers” alias “pc’s” gemaakt. Zoals in, kunnen ze nog steeds bestaan, net als de “Workstation” doet, maar ze zijn lang niet de mainstream norm. Een andere vergelijking is het feit dat je goed geld kunt verdienen als een COBOL programmeur van vandaag (30 jaar na het praktisch zijn relevantie heeft verloren), maar het maakt het niet de mainstream norm.

Ik beweer dat de pc’s zeker niet zal zijn de onhandige, mammoet torens van kunststof, metaal en silicium we verstoppen onder onze bureaus of zelfs sjouwen rond met ons op schoot te zetten. Ik denk dat de Ubuntu-Touch “droom” is niet zo ver in de toekomst als mensen misschien denken. Met de opkomst van de “Cloud” en HTML5, het is mijn vermoeden dat Smartphones uiteindelijk zal inhalen of zelfs volledig pc’s te vervangen, en het zou in de nabije toekomst gebeuren.

Met het bovenstaande in gedachten, toen ik over de “Smart Dock Multimedia Hub” kwam, moest ik om te zien hoe diep werkt de geek konijnenhol gaan. Niet in een paar jaar, maar vandaag.

Installatie & Dock beoordeling

Zoals gezegd, mijn opstelling bestaat uit een Samsung Galaxy S4 (die niet geworteld is) en zijn compatibel dock.

Hier is een oninteressant, slordig op zijn best, unboxing video voor de dock.

Zodra het dok werd unboxed, steek hem duurde ongeveer 5 seconden.

Dat gezegd zijnde, zou ik niet een geek zijn als ik niet gaan “all the way” en proberen om LCD mijn Desktop verbinden. Terwijl mijn LCD-scherm heeft een dport ingangspoort, verrassend genoeg, ondanks de nauwe relatie tussen HDMI en dport, geen converter die ik mijn handen kon krijgen zou de HDMI-uitgang van het dok geven een beeld op het scherm. Dat gezegd hebbende, met een HDMI-naar-DVI converter werkte perfect en op de eerste onderweg.

Als dit was slechts een “beoordeling” van de Dock, dan zouden we worden gedaan, want er is eigenlijk niets meer te zeggen over de hunk van metaal en kunststof dat, tenzij u een smart-ass te zijn en sluit de HDMI-uitgang door middel van een converter, werkt goed. De HTG toegevoegde waarde die we kunnen geven is dat, terwijl de Dock “steelt” over 200mA uit de 2000mA voeding (waarschijnlijk voor de USB-hub werking), het feit dat je eigenlijk het opladen van uw telefoon (en snel ook), terwijl je het gebruik ervan is ronduit geweldig.

We zullen graven in de Android desktop ervaring hieronder.

The Fantastic & Intuïtief Android Desktop

Met behulp van deze opstelling echt voelde alsof ik werd gekatapulteerd in de “always on en altijd verbonden” toekomst. In deze boterachtige glad toekomst programma’s zijn snel, eenvoudig en makkelijk te gebruiken. Ze lanceren heel snel, reageren snel en doen wat ze geacht worden te snel en goed te doen.

De oude “Het is dinsdag, moet u updates van uw systeem, dat een uur en een half van je leven zal nemen installeren en opnieuw op te starten (nou ja het zal niet, maar het zal voelen als het deed)” dagen zijn voorbij. Er is geen verplichting om bij te werken als je niet wilt. In feite, mijn moeder heeft een sterrenstelsel S1 waarvan de apps alleen worden bijgewerkt als ik komen om te bezoeken en neem de tijd (op haar verzoek) naar haar apparaat (dus ruwweg ongeveer een keer per jaar …) strelen. En dat is gewoon apps, haar OS? Dat zou zijn gemakkelijk met succes un-update tot de dag dat de telefoon stierf, want als een gewone gebruiker, zou ze niet eens weten dat er mogelijkheden voorbij de voorraad OS-versie (die zelfs niet wordt ondersteund door de leverancier meer) geweest .

Wie pakt een Smartphone kan onmiddellijk gebruiken (zelfs als ze niet haar volledige potentieel), in tegenstelling tot andere besturingssystemen, die letterlijk een leven lang kan duren pas beginnen aan het oppervlak van krassen (ik ben rechts te kijken naar ya GNU / Linux …) .

Hier wordt me met behulp van de Android-desktop

Een deel van deze fantastica-stad was dat het toetsenbord en de muis ingangen waren eenvoudig en intuïtief. Met het externe toetsenbord, de media-knoppen (Volume omhoog / omlaag en Play toetsen) werkte als ze zouden moeten “out of the box”, geen vragen gesteld. Ik hoefde niet te wachten voor een driver download of iets dergelijks (in feite, ik ben eigenlijk het gebruik ervan achter een KVM en een USB HUB zonder problemen).

De muis is een vervanging voor je vinger, waar de “links klikken” fungeert als uw aanraking op het scherm van het apparaat zou doen. Het enige wat deze nieuwe systemen te verlaten (met goede reden) is de dubbele klik. Er is dus geen verwarring meer over wanneer het gebruik van een enkele klik VS een dubbele klik … er is simpelweg geen dubbele klik.

De “Right click”, in de totale schok voor de conventionele desktop-ervaring, heeft niet tot stand brengen “Menu” (zoals men zou verwachten). In plaats daarvan, de klik met de rechtermuisknop is een andere manier van het inroepen van een systeem “Back” actie. IMHO, dit maakt eigenlijk meer zin voor de gemiddelde, niet-power users, die alleen maar willen “get outta here” en niet hun tijd doorbrengen in elk aspect van de eigenschappen van het systeem. Zoals het is gezegd: “Gebruikers hoeven niet wilt dat uw programma te gebruiken, gebruikers willen zijn gebruikt je programma” (het onjuiste grammatica is opzettelijk), en ze helemaal niet hoe de software werkt, zolang het wordt zorg ze het doel ze wilden bereiken.

De “Middle click”, terwijl het zelden gebruikt op een desktop door iemand anders dan uber-snelkoppeling liefhebbers, is uiterst handig. Hier, in het midden of scroll wheel druk op de knop is een andere manier van het inroepen van een systeem “Thuis” actie, en wordt zo vaak gebruikt als een van de “Thuis” knop zou gebruiken op de telefoon.

Hoewel het een paar minuten duurde om te wennen aan de muis controle lay-out (bijvoorbeeld de “geen recht klik voor eigenschappen als op Windows” ding), heb ik eigenlijk mezelf gevonden (bij het schakelen terug) die de muis werkte als dat op Windows.

Eens de schok van de veranderde invoermethoden droeg af, realiseerde ik me dat mijn hele systeem is nu de ene verrassing na de andere …

Wat verbaasde me voor het beter

Ik was echt verrast dat ik niet echt mis dat veel van een beat in vergelijking met het bureaublad. De meeste van de dingen die een normale gebruiker zou uit zijn systeem wil, ofwel gewoon bestaan ​​of een app / snelle configuratie afstand. Dingen zoals

De Mediocre / Onaangename verrassingen

Want ik ben zo voorsprong op de curve op dit, heb ik vind mezelf te vechten met het systeem. Zelfs nadat vele aanpassingen aan het systeem, waren er nog plaatsen waar deze voldeed. Bijvoorbeeld

Het lelijke verrassingen

Hoewel het lijkt alsof de pc-industrie moet echt zorgen te maken dat Smartphones uiteindelijk zal overnemen, smartphones op dit moment ontbreekt ongeveer 20 jaar van desktop-ontwikkeling onder hun gordel en jongen, heb je echt het gevoel dat je krijgt slechts een fractionele deel van het bureaublad ervaring…

Het feit van de zaak is dat als elke keer dat ik vraag mijn vriendelijke buurt Android-programmeur of hij kan een app op X of Y te doen maken, is het antwoord begint met: Ervan uitgaande dat je geworteld … Dat betekent dat er iets fundamenteel ontbreekt in het systeem. Bovendien, zelfs als de app niet nodig wroeten, zijn zeer creatie kan een noodzaak die voortkomt uit het ontbreken van een goed kader. In een daad om te zeggen: “Hallo, kijk eens hoe groot Frameworks zou zijn. We hebben net het wiel uitgevonden voor u. Je moet dankbaar zijn … “, heeft Google zojuist aangekondigd Volley. Dit betekent dat tot nu toe, op zijn minst, de 4 aparte apps ze geven als voorbeeld moest de tijd / geld voor R & D en QA om precies hetzelfde te doen …; Case in point, op het bureaublad, voor meertalige gebruikers, is er een app (de zogenaamde LangOver) dat uw inbreng zou corrigeren als u bent vergeten om terug te schakelen van uw tweede taal. Momenteel is de enige manier om hetzelfde doel op Android te bereiken is een gloednieuwe toetsenbord app schrijven. Dit is dubbel zo dom, omdat A) zou er geen behoefte aan deze functionaliteit die is gedaan om de dood voor een enkele functie en B) de LangOver maker niet alleen niet hebben om een ​​hele toetsenbord te maken te herschrijven, maar hij wist niet ‘t zelfs te veel code te schrijven … profiteerde hij van de reeds gevestigde en vetted.NET Frameworks, dat het grootste deel van het zware werk doen,., zelfs als u deze extreem geeky gedachten achter zich te laten, zal je nog steeds worden geraakt in het gezicht met

En het bovenstaande is geenszins volledig.

Laatste gedachten

Deze opstelling is op de afgrond van het worden een geaccepteerde mainstream norm. In feite is het zo dichtbij dat iedereen die ik heb aangetoond dat het vrijwel direct reageert met de vraag “waarom is het niet draadloos ‘?”, Niet “Waar is Woord?” Of “Ik kon niet zonder de eigenschappen juist te leven klik op “… En weet je wat? Ze hebben gelijk, maar het is nog erg vroeg voor. Ik ben er zeker van dat de volgende generatie van de docks zal profiteren van de reeds bestaande technologieën voor draadloos opladen en draadloze display om precies dit ding te bereiken.

Dus ja, het is vroeg en er is een kloof tussen pc’s en smartphones, maar die kloof sluit met elke nieuwe generatie van smartphones die uit (Ik vraag me af hoeveel keer zullen we onze gedachten veranderen over hoe het zelfde probleem moet worden opgelost ). Met de opkomst van de almachtige cloud, en met de realisatie van service providers die gebruikers willen dezelfde mate van toegang en beschikt over op hun smartphones zoals ze doen op de pc, en het feit dat applicatie-ontwikkelaars eigenlijk richten op de mobiele gebruikers de eerste plaats, de dagen van de PC worden genummerd op zijn best.

Laatste nagel in de doodskist;? Dit hele artikel, met inbegrip van de video’s, is gemaakt / geschreven op de Galaxy S4 + Dock + externe-keyboard setup … (Boom mic gedaald … Hotfortech verlaten van de scène!).

Volg het Witte konijn…

Ik zou willen de Ubuntu-telefoon te gebruiken als ik iets deze gek te doen. Ik moet gewoon mijn stoom games hebben …

Ik denk dat je niet te beseffen dat er altijd een plek zal zijn voor de PC tot een paar dingen gebeuren

2. De verwerking macht en graphics hebben nog een weg te gaan op telefoons en tablets (zeker dat ze zien er goed uit met een aantal van zijn APPS, maar niets vergeleken met wat nodig is voor een volledige geblazen besturingssysteem, complexe wetenschappelijke software of de bovenkant van de lijn video spellen.)

Ik zou waarschijnlijk gaan voor een tijdje. Mijn punt is in feite dat smartphones en tablets zijn zeer geschikt voor wat ze zijn mobiele gemak apparaten.

De apps voor telefoons en tablets worden meestal gemaakt op een PC.

Je kunt het aankleden en voeg een toetsenbord / muis … maar goed .. het is nog steeds een telefoon.

Someday maar ik geloof dat een smartphone kan vervangen PC’s, maar ik denk dat de tijd is een lange weg te gaan

Extern toetsenbord Helper Pro zal u helpen met uw externe toetsenbord!

Ik gebruik het met een Android-tablet en bluetooth-toetsenbord en het is geweldig voor het houden van het on-screen toetsenbord verborgen, kunt u het opzetten snelkoppelingen, er is zelfs een manier om tekst expansie strings te maken (al is het een beetje funky te achterhalen van de laatste) .

AUB NIET TE GEBRUIKEN het ratingsysteem bugs te rapporteren PLAATS me op: keylayouts@apedroid.comA niet zichtbaar soft keyboard (Input Method) bestemd om te worden gebruikt in combinatie met hardware Bluetooth en USB-toetsenborden. Het brengt automatisch de Input Method dialoogvenster wanneer Bluetooth-toetsenbord verbindt of verbreekt (op sommige apparaten kan dit ook worden gemaakt om te werken met USB-toetsenborden). Het ondersteunt een groot aantal verschillende keylayouts biedt ook veel configuratie options.This app heeft GEEN een geworteld apparaat nodig en er is een demo-versie beschikbaar als je wilt om het uit te proberen voordat buying.Tutorials ——— ————– http: //www.apedroid.com/android-applications/external-keyboard-helper/get-startedFeatures————- ——- * International keyboard lay-outs. * tot 16 snelkoppelingen naar toepassingen kunnen worden toegevoegd (bijvoorbeeld beginnen Google Maps met Alt + M, enz.) * tot 16 tekenreeksen kan worden toe te voegen (bijvoorbeeld plaatst uw e-mailadres met Alt + E, enz.) * Remaps de Escape-toets om BACK (kan worden uitgeschakeld) * Hiermee kunt u bepalen welke tekens als het combineren van tekens moet worden behandeld. * A “null” Soft-toetsenbord te gebruiken met hardware toetsenborden (Bluetooth & USB ). * Automatisch brengt Input dialoogvenster Method selectie bij het Bluetooth-toetsenbord verbindt of verbreekt (Android 2.3 +). * Automatische detectie kan ook werken met USB-toetsenborden op sommige platforms (experimenteel) (Android 2.3 +) * App die brengt Input Method selectie (voor een gemakkelijke toegang) * Schakel tussen maximaal drie lay-outs van uw keuze met behulp van een toets of toetsencombinatie. * Kunnen kiezen toetsenbordindeling automatisch op basis van taalinstelling in uw apparaat. * Blocks lange-press-popups op Android 2.x. * Change de sleutel repeat vertraging en snelheid. * lay-outs kunnen worden gewijzigd en twee door de gebruiker gedefinieerde aangepaste lay-outs kunnen worden geconfigureerd. * ConnectBot bewust (TAB en CTRL-codes) Momenteel ondersteund toetsenbordindelingen ————— ——————————————– * Arabisch (101, 102 & 102 AZERTY) * Armeens (Oost, West en Fonetisch) * Oostenrijkse * Belgian * Bosnische & Herzegovian * Bulgaarse (fonetische, Fonetisch traditionele & Typewriter) * Canadian (French & Multilingual) * Kroatisch * Tsjechisch (qwertz, qwerty en programmeurs) * Deens * Engels (Colemak, Dvorak, Dvorak linkerhand, Dvorak rechterhand, Dvorak Programmer, GB en VS-International) * Estonian * Faeröer * Finnish (Finland & DAS) * French (Bepo, Frankrijk en Zwitserland) * German (Germany & Zwitserland) * Griekse * Groenlandse * Hebreeuwse * Hindi Traditioneel * Hongaarse * IJslands * Italiaans * Koreaans / Hangul * Lets * Litouwse (Numeriek) * Macedonian FYROM Standard * Maldivische * Noorse * Perzisch * Polish (214 & programmeurs) * Portugees (Brazilië, Portugal & Br-Nativo) * Roemeens * Russisch (Normaal, Typewriter & Fonetisch) * Servische (Latijn en Cyrillisch) * Slovak (qwerty & qwertz) * Sloveense * Spaans (Latijns-Amerika, Spanje / Int & Dvorak) * Swedish (Normal & Svorak A1 | A5) * Thai (Kedmanee & Pattachote) * Turks (F & Q) * Oekraïense * VietnameseAll layouts zijn gebaseerd op de standaard USB-toetsenbord lay-outs. Bluetooth toetsenborden soms niet standaard volledig volgen, maar het is mogelijk om handmatig mappings.Characters dat het combineren tekens worden behandeld aanpassen ———————— ————————————————– – * acute * breve * Caron * cedille * circonflexe * trema / umlaut / dialytika * dialytika tonos * punt boven / dot hieronder * dubbele acute * graf * haak boven * macron * ogonek * ring * tilde * tonosWhat dit niet het geval — ———————— * het zal uw Bluetooth of USB aangesloten toetsenbord niet te repareren als het niet werkte in de eerste plaats. * het doet niet automatisch Input Method. Het toont alleen de dialoog en je zal moeten Input Method handmatig kiezen. Dit is een opzettelijke beperking in Android gebouwd door Google. Geen app mag Input Method wijzigen zonder interactie van de gebruiker (tenzij de app is een systeem app) .Willen te helpen deze app te vertalen naar je taal gaan hier:? Http://www.getlocalization.com/ExternalKeyboardHelperPro/

Nu moet ik enkel S4 mijn vader te nemen, en …

Dit is zeker de toekomst, gaat het de toekomst van morgen of volgend jaar, waarschijnlijk niet, maar op een dag het is zeker, op een gegeven moment mobiele CPU’s zal snel genoeg te zijn en dat is wanneer die tijd zal beginnen, net als wat er gebeurd is met laptops, jaren geleden laptops kon niet een kaars houden om een ​​desktop, maar nu zijn ze een volledige vervanging en het 2e punt, is ze bij een punt dat ze niet nodig om sneller te krijgen voor de overgrote meerderheid van de mensen, hetzelfde zal gebeuren met mobiele telefoons.

Anders dan de CPU en GPU nodig een snelheidsboost, zou de opslag een boost cloud nodig zal nooit een aanvaardbare oplossing in mijn boek, hoewel een NAS thuis een oplossing puur thuis kon alleen en ook 64 bit CPU’s die ik begrijp komen eens.

Ik moet zeggen dat ik ben opgewonden door het vooruitzicht van de Ubuntu telefoon en waar je het dock plaatsen, schalen tot een tablet, een volledige computer of zelfs een 10 voet-interface voor een tv, er is veel te enthousiast worden over de komende jaren komen.

Zeg, zou een Ubuntu telefoon worden gemodificeerd om een ​​aangepaste versie van een reverse-engineered ARM vertaler gemaakt door Intel toe te voegen, zodat x86 apps kunnen werken aan onze telefoons?

Zeg, zou een Ubuntu telefoon worden gemodificeerd om een ​​aangepaste versie van een reverse-engineered ARM vertaler gemaakt door Intel toe te voegen, zodat x86 apps kunnen werken aan onze telefoons?

We kunnen niets doen … het is software … (Ik heb eigenlijk gehoord dat zoiets is in de werken …)

Zeg, ik kon een phablet nemen en bevestig een toetsenbord. Voeg een FTP-client en een code-editor, en ik heb wat ik nodig heb op mijn laptop, plus Subway Surfers!

De term voor kippenvel, of borstelige haar op de huid van angst, koude, of andere reacties, is kippevel.