vrijdag fun: koning van bruggen

Uw weekend is bijna hier maar tot tijd stoppen komt hebben we nog een leuk spel om te spelen op het werk. Deze keer hebben we een brug gebouw puzzelspel dat zal je aan het denken.

King of Bridges

De graphics hebben een iets oudere stijl om hen, maar dit leuke spel zal zeker je aan het denken.

Er zijn dertig levels die je door kunt werken.

Te beginnen met de eerste verdieping vindt u korte berichten die helpen om uit te leggen hoe het spel werkt te zien. Op dit moment bent u in staat de muziek uit te zetten indien gewenst met behulp van de menu-knop in de rechter benedenhoek (de muziek kan krijgen om u na een bit).

Op elk eiland vindt u een populatie nummer te zien. Dat het totale aantal bruggen die kan worden aangesloten om het patroon te voltooien.

Als je hier elke keer kunt zien een eiland beschikt over de juiste aantal bruggen verbonden is, wordt gemarkeerd met een gele rand. Zodra je hogere niveaus bereikt de gele rand kan niet worden gebruikt als een indicator van de juiste patroon … alleen het juiste aantal bruggen.

Zodra de patronen worden steeds ingewikkelder zal het spel hints te verstrekken om u te helpen de juiste brug patronen te creëren.

Je kunt hier dat niet alle van de brug mogelijkheden zal worden gebruikt te zien … soms duurt het gewoon een beetje experimenteren om het juiste patroon te vinden.

Hier zijn enkele voorbeelden van hoe de brug lay-outs zal zien. Zoals verwacht een ieder krijgt een beetje ingewikkelder dan de vorige het.

Zodra u bij de rode waterpeil je zeker gaan om te denken uit uw brug patronen! Als je van een goede puzzel uitdaging moet u veel plezier met King of Bridges.

Speel King of Bridges

Leuk spel. Net klaar met het.

Ik sloeg het al eerder Wil deed. Pret. Te makkelijk, dat wel.

Dit is net als een puzzel game, Hashi. Vermoedelijk Japans, maar ik heb alleen gespeeld bij Indigo Puzzles website. Geen officiële verbinding met hen, maar ik heb vele uren besteed aan hun puzzels. 🙂

De Potvis heeft de grootste en zwaarste brein van een organisme-ongeveer 20 pond met een volume van ongeveer 490 cubic inches. Een menselijk brein, ter vergelijking, weegt ongeveer 3 pond en heeft een volume van ongeveer 80 kubieke inches.