vrijdag fun: kasteel game collectie

Voor de huidige eind van de week plezier brengen wij u een aantal kasteel vernietigen van games. Het doel van elk is een katapult om de kastelen met verschillende grootte stenen en andere wapens te vernietigen.

Castle Clout was een van de eerste fysica gebaseerde kasteel spellen die ik speelde. Vernietig het kasteel met behulp van de fysica van de katapult en verschillende grootte wapentuig.

Speel Castle Clout 3

Castle Smasher is meer een arcade soort spel waar je te houden smashing het kasteel met stenen. Kijk uit voor de ridders die proberen om je katapult te vallen.

Speel Castle Smasher

Tot slot een kijkje nemen op crush het kasteel. Dit is vergelijkbaar met Castle Clout maar heeft veel betere graphics, een kaart met verschillende niveaus, en meer soorten wapens.

Speel Crush het Kasteel

Geen links naar de spellen:? O

Geen links?

Waar zijn de links?

Alles is indrukwekkend =]

maar waar is de links: S

Sorry, deze kan aan mij liggen, maar ik zie geen links naar de werkelijke games,. Noch in RSS of op de site.

Ligt het aan mij, of het artikel ontbreken enkele links?

Sorry jongens!

De links moet nu worden bijgewerkt.

bedankt voor koppelingen

Februari, dankzij de reeds korte lengte en sprong dagen, heeft gemist hebben van een volle maan een paar keer in de geschiedenis, in 1999 niet alleen februari geen volle maan, maar de slechte afstemming tussen de menselijke kalender en de maankalender leidde tot januari en april met twee.