hoe weet je wanneer het tijd is om de batterij te vervangen?

Batterijen niet eeuwig duren – ze hebben maar een beperkt aantal keren worden opgeladen. Als je je batterij te gebruiken, zal het na verloop van tijd en je zult minder en minder levensduur van de batterij uit te halen. Uiteindelijk wil je de batterij van een apparaat te vervangen – of krijgen een nieuw apparaat met een nieuwe batterij.

Zelfs als je niet de batterij toegang hebt, dan kun je vaak betalen om het te laten vervangen. Zo zal Apple-winkels een iPhone of iPad accu’s voor een vergoeding te vervangen.

Een batterij niet alleen gaan van “goed” tot “slecht.” Integendeel, als je het gebruikt, zal het langzaam worden afgebroken. capaciteit van de batterij zal afnemen en het zal in staat zijn om minder en minder stroom op te slaan. Dit is een geleidelijk proces, en u zult niet per se gaten totdat je beseft dat je gebruikt om een ​​paar uur van de batterij te krijgen van uw apparaat.

U kunt helpen verlengen levensduur van de batterij en houden de capaciteit door de juiste zorg voor uw batterij, maar alle batterijen zal uiteindelijk ten prooi vallen aan entropie. Er is gewoon niet omheen dit. Als je geluk hebt, zul je nooit de batterij te vervangen – het zal gewoon blijven werken goed genoeg totdat u upgraden naar een nieuwe telefoon, tablet, laptop of ander apparaat met een nieuwe batterij. Zo niet, dan moet je om het te vervangen.

Als een batterij is bijna dood, zullen sommige apparaten u waarschuwen dat het tijd is om het te vervangen.

U kunt de gezondheid niveau van uw batterij te controleren voordat je een kritische waarschuwing. Sommige apparaten zijn mogelijk niet zo’n waarschuwing weer helemaal niet, dus je kan nodig zijn om de batterij gezondheid informatie te controleren om te zien of de status is bijna leeg is of niet. Hier ziet u hoe u de gezondheid van de batterij informatie over een aantal gemeenschappelijke operating systeem te vinden

Voor andere apparaten, zoeken naar het type apparaat en “de batterij gezondheid” om instructies te krijgen.

Wat uw apparaat zegt over de gezondheid van de batterij, is het niet per se uit. Bijvoorbeeld, als de batterij meldt dat het op 40 procent van de oorspronkelijke capaciteit en je bent nog steeds blij met hoeveel levensduur van de batterij je krijgt, hoef je niet per se nodig om het te vervangen. Maar de levensduur van de batterij zal blijven dalen.

Aan de andere kant, als je hebt gezien levensduur van de batterij van een apparaat dalen scherp en je wilt een langere levensduur van de batterij uit te trekken, is het waarschijnlijk tijd om de batterij te vervangen. Zorg ervoor dat u tips voor het verlengen levensduur van de batterij van een apparaat alvorens te beslissen de hardware van de batterij een fout heeft begaan. Het zou gewoon achtergrond applicaties sneller aftappen van de batterij van uw apparaat.

Als u een smartphone, tablet, laptop of een ander apparaat met een verwijderbare batterij, deze is eenvoudig. Je moet gewoon nodig hebt om een ​​vervangende batterij speciaal ontworpen voor uw apparaat, schakelt u uw apparaat aan te schaffen, en vervolgens vervanging van de huidige batterij met de nieuwe. Dit zal uw toestel een nieuwe batterij met een maximale capaciteit te geven, het verhogen van de levensduur van de batterij.

Steeds meer smartphones, tablets, laptops en andere apparaten zijn gemaakt zonder batterijen kunt u zelf toegang. In sommige gevallen zijn deze zo ontworpen dat de fabrikant de batterij te vervangen voor u. Zo kunt u een oude iPhone, iPad of MacBook naar een Apple Store te nemen en een vergoeding betalen om Apple-medewerkers te openen uw apparaat en de batterij vervangen voor u. Controleer of uw fabrikant biedt deze service.

Er is altijd de mogelijkheid om het zelf te doen, natuurlijk. Je zou kunnen openen van het apparaat, krijgen een vervangende batterij, en probeer het opnieuw te verzegelen rug. We hebben niet noodzakelijk reviews – zo veel moderne apparaten hebben batterijen en andere componenten die aan elkaar gelijmd en zijn niet bedoeld om te worden geopend. Dit kan een redelijker optie voor sommige apparaten – het afhankelijk van het apparaat en hoe het wordt gebouwd.

De gezondheidstoestand batterij van uw toestel rapporten kan u helpen beslissen of het tijd is om de batterij te vervangen, maar de beslissing is uiteindelijk aan u en op basis van hoeveel levensduur van de batterij die u nodig hebt. Bijvoorbeeld, als je een laptop die oorspronkelijk acht uur levensduur van de batterij aangeboden, maar is nu naar beneden tot vier uur, mag u niet per se wilt dat de batterij te vervangen. Als dat vier uur is goed genoeg voor u, kunt u uw geld te besparen en zet het in de richting van het kopen van een nieuwe laptop in de toekomst. Dat is jouw beslissing.

Afbeelding Credit: Karlis Dambrans op Flickr

Waarom denk je ervan uitgaan dat mensen die iPhones eigenaar het bezit van een Mac? Weet u een Windows-toepassing van derden dat de iPhones batterij gezondheid vergelijkbaar met coconutBattery verschijnt? Dank u

Soms haat ik deze site. Kijkend naar de beschikbare opdrachten zag ik de radio-gedeelte, en wisten niet dat kon dingen veranderen niet alleen ze te bekijken.

Ik schijn mijn radio band te zijn veranderd op mijn Nexus 5 naar de VS met behulp van een drop-down, dat had slechts één optie. Ik had geprobeerd om een ​​back-out van uit, maar hoewel ik niet denk dat ik dat aanraakte, zei iets in de trant van geaccepteerde

Hoe kan ik mijn Nexus 5 terug naar het Verenigd Koninkrijk alstublieft?

Paaseiland, het best bekend voor zijn monumentale standbeelden genoemd moai, is een speciaal gebied (provincie en gemeente) van Chili.