van de tips doos: het verwijderen van Windows 8 veilige boot, de lancering van apps van media center, en het versnellen van Windows-installaties

Een keer per week ronden we en delen uitstekende lezer tips met je. Deze week kijken we naar het verwijderen van de beperking van de Windows 8 de “Secure Boot”, een open source oplossing voor het starten van apps van Windows Media Center, en een eenvoudige truc om de snelheid van Windows-installaties.

Reader Scoobford stuurt in zijn truc voor het wegwerken van de beveiligde boot functie op Windows 8. Hij schrijft:

1. Installeer Windows 8

2. Installeer Ubuntu (in mijn voorbeeld) via Wubi (misschien te werken met grub, weet het niet); 3. Installeer EasyBCD binnen Windows 8, selecteert u Ubuntu als standaard OS;. 4. Reboot. De fancy OS selectie is verdwenen, maar je kunt Ubuntu nu gebruiken als goed als je eenmaal klaar bent met het installeren van het opstarten in Ubuntu.

Er is een meer gedetailleerde gids op mijn blog hier.

Bedankt voor het schrijven in Scoobford! Hoewel dit werk rond maakt het makkelijker om dual boot met Linux en andere “niet-goedgekeurde” besturingssystemen te maken, is het verwijderen van de malware bescherming element van de Secure Boot-systeem in Windows 8 geïmplementeerd.

Chris schrijft in met zijn open source oplossing voor het starten van apps vanuit Windows Media Center. Hij schrijft

Ik schreef een kleine utility (open source) dat web apps of een ander programma voor het media center start, je kunt het hier vinden. TheDigitalLifestyle schreef een gedetailleerd overzicht van hier als iemand wil een kijkje (screenshot van de DL schrijven up).

Het ziet er echt gemakkelijk om Chris, nice work configureren.

Rishi schrijft in de volgende tip over het versnellen van uw Windows-installatie

Om de installatie te versnellen, kan men openen Taakbeheer door Shift + F10 terwijl de installatie wordt uitgevoerd. Dit zal een command prompt, waar u kunt typen “taskmgr” om de Task Manager te lanceren lanceren. Hier kunt u een hoge prioriteit te geven aan het installatieproces. Dit vermindert aanzienlijk de installatietijd.

Slimme truc, Rishi. Zelfs als de truc niet drastisch verhogen van de installatie tijd, het is nog steeds een erg handige manier om toegang te krijgen tot de opdrachtprompt en / of de Task Manager tijdens de Windows-installatie-proces. Bedankt!

Heeft u een tip of truc te delen? Stuur ons een e-mail op tips@howtogeek.com en kijk voor je tip op de voorpagina.

Of je kan gewoon duwen CTRL – SHIFT – ESCAPE om Taakbeheer te openen.

pH, een gemeenschappelijke notatie om een ​​media alkaliniteit of aciditeit geven, betekent “potentiële waterstof” -als is een maat voor de concentratie van waterstofionen in het medium.