vrijdag fun: e7 (missie om de aarde te redden)

Het is nog een lange week op het werk geweest en je moet een paar minuten duren om te ontspannen en heb plezier. In het spel van deze week je reis naar E7 in een poging om uit te vinden en te vernietigen de dodelijke bom die gericht is op de planeet Aarde. Kun je overleven de reis over de planeet en voltooi je missie?

Het doel van de E7 is om te reizen over de hele planeet te vinden en te vernietigen de dodelijke bom die gericht is op de planeet Aarde. Uw A.I. metgezel houden u op de hoogte van relevante informatie in de linkerbovenhoek als u op reis en u kunt het spel menu in de rechterbovenhoek. De blauwe lijn aan de top staat voor uw gezondheid / levenskracht.

Slechts drie toetsen nodig zijn voor het spel. Gebruik de Pijl-links-toets ( “A”) om naar links, de pijl naar rechts toets ( “D”) naar rechts te bewegen, en houd / kort op de pijl-omlaag ( “S”) om te springen. Kies de set die het beste werkt voor jou.

E7 lijkt een griezelig verlaten en eenzame planeet met alleen de geluiden van de wind om je gezelschap te houden …

Het begin van je reis en avonturen! Als uw vaartuig beweegt zult u merken dat het oppervlak van de planeet heeft fluidic, wave-achtige eigenschappen.

Tijdens je reis zul je gebieden waar de rots stalagmiet-type formaties bestaan ​​tegenkomen. Je moet heel voorzichtig zijn en werk je weg rond deze structuren of uw vaartuig zal worden vernietigd. Voor de hier getoonde degenen een goede high-speed run aan de rand van de klif zal u toelaten om te springen over hen en de veiligheid aan de andere kant.

Zoals je in de buurt van het einde van Sector 1 zult u uw eerste training te ontvangen. Dit zal u voor te bereiden op de gevechten en obstakels vooruit. Dit is waar u uw vaardigheden oefenen met de pijl-omlaag ( “S”).

Uw doelen voor elke sector zijn om alle vijanden te vernietigen aangetroffen, veilig te bereiken het transport portal en teleporteren naar de volgende sector.

Klaar om te beginnen een reis door Sector 2!

U zult ook tegenkomen ruïnes langs de weg die alleen toe te voegen aan de griezelige verlaten gevoel van E7.

Als je eenmaal een zekere vooruitgang punt te bereiken in Sector 2 u zult beginnen om kennis met de eerste van vele robot soldaat machines die voor je liggen. De beste methode voor het aanvallen en het verslaan van hen is om direct onder te verplaatsen, houdt u de pijl-omlaag ( “S”) en vervolgens los om uw vaartuig te lanceren in de lucht op hen. Elke keer dat je hit / impact van de robot soldaat machines zul je ze beschadigen … doorgaan totdat je ze hebben vernietigd.

Nog een goede hit en die robot soldaat machine is geschiedenis …

Succes! Als je dat doet gedood tijdens het reizen door middel van een sector, dan zult u worden aangeboden met de mogelijkheid om te spelen door middel van deze sector weer in plaats van het starten van de game over vanaf het begin. Veel geluk op uw zoektocht naar de planeet aarde te redden!

De trailer toont een aantal mooie technieken voor het krijgen door middel van delen van het spel en zorgt voor een mooie blik op de uitdagingen die u zal worden geconfronteerd.

Speel E7

Dit is een leuke game die duidelijk is geïnspireerd op Lunar Lander; http: //www.atari.com/play/atari/lunar_lander

A Charlie Brown Christmas, een van de de meest iconische kinderen kerst specials rond, werd oorspronkelijk afgewezen door CBS op grond van het feit dat ze niet willen amatuer kind stemacteurs uiten de personages, de anti-consumentisme bericht, of de muzikale score.