uit de doos tips: eenvoudig hoekje om android conversie, het aanpassen van youtube, en het bijhouden van het gebruik van batterijen

Elke week hebben we het openstellen van de doos tips en markeer een aantal handige lezer tips en trucs. Deze week zijn we op zoek naar een no-gedoe manier op te starten Android op je Nook Color, het aanpassen van uw YouTube-ervaring, en het bijhouden van de laptop gebruik van de batterij.

Stewart schrijft in met een tip voor degenen die geïnteresseerd zijn in het draaien van hun Nook Color in een volledige Android-apparaat

Ik zag je na een paar maanden geleden over hoe u kunt weer een Nook Color in een echte Android-tablet. Hoewel ik vond het niet erg rommelen met de gids en uiteindelijk het creëren van mijn eigen bootable microSD-kaart Ik dacht dat sommige lezers geïnteresseerd zijn om te horen over Nook2Android zou kunnen zijn. Het is een website die verkoopt microSD-kaarten al ingesteld. Het enige wat je hoeft te doen kopen, pop in uw Nook, en giek, heb je een Android-tablet kreeg. Ze kosten $ 35 die is als een 60% markup over een leeg 8GB microSD-kaart, maar als je niet wilt veel te doen rondom het maken van je eigen en je wilt spelen met je Nook alsof het een volledig op de tablet, het is de moeite waard.

Thanks Stewart! We zijn grote fans van geeking out en klussen is, maar als je op zoek bent naar een instant fix zonder uitmesten over met uw Nook lijkt het een goede oplossing.

Eric schrijft in om te enthousiast over zijn favoriete YouTube-instrument

Ik hou van kijken naar dingen op YouTube, maar in toenemende mate de interface heeft lelijker en meer rommelig geworden … en zelfs niet get me begon op alle advertenties overal. Ik begon met behulp van YouTube Opties voor Chrome … het laat me te verbergen advertenties, vervelend annotaties, uit te schakelen auto-play (ik hou niet verrast toen ik op een video klik), en maak allerlei lay-tweaks (zoals het verbergen van reacties … want de meeste YouTube opmerkingen zijn zo dom als je zou verwachten).

Noodlanding op het water de opmerkingen en het afstellen van de interface is net zo goed een reden als elk om de extensie te installeren. Bedankt voor het schrijven in.

Jerry schrijft in met een verzoek tip voor de controle van uw Windows-laptop accugebruik

Sinds ik begonnen met het houden een oogje op mijn Android levensduur van de batterij na het lezen van je Android-batterij gids ik heb ook het bijhouden van mijn laptop. Ik gebruik een programma genaamd BatteryInfoView. Sommige mensen zouden kunnen denken dat het informatie-overload maar ik hou echt te gebruiken om gegevens over levensduur van de batterij te verzamelen. Het vertelt je zowat alles: de kracht staat, de capaciteit, de snelheid van ontlading, enz. Je kunt echt zien hoe de verschillende activiteiten en toepassingen invloed levensduur van de batterij!

Je maakte geen grapje over het buffet van de informatie levert door de toepassing. Als je benieuwd naar de nitty-gritty details van de batterij verbruik bent, maar het heeft u gedekt.

Heeft u een tip of truc te delen? Stuur ons een e-mail naar tips@howtogeek.com en kun je net zien dat het op de voorpagina.

Dat hele Nook2Android ding is een belachelijke karikatuur. De persoon die profiteert van wat de mensen geschapen voor gratis is niet wat de scène over gaat. Devs van XDA-Developers zijn degenen die deze instrumenten gemaakt en deze jokers profiteren dat is gewoon verschrikkelijk!

@Atomsk, Ze zijn niet echt de verkoop van de software, maar de kaart en de (hoewel die ernstig heeft geen arbeid te nemen …) “arbeid.”

@Vincent – Technisch, ze zijn. Een groot deel van dat spul is gelicenseerd onder de GPL en direct profiteren van het terwijl het maken van geen ‘roman’ verandert zelf rechtstreeks in strijd is met dat. XDA – Devs schiep de U-Boot-bestanden, de SD-beelden, en de gidsen over hoe ze te maken. Ik weet dat omdat ik geholpen om een ​​aantal van hen, maar ook gebruik maken van deze tools op een dagelijkse basis.

Om eerlijk te zijn, zou het meer verantwoordelijk voor HTG om profiteurs als deze over het hoofd te zijn en gewoon verwijzen naar de 3 stap leidt dat veel van deze bootable kaarten te gebruiken. Op het einde, zal iedereen gelukkiger zijn.

Ik zie geen verschil tussen iemand betalen om u een pre-made SD-kaart, en “hiring” je neefje om het opzetten van de kaart voor u te zien. Ik kan het zelf doen, maar veel mensen zijn niet zo comfortabel met computers als ik ben (ik ben niet comfortabel met veel mensen, dus het is een eerlijke handel), en als je daadwerkelijk de waarschuwingen lezen wanneer u de software het opzetten van de kaart, ze zijn behoorlijk afschrikwekkend (bloedige advocaten, mopperen mopperen …).

Ik kocht een nook2android .. ik geloof in OSS – maar voor mij om een ​​kaart te kopen, Muck rond met het, etc … ik zou liever een extra $ 20 of zo om gewoon werken, en niet uren besteden aan het spelen met het – toen alles wat ik wil is een tablet, niet een ander hacking speelgoed ..

Als u strekken zich uit van een Slinky om een ​​rechte lijn, zal het bijna 80 voet lang zijn.