uitvoer van een rapport toegang 2003 in Excel-spreadsheet

In de zakelijke omgeving, Excel is koning. Dus als u een Access-database is dat je echt liever te analyseren in Excel spreadsheet vorm te hebben, is er een gemakkelijke manier om te zetten.

Om te zetten, te beginnen door het openstellen van uw Access-rapport in het afdrukvoorbeeld-modus.

Zorg ervoor dat u het afdrukvoorbeeld Toolbar tonen. Je hoeft alleen maar naar rechts op een leeg gebied op de werkbalk en kies “Customize” en controleer de werkbalk.

Vanuit de Print Preview taakbalk klikt u op het drop-down menu en selecteer “analyseren met Microsoft Office Excel”.

Uw rapport wordt nu in Excel voor u om te veranderen en de gegevens te analyseren.

Dank je! Dank je! Je bent de man!!

Hallo daar. Ben je al met behulp van Access 2007 op alle? Als dat zo is, heb je ook een procedure voor het exporteren van een rapport van Access 2007 naar Excel. Op het afdrukvoorbeeld taakbalk, wordt Excel grijs weergegeven als een optie. En ik heb nog niet een manier gevonden om de Task Bars passen – met uitzondering van de werkbalk Snelle toegang.

Ik ben ongeveer net zo gefrustreerd met Access 2007 als ontwikkelaar kan zijn. Alle hulp die u kan bieden zou ooit zo enorm gewaardeerd worden.

Een follow-up van mijn vorige reactie: Microsoft in zijn oneindige wijsheid niet langer ondersteunt het exporteren van rapporten naar Excel. In zijn eigen woorden

“Dit gedrag is inherent. Je kunt niet de verslagen aan de Excel-formaat te exporteren in Access 2007. Microsoft heeft deze functionaliteit uitgeschakeld. ”

Ik weet niet over andere ontwikkelaars, maar dit downgrade brengt me in een ton van de problemen. Ik ga moeten herontwerpen, opnieuw, opnieuw het werk al voor tientallen meldingen gedaan.

Bedankt dat ik vent!

Carolyn

Mijn mening is dat Access is een vreselijke aanvraag voor het schrijven van rapporten … en ik moet om ze te schrijven veel!

Echter, is ons bedrijf verhuizen naar Crystal Reports dat is veel makkelijker en heeft een slick-interface ook.

Ik hou wel van een uitdaging … dus ik zal zien wat ik kan komen met een werk rond of een soort van oplossing. Ik denk dat een manier zou zijn om het rapport te exporteren naar Word en vervolgens importeren dat in een Excel-spreadsheet …

Ook ik ben in grote behoefte aan deze exporteren naar Excel-functie. Heeft iemand een oplossing gevonden om het op Access 2007?

We hebben een Acess database die we nodig hebben om uit te rapporteren in Excel, zodat je iets met de informatie kunnen doen. We zijn op zoek naar instrumenten om die taak te volbrengen.

Met behulp van Access 2007 moet ik diverse rapporten van ongeveer 20 pagina’s in de lengte met behulp van spreadsheet, zoals data in het midden (op dit moment met tot 4 crosstabs gaan de overkant van de pagina en de voering ze op te maken) te creëren. Dit is niet gemakkelijk en professioneel. Alle hulp zou worden gewaardeerd (wat is Crystal Reports like – zou het helpen met dit soort van het schrijven van rapporten – veel dank

Hoi

Terwijl ik exporteren Access-rapport te excelleren Ik krijg overflow fout bij specifieke pagina. Hoe kan ik debug dit soort fouten?

Enig idee zou zeer nuttig zijn …

Regards; Kannan

Kannan

Ook ik heb lopen in deze fout. Het klinkt als het Access-rapport is te groot om te passen in Excel. Ik zou proberen om het op te splitsen in afzonderlijke werkbladen … Of je kon gewoon uitvoeren van de vraag in verband met het rapport. Is het een “make table” vraag?

Dit is waarschijnlijk een long shot … maar heb je geprobeerd een reparatie / compact van de DB?

Ik voel het is vermeldenswaard dat je niet complexe rapporten kunnen exporteren naar Excel,. Als je lijnen en dozen in het Access-rapport hebben, zul je eindigen met een puinhoop;. Excel ook niet de bijschriften te nemen van het rapport van de Toegang , maar het Label in plaats daarvan,. Vervelend;. Een oplossing is om het te exporteren naar Word (.rtf) en vervolgens kopiëren en plakken naar Excel.

De belangrijkste reden voor het exporteren van Access-rapporten uit te blinken is het geeft je een methode voor het plaatsen van niet-verwante begeerd meerdere query’s van gegevens als subreports in een enkele master rapport en daarmee de overdracht van de hele set naar Excel in een keer. De sleutel tot dit is de data is nog niet gerelateerd door middel van een sleutel veld de baas wil het allemaal op één excel sheet.

Bovendien Access-rapporten is niet de perfecte rapportage oplossing, maar het zal u 80% daar te krijgen, zodat u slechts 20% van de instellingen meer te maken. In feite is het datavergaarorgaan enkele opmaak en positionering. Het helpt tijd te besparen, maar niet de perfecte Excel-bestand of een rapport te maken.

Het lijkt erop dat Microsoft tot nu toe heeft een rechtbank gevecht met iemand uit Guatamala dat ze besloten om de Excel export functie voor rapporten te verwijderen in Access 2007, van MVP terrein verloren. Net als bij de ActiveX-inhoud klikken om probleem dat nu wordt gecorrigeerd met ingang van 8 april IE flarden te activeren.

Dus hou je Access 2003 en geen patches om het niet toe te passen of het kan geen rapporten exporteren naar beide excelleren. Net als bij de klik om patch te activeren, is het mogelijk dat MS terug kon brengen de export rapporten ergens uit te blinken in de toekomst, in het bijzonder als er genoeg van ons te schrijven naar MS en laat hen weten dat dit is een kenmerk gebruikers verlangen.

Ik heb een probleem dat gerelateerd is aan deze en vroeg me af of u suggesties gehad.

Ik heb een tabel waarin alle managers van verschillende afdelingen lijsten. Ik heb vijfentwintig andere tafels die gebruikers, gebruikers-ID’s en de toegang levels lijst in elk van de departementen.

Ik moet een spreadsheet te maken voor elke manager met tabs / werkboeken voor elk van de vijfentwintig afdelingen gefilterd alleen voor hun gebruikers.

Is er een manier om dit te doen in Access?

Dank voor alle hulp die u in staat om te bieden bent!

Dus je hebt 25 afdelingen !? Ik zou alle info te schrijven in een tabel en voeg een kolom met id afdeling. Het maakt meer sens! U kunt vervolgens filteren als je wilt in een query, en rapporten veel gemakkelijker te maken!

Ik krijg ook de Overflow fout bij het exporteren naar Excel vanuit een Access-rapport. Ik weet dat het niet te wijten aan enige beperking in Excel omdat ik rapport kan breken in twee en vervolgens exporteren elke sectie naar Excel prima. Ik neem dan de twee export bestanden en combineren tot één Excel-werkblad prima.

Ik zou graag om dit te doen via een query, maar het rapport consolideert / groepen van de gegevens op een manier die een query kan niet

Ik ben gefrustreerd over het niet kunnen om een ​​rapport te exporteren naar Excel, zoals ik gedaan had in Access 2003. Dit is een echte stap achteruit. Heeft iemand een manier gevonden om rond te komen?

Van wat ik begrijp … Access 2007 daalde die functie … voor wie weet welke reden. Om eerlijk te zijn … sinds Access 2007 uitkwam .. Ik heb het nooit gebruikt voor een van mijn IT werk. Ik stok met 2003. Er moet een manier om er te komen … Ik hoop. Ik zal proberen om iets te vinden.

Ik heb een lijst met labels direct getypt op labels die kan worden omgezet in de toegang?

Precies wat ik nodig had, maar niet voor een verslag. Erg bedankt!

Ik heb zowel MS Office 2003 en 2007 is geïnstalleerd. De enige 2007 apps die ik regelmatig gebruik zijn PowerPoint, OneNote en Groove. Anders is het 2003.

Als je toegang wilt exporteren 2007 verslag uit te blinken als volgt te werk: -; 1- Open het rapport in de toegang en exporteren als rtf-formaat en op te slaan, 2- Open het geëxporteerde bestand en kopieer alle 3- Open Excel en selecteer. . ALL van een leeg vel, 4- Plak de gegevens, zult u het bericht: “gegevens over de clip boord is niet dezelfde grootte …. Wilt u de gegevens op enigerlei wijze plakken;? 5- Klik op “OK”, 6- Selecteer alle cellen en dubbelklik tussen een van de kolommen;. 7 Pas de grootte kolom als u wilt;. Dat is alles, IK HEB geen andere oplossing

Ik heb een rapport in Access 2003 en toen ik exporteren via “analyseren met Microsoft Office Excel” een deel van de gegevens niet correct exporteren, bijvoorbeeld heb ik een kolom die getallen zoals 1.123.456 en 1.123.456-1, maar heeft toen in plaats van het tonen van geëxporteerde 1.123.456-1 toont een heel ander nummer. Ik heb dit probleem niet bij exportting van Access 97. even welke ideeën?

Ik heb een zeer grote toegang rapport. Het wordt gesorteerd door de manager. Is er een manier om de managers hun desbetreffende gedeelte van dit rapport per e-mail;? Het heeft een pagina-einden waar nodig en de naam van managers op het rapport.

Als u een rapport wilt exporteren naar Excel, gebruikt u de send object procedure om de onderliggende vraag e-mail naar jezelf. U kunt de indeling selecteren om deze in te sturen – excel als een voor hen

Ibrahim Naxim is de enige oplossing die ik heb gezien voor Access 2007 naar Excel te exporteren. Helaas is het pijnlijk – veel spreadsheet manipulatie nodig is;.. De dichtstbijzijnde weg waardoor de noodzaak om volledig opnieuw wijzigen van de Excel-spreadsheet is om het gewenste rapport te maken in Access 2007 te verzekeren lijkt zo veel als een spreadsheet mogelijk; 1. Zorg ervoor dat het alle gegevens velden hebben hun eigen labels / titels over de top met de gegevens direct onder hen (kolomkoppen) zet deze titels / labels in de rapportkoptekst gebied van het rapport;. 2. Vermijd het groeperen van gegevens in het Access-rapport – alle informatie in de details van het rapport te houden – zodra het verslag van de gebruiker wordt gekopieerd naar de spreadsheet kan de groep als ze willen; 3. Elimineer (uit de Access-rapport) pagina headers gewoon gebruik maken van het veld labels aan de bovenkant van het rapport als de rapportkoptekst ONLY. Deze zullen uw column titels in de spreadsheet. Ik doe dit voor slechts de rapporten die ik nodig heb om een ​​spreadsheet te voeren;. Zodra het rapport genereert volg de instructies Ibrahim en moet je een fatsoenlijke rapport dat slechts een minimale manipulatie vereist wanneer gekopieerd te hebben een spreadsheet. Het is nog niet perfect, omdat lege velden puinhoop dingen een beetje, maar moet besparen toe te wijzen van de tijd.

Ik heb ook probleem na PC crash, met gedwongen verhuizing naar 2007 suite. Ik moet orderintake analyserapporten dagelijks genereren, eenvoudig B4 met de optie “analyseren excel ‘in Excel XP en eerdere versies;. Enige oplossing die ik kan bedenken is om het rapport as.xls te sturen, het genereren van veel van de ruwe gegevens in een leesbare formaat voor Excel. Toegang probeert om behulpzaam te zijn doordat u deze met behulp van Outlook-taak te automatiseren. Maak dan gebruik van Excel om de gegevens met behulp van de verschillende lookup mobiele opties analyseren.

Het een veel hard werk in eerste instantie om de formules te krijgen, celwaarden etc rechts, maar daarna met het automatisch genereren van de xls-bestand via Outlook, de werkelijk dagelijks verslag genereren is nu dicht genoeg onmiddellijk. Het voordeel is dat ook al bent u het genereren van een tweede, tussentijdse xls-bestand, het is uw goed ontworpen, geformatteerd en presentabel spreadsheet dat doet de hardwork voor u.

Hallo

Je zou in staat zijn om me te helpen met deze. Ik heb een rapport over Access 2000, maar in het rapport scherm verloor ik de pictogrammen om Excel te exporteren, is er een manier om hen terug? De database werd gemaakt door middel van VBA zodat ik elke werkbalken kan zien. Is er een sneltoets voor het exporteren naar Excel?

bedankt

De uitvoer naar xml werkt vrij goed en lijkt de opmaak beter te houden.

http://blogs.msdn.com/sajoshi/archive/2008/06/06/how-to-achieve-export-to-excel-functionality-for-a-report-in-access-2007.aspx

Ik heb een MS Access rapport dat ik het omzetten naar Excel, maar het commentaar kolom is niet zetten alle gegevens in Excel. (Beknotten)

Exporteur een Access 2007 VERSLAG in Excel, ik vond het is een stuk minder rommelig, in plaats van het exporteren van een rapport van Access naar Excel, om het rapport naar Excel importeren; 1. Open Excel; 2. Selecteer het tabblad ‘Data’; 3. Selecteer ‘From Access’ op de werkbalk ‘Externe gegevens Get’; 4. Selecteer uw gegevensbron; 5. Selecteer uw Tafel / Verslag aan te voeren;. Ik hoop dat dit helpt. Probeer het eens.

Met dank aan al onze klagen Microsoft heeft sp2 die geacht wordt om steun terug te voegen voor het exporteren van rapporten naar Excel uit Access 2007. Natuurlijk uitgegeven, heeft Microsoft hun verklaring veranderd van ‘dit is by design’ tot ‘dit is geïdentificeerd als een probleem ‘. Die mensen zijn onwerkelijk: helaas zijn ze de enige wedstrijd in de stad.

Het is onmogelijk om een ​​Access rapport rechtstreeks exporteren naar Excel, maar je kunt gewoon een query op basis van de aard van de velden en de gegevens die u zoekt en met de rechtermuisknop op de query en selecteer export vervolgens Excel. terwijl in Excel, kunt u een spillijst uitvoeren om uw gegevens te analyseren.

Ik ben op zoek naar een rapport Access 2003 exporteren (die ook is voorzien van een subreport) in Excel en behouden van de opmaak. Het dichtst Ik ben gekomen was om het exporteren als een RTF-bestand, geopend in Word, selecteren en knippen en plakken in Excel. Is er een eenvoudigere manier? of één of andere manier om een ​​macro te schrijven, zodat iemand kan op een magische knop in Access om dit te laten gebeuren achter de schermen?

Ik heb een rapport in Access 2003 en proberen om Excel 2003. De cellen om te exporteren zal slechts 255 tekens en afkappen het. Enig idee hoe te maken van de export neemt de volledige cel lengte? Het is nergens in de duizenden personages, maar een paar zijn zeker meer dan 255 tekens. Als ik knip en plak dat één cel van Access, het past, alle tekst is er, maar toen ik exporteren, het snijdt het af. Iemand een idee?

Hallo, ik heb MS Access Report geëxporteerd naar Excel, maar ik krijg stip in de header tussen twee woorden voor een kolom. Kunt u me raden waarom dit gebeurt ??? en wat moet worden gedaan om te komen over dit probleem;. Deze punten werden gebruikt in de rapporten, maar op dit moment verwijderd, maar nog steeds komen ze in het rapport.

ik gebruik

Toen ik uitvoer van een rapport toegang 2003 om het uit te blinken geeft altijd inklapbare balken aan de linkerkant. Hoe kan ik te ontdoen van hen zonder kopiëren en plakken naar een nieuwe plaat? Bedankt

Ik ben niet erg vertrouwd met Access, dus ik ben lopen in een probleem. Ik heb een query in Access (2003), waarin veel, veel meer rijen dan Excel (2003) ‘s mogelijkheden heeft gecreëerd. Eventuele suggesties over hoe ik dit rapport / data sheet kunnen delen, zonder te analyseren in Excel?

Alle hulp zou zeer gewaardeerd worden.

Bedankt

Geachte heer mevrouw

Please iemand explane die ik heb voren woork sheet (sheet-1 vacature boek de belangrijkste data boek) uit deze gegevens wil een aantal gegevens naar sheet-2 & 3 & 4 weerspiegelen (het vel-2 factuur, blad-3 begeleidende brief, sheet-3 Shanding), dan kunt u uitleggen hoe het posible met gat explaction; wating voor ur antwoord

Thk; Taha

Om een ​​toegang 2007 verslag om te zetten in Excel-installatie van Office 2003 ook alleen maar met behulp van de conversie benifit. het werkt

Alle formatteren wil raakt verstoord wanneer we proberen om Access-rapport te XL bestand exporteren. Alleen tekstveld naam verschijnt op de bovenste rij met de tweede lijn als data.

Is er een manier om rapport te exporteren as-is tot XL.

Nou, ik ben een ervaren gebruiker, heb ik in staat om rapporten te exporteren naar Excel, Word, pdf, in Access 2007 in mijn computer, dat is Office 2007 is geïnstalleerd, het enige probleem dat ik heb is, dat in de eindgebruiker computer, die heeft slechts Access 2007 runtime is geïnstalleerd, kan ik de export procedure niet voltooid, sommige bestandsformaten worden vermist … Als iemand een hint kan geven, ik wond waarderen.

Ik ben zeer ervaren gebruiker van Access 2007. Ik bouwde een database programma voor een bepaalde groep van de cosmetische industrie hier in ons land met Access 2007. Maar ik tegenkwam hetzelfde probleem als u bent in de export rapport Access 2007 naar Excel 2007. Het allerbeste dat ik kan delen met u allen is tot 1.) Open het rapport, converteren to.xml vervolgens openen met een excel. 2.) te converteren naar PDF, download dan PDF Converter sofware naar Excel en om te zetten. 3.) Vind het record bron vraag van het rapport vervolgens exporteren naar Excel. 4.) Als u weet hoe u de Visual Studio 2005 Crystal Report gebruiken, kunt u al uw tabellen en queries te koppelen daar en maak een kristal rapport en exporteren naar Excel. Alle objecten, lijn, txt, nummers worden gekopieerd inclusief groepering. Wat cijfers die u in het verslag van het hetzelfde in excel, houdt van SAP / R3.

—————————

We hebben een Access-database 2003.; De functie om export rapport van Access-database is mislukt voor enkele soorten output file. We testen in Windows 7 / Office 2007-systeem;. Er zijn geen problemen in de uitvoer van het rapport van Access-database naar de formaten PDF, Snapshot, XML en XPS;. Het volgende bericht wordt weergegeven wanneer we proberen om het rapport van Access exporteren database om de formats Excel 97-Excel 2003-werkmap, HTML, Microsoft Excel 5.0 / 95-werkmap, Rich Text Format en tekstbestanden.

“Microsoft Office Access kan de output bewerking niet voltooien”

code; DoCmd.OutputTo acReport, stDocName

Dit alles werkt prima in Windows XP / Office 2007; Gelieve advies. Bedankt

Voor alle gebruikers 2007 sp2 kunt u de toegang tot de database te importeren om uit te blinken

exporteren naar rtf dan kopiëren en plakken naar Excel gewerkt me..Thanks Jeff1

De verhouding van helderheid tussen de helderheid van de zon en de maan is 398.110: 1, zou je gewoon verlegen van 400.000 manen nodig om de helderheid van de zon te ontspannen tijdens de nacht, maar helaas, zelfs als u opgevuld elk zichtbaar inch van de nachtelijke hemel met manen u slechts iets meer dan 100.000 manen konden verpakken in het zichtbare gebied en zou kort van het draaien van de nacht in de dag vallen.