hoe krijg je alle hyperlinks terug te keren in een Microsoft Word-document terug naar hun standaard blauwe stijl?

We hebben het allemaal gedaan op een of ander moment en per ongeluk veranderde de stijl op een belangrijk element in een Microsoft Word-document werken we aan. Het kan gemakkelijk te lappen zijn als het iets kleins, maar wat als het niet zo eenvoudig? Today’s SuperUser Q & A functie biedt een aantal snelle en gemakkelijke manieren om te helpen oplappen van een lezer Microsoft Word-document.

Today’s Vraag & antwoord-sessie tot ons komt beleefdheid van SuperUser-een onderverdeling van Stack Exchange, een community-gedreven groepering van Q & A websites.

SuperUser lezer Rox wil weten hoe u alle hyperlinks in een Microsoft Word-document terug te keren naar hun oorspronkelijke onderstreepte blauw gekleurde tekst stijl

Ik heb gekozen voor alle tekst in een Microsoft Word-document en het lettertype kleur naar zwart (dat is wat ik wilde doen). Ik wisten niet tot het te laat was dat het document had hyperlinks erin (meerdere pagina’s in, in een zeer omvangrijk document).

Nu ben ik niet in staat om te vertellen waar de hyperlinks zijn, hoewel ik weet dat ze nog steeds werken. Omdat er zo veel hyperlinks, hoe kan ik terug te keren ze allemaal naar hun standaard onderstreepte blauw gekleurde tekst stijl zonder langzaam zoeken door het hele document en het omzetten van elk individueel?

Is er een gemakkelijke (en snel) manier om alle hyperlinks in een Microsoft Word-document terug te keren naar hun oorspronkelijke onderstreepte blauw gekleurde tekst stijl?

SuperUser medewerkers Steven en Techie007 hebben het antwoord voor ons. Eerst omhoog, Steven

de stijl van alle hyperlinks het resetten terug naar de oorspronkelijke standaard vereist een VBA Macro.

Code

Stappen

Gevolgd door het antwoord van Techie007

Ervan uitgaande dat de links zijn allemaal nog steeds ingericht als hyperlinks in het document (die zij zouden moeten zijn als alles wat je deed was het lettertype wijzigen kleur)

Hebben iets toe te voegen aan de verklaring? Geluid uit in de commentaren. Wil je meer antwoorden van andere tech-savvy Stack Exchange-gebruikers te lezen? Bekijk de volledige bespreking draad hier.

Een groep van uilen wordt een “parlement”.