sloot de RealPlayer bloat met echte alternatief

Het gebeurt niet heel veel van deze dagen, maar soms moet je zou kunnen lopen over een website die u nodig heeft om Real Player om media-content af te spelen op een pagina te hebben. Vandaag nemen we een kijkje bij Real Alternative, waarmee u kijken op de media-inhoud zonder het installeren van de onaangename bloat.

Het probleem – Real Player

Het probleem is RealPlayer, die kan een hoop extra bloat om te gaan met alleen maar om af en toe een RM-bestand of online content te bekijken. Hoewel het misschien niet zo adware kan worden gereden zoals het was een paar jaar geleden, het is veel meer dan je hoeft alleen maar te kijken naar een potje online content.

Natuurlijk is het nog steeds graag reclame pop-ups te laten op uw bureaublad, dat is volstrekt onaanvaardbaar vanuit een willekeurig programma.

Real Alternative

Real Alternative is volledig gratis advertentie en kunt u RealMedia bestanden (.ra.rm.rmvb.ram.rpm.rv.rp.rt.rnx.smi.smil) af te spelen zonder de opgeblazen RealPlayer te installeren. Het installeert de juiste plug-ins te RM content die is ingebed in webpagina’s te ondersteunen. Het komt ook gebundeld met Media Player Classic, die u kunt gebruiken op uw bureaublad voor het afspelen van RM-bestanden.

Na de installatie, kunt u door te gaan en zet het op basis van uw voorkeuren.

Als u een site die RealPlayer vereist naar ingesloten inhoud horloge rechter muisknop en selecteer Real Player.

Het opent met Media Player Classic om de video te bekijken.

Dit is zeker een veel betere oplossing dan het omgaan met de enorme opgeblazen ergernis van RealPlayer.

Download Real Alternative

De nieuwste RealPlayer, RealPlayer SP, is niet opgeblazen bij allen en loopt zeer snel op mijn zes jaar oude XP laptop.

Toen ik werken aan mijn vrienden en computers familie, een van de eerste dingen die ik doe is verwijderen RealPlayer en alle spellen in verband met Real.com. Ik maakte de fout vele jaren geleden van het aanmelden voor een gratis maand van hun ‘arcade games “. Daarbij gaf ik ze mijn credit card gegevens die nodig was. Een maand later, had ik al over de spellen vergeten, maar ik begonnen met het ontvangen maandelijkse rekeningen van $ 9,99 van een aantal mysterieuze bedrijf. Helaas, ik heb het niet merkt pas maanden later. Alle pogingen om mijn geld terug en zelfs af te sluiten mijn rekening is mislukt. Toen ik belde hun gratis nummer, werd ik naar India om een ​​aantal zeer aardige mensen die kon gewoon niet mijn rekening correleren met mijn wachtwoord en gebruikersnaam te spreken. Uiteindelijk moest ik af te sluiten mijn VISA en krijgen een nieuwe kaartnummer. Ik voelde me alsof ik te maken had met een echt schaduwrijke bedrijf en ik zal nooit meer met hen.

Dank u voor de goede beoordeling

Ik DL-bestand van de link en het verklaart bestand is beschadigd. B

RealPlayer is spyware onzin en een crap-formaat, waarom zou je willen het ooit uit te voeren?

@Bill D

Dank u voor het wijzen dat uit. Ik veranderde de link locatie en het zou nu moeten werken voor je.

Vanuit mijn ervaring, met behulp van Realplayer v.11, is het makkelijker voor de systeembronnen dan veel andere mediaspelers.

Ik gebruikte Taakbeheer om geheugengebruik controleren spelen hetzelfde mp3-bestand en dit is wat ik gevonden, Real Player gem. 9MB; Windows Media Player v.11 15MB; Quicktime Player 28MB; GOM Player 35MB; Windows Media Player Classic 20MB; Winamp 65 MB

Is dit de verkeerde manier om systeembronnen te meten?

Voor zover RealPlayer zetten spullen op het bureaublad, zijn er selectievakjes tijdens de installatie die u toelaat om deze extra spullen af ​​te wijzen. U kunt ook voorkomen dat het openen van die webpagina. Ik heb de mijne opening met mijn mediabibliotheek.

Ik moet toegeven dat ik jarenlang teruggeschrokken ook uit de buurt van RealPlayer, maar ongeveer 6 maanden geleden kwam ik erachter dat het misschien efficiënter zijn dan andere populaire spelers.

Het is al lang geleden dat ik voor de gek gehouden met Real. Sterker nog, ik vergat het bestond. Met alle beschikbare alternatieven, kan ik me niet voorstellen dat iemand nodig om dat enorme gelul op hun machine.

Enorme gelul ?! De nieuwe Real is efficiënter en gebruikt minder bandbreedte dan Quicktime van Media Player. Voor elk zijn eigen. Gewoon niet slecht mond iets als je niet weet. Waarom kan ik de installatie van de CRAP die mediaspeler van XP machine. Kom ik er over nadenk, zou ik graag de CRAP dat Internet Explorer te verwijderen. Het probleem is, de software die ik gebruik voor het werk is nog niet geport naar andere besturingssystemen. We zijn er krijgt. Toen de softwareleveranciers eindelijk beseffen … Ik zal gaan.

Check it out voor jezelf. Zie Radricks plaatsen boven

quicktime Ik denk dat is waarschijnlijk het slechtste programma dat ik ooit heb gebruikt. Ik gebruik dat RealPlayer SP en is veel beter dan het gebruik te worden. Ik kan niet snel de tijd dat is het ergste videospeler ik heb gezien staan. En ik zie niet dat windows media player is veel better..I dont hebben geen pop-ups van RealPlayer I dont hebben het berichtencentrum pop-up en het werkt prima voor mij en doesnt interfereren met iets anders, hetzij

Als u strekken zich uit van een Slinky om een ​​rechte lijn, zal het bijna 80 voet lang zijn.