vinden gebruiker scripts voor uw favoriete websites op de gemakkelijke manier

Of u nu nieuw voor het gebruik van de Greasemonkey-extensie voor Firefox of een lange tijd fan zijn, Greasefire biedt een snelle en eenvoudige manier om Gebruiker Scripts voor uw favoriete websites zonder userscripts.org zoeken.

Opmerking: Greasemonkey extensie vereist (link onderaan artikel).

Met behulp van Greasefire

Hier is wat de “Right Click Menu” ziet eruit als met slechts Greasemonkey geïnstalleerd …

Zodra u Greasefire hebt geïnstalleerd, zul je in staat om gemakkelijk te zien of er sprake is van scripts beschikbaar is of niet voor uw favoriete websites. Hier vindt u de resultaten van een website die geen scripts ter beschikking hadden te zien.

Nu voor een website die wel scripts beschikbaar … zul je in staat om een ​​onmiddellijke verschil in de “Status Bar Icon” te zien.

Hier is een close-up van de “Status Bar Icon” … rechts te klikken toont aan dat er 310 scripts verkrijgbaar. Om te zien van de scripts die beschikbaar zijn klikt u op de “# scripts beschikbaar” vermelding.

Door te klikken op de “# scripts beschikbaar” notering zal een nieuw venster waarin u door de lijst met beschikbare scripts kunt scrollen en bekijk de “Details & Source” voor elk script openen. Merk op dat er ook een “Ranking” beschikbaar voor elk script. Voor ons voorbeeld kozen we naar de “ice blue google skin” met behulp van de “Install Knop Bar” in de rechter benedenhoek te installeren …

Zodra u klikt op de “Install Knop Bar” zult u worden gepresenteerd met een venster als dit. Op dit moment kunt u de installatie te bevestigen, bekijk het script bron, of de installatie te annuleren.

Een snelle controle van onze “Right Click Menu” toont aan dat onze nieuwe script met succes geïnstalleerd en actief is.

Verfrissend onze zoekpagina toont een “verschuiving” in het kleurenschema voor de links … een leuke afwisseling van de standaard blauwe kleur.

opties

De opties voor Greasefire zijn zeer eenvoudig … kies het aantal dagen tussen de updates voor de gebruiker scripts index / data base of u kunt ervoor kiezen om handmatig voor op schema te werken.

Conclusie

Greasefire vereenvoudigt het ontdekken van nieuwe gebruiker scripts voor al uw favoriete websites en zeker maakt een mooie aanvulling op elke Firefox-browser met Greasemonkey geïnstalleerd.

Links

Download de Greasefire verlenging (Mozilla Add-ons)

Download de Greasefire verlenging (verlenging Homepage)

Download de Greasemonkey verlenging (Mozilla Add-ons)

Download de Greasemonkey verlenging (verlenging Homepage)

jammer dat er geen scripts voor howtogeek: D

@farmer_jays – Eigenlijk is er een script nu beschikbaar op userstyles.org die ik heb toegevoegd aan Greasemonkey. ^ __ ^

How-To Wide (Verhoogt Minimumbreedte tot 90% voor brede schermen) Geek

http://userstyles.org/styles/23357

@Asian Angel, Bedankt voor het script,. (Evenals Greasefire.)

– Onlangs omgebouwd tot Greasemonkey.

@lantere – acebrain01 echt een mooie taak met het script. ^ __ ^ Ik hou van hoe het maakt de site ziet er zo groot op mijn scherm. ^ __ ^

Zullen er dit soort enthousiasme voor de ontwikkeling van Chrome? Dit helpt me enorm met FF, maar ik vind mezelf proberen om over te schakelen naar Chrome for Speed ​​…

Ik was op zoek overal voor deze !! Gebruikt om dit een paar jaar geleden stopte toen gebruiken. Mooi writeup, dit is een geweldig hulpmiddel !!

hartstikke bedankt

Het is mogelijk om een ​​volledige cirkel regenboog zien of hemelomstandigheden zijn rechts en hoog genoeg in de lucht, maar vanuit ons gezichtspunt op het oppervlak van de aarde, zien we alleen de helft.