vijf vakantie gaming tips voor een actieve speltafel

Samenkomen voor de feestdagen is een geweldige gelegenheid om nieuwe spelers te introduceren om het plezier van tabletop gaming. Zorg ervoor dat in te voeren recht met deze vijf handige tips.

Courtesy of GeekDad, vinden we vijf tips voor het introduceren van nieuwe spelers om het plezier van tafelblad spelletjes oud en nieuw over de vakantie. Tip nummer één

1. Start kort.

Niet iedereen is klaar voor een multi-uur wedstrijd sessie direct na een grote vakantie diner. Postprandiale slaperigheid niet goed gaat met een game die twintig minuten duurt te zetten en nog eens vijftien uit te leggen, dus niet verliezen uw publiek voordat je naar de goede dingen. iets speedy dat mensen krijgt in het spel met weinig downtime te plukken. Als het mogelijk is, krijgen ze lachen – Ik hoor het zorgt ervoor dat het vrijkomen van endorfine, waardoor ze zich beter voelt, wat zal leiden tot meer gaming. (We zullen werken aan de dopaminereceptoren later, wanneer je ze verslaafd aan het leren van nieuwe games.)

Games zoals Zombie Dice en Spot It! zijn gemakkelijk te leren en kan een stapel van de spelers af te handelen. FlowerFall en Ca $ h ‘n Gun $ zijn gegarandeerd om mensen aangetrokken om het spel tafel om te zien wat er gaande is.

Hit de link hieronder voor de resterende vier tips. Heeft u een favoriet spel voor nieuwe spelers kennis te laten? Geluid uit in de commentaren.

slechts één tip? cant lijken om de link voor de overige tips …

Noodzaak de link please!

http://www.wired.com/geekdad/2012/11/gaming-tips-for-the-holidays/

Omdat er geen link met het artikel;. P

Please post de link, wil de rest van dit te lezen.

Ik zou ook toevoegen Cosmic Wimpout [http://www.cosmicwimpout.com/]. Het is altijd een geweldig spel.

Ik hou van de artikelen, maar het is alsof HTG helemaal vergeten over Linux, of het feit dat er een aantal belangrijke updates in dat kamp. Ik denk niet dat ik een vers artikel gezien op zelfs Ubuntu. En het is alsof auteurs als “Major Geek” afgezet het gezicht van de aarde.

… Het is net als Windows 7 of Vista zelfs nooit bestaan!

Dus misschien moet u overwegen het hernoemen van de website H8TG (Haat om Geek) of “Geek Links” of iets dergelijks. Maar wilt u misschien dat laatste heroverwegen sinds HTG niet eens POST LINKS!

“Hellooooo? McFly! Om het even wie daar? ”

Appels met appels, Als u havent speelde het gaan kopen. Als u uw knikken instemmend.

5? Link? Ik miste iets of ben blind.

Het model op de iconische cover van 1965 Herb Alpert & The Tijuana Brass album Slagroom & Other Delights is in feite niet zitten in een stapel van slagroom, maar scheerschuim (de hitte van de studio verlichting maakte het onmogelijk om te werken met slagroom) .