vroeg internet explorer 11 build heeft tab synchronisatie functie, vermomd als firefox

In het weekend een vroege build van Windows Blue gelekt op het internet en is het verstrekken van een interessante blik op de nieuwste versie van Internet Explorer. De nieuwe versie wordt geleverd met een tab synchronisatie functie en verrassend genoeg is vermomd als Firefox (Gecko). Microsoft heeft ook extra veranderingen in het User Agent String voor de browser.

 Softpedia.

Het tabblad synchronisatie functie zal zeker nuttig zijn voor degenen die heen en weer bewegen tussen meerdere Windows 8-apparaten en de voorkeur aan hun work-flow zo naadloos mogelijk te houden. Microsoft werkt ook verder te gaan dan de problemen met de pagina samen te stellen op websites met IE specifieke hacks op zijn plaats.

In de afbeelding hieronder vindt u de wijzigingen in de manier waarop Internet Explorer in de User Agent String wordt vermeld kan zien (nu weergegeven als IE versus MSIE in eerdere versies), samen met de ‘like Gecko’ toevoeging. Er zijn goede redenen om de wijzigingen van de User Agent String

Vanaf het Neowin blog post: Microsoft heeft de “MSIE” string, die de browser op de website Internet Explorer identificeert, met alleen “IE”, wat betekent gastheer websites zullen niet in staat zijn om hun huidige CSS hacks te gebruiken op IE11 vervangen. Om verder te zorgen IE11 gebruikers niet een vreemde versie van de site te ontvangen, Microsoft omvatte ook het commando “Like Gecko”, die de website instrueert terug te sturen dezelfde versie van de website als ze zouden aan Firefox.

 Neowin.net.

U kunt meer lezen over de nieuwste versie van Internet Explorer te leren door een bezoek aan de twee onderstaande links getoond …

[Via Softpedia en Neowin.net]

Hemofilie, een aandoening die slechte bloedstolling veroorzaakt bij de getroffen, wordt vrijwel uitsluitend bij mannen is een recessief geslachtsgebonden X-chromosoom stoornis; vrouwen kunnen de aandoening dragen en geeft het door aan hun mannelijke kinderen, maar ze zijn meestal asymptomatisch en zijn zich niet bewust dat ze het defect te dragen.