hoe kan ik het uitschakelen van Windows 7 aero prestatie waarschuwingen?

Je weet dat je computer is niet cutting edge, maar er is geen noodzaak voor Windows 7 om u voortdurend herinneren. Lees verder om te zien hoe je de constante gezeur om uw kleurenschema om de prestaties te verbeteren aan te passen kunt uitschakelen.

Today’s Vraag & antwoord-sessie tot ons komt beleefdheid van SuperUser-een onderverdeling van Stack Exchange, een community-aandrijving groepering van Q & A websites.

SuperUser lezer William Stewart is ziek van Windows 7 hem zeurende

Soms is dit dialoogvenster zal verschijnen (zie screenshot hierboven). Elke keer als het lijkt selecteer ik “Houd het huidige kleurenschema, en doen dit bericht niet meer zien”. Windows doet me dan weer – ofwel de volgende dag of na een reboot, of soms nog 5 minuten later

Windows heeft gedetecteerd prestaties van uw computer is traag. Dit kan zijn omdat er niet genoeg middelen om de Windows Aero kleurenschema draaien. Om de prestaties te verbeteren, probeer dan het veranderen van het kleurenschema van Windows 7 Basic. Elke wijziging die u maakt van kracht tot de volgende keer dat u zich aanmeldt bij Windows

Is er een reden waarom Windows negeert / vergeet mijn pogingen om het dialoogvenster te onderdrukken? Ik zou graag nooit meer zien, het is vervelend, en het alt-tabbladen me uit fullscreen applicaties.

Als het van belang is, ben ik met Windows 7 x64 Professional. Ik geloof dat het dialoogvenster verschijnt, want ik ben dwingen Vsync en Triple Buffering voor DirectX-toepassingen.

Het is duidelijk dat William heeft behoefte aan een nieuw plan van aanpak sinds Windows is het negeren van zijn verzoeken om zijn selectie te onthouden.

SuperUser inzender A Dwarf biedt een snelle en vuile oplossing voor William’s probleem

Ervan uitgaande dat je dit bericht realiseren is u te informeren uw systeem heeft onvoldoende middelen en vraagt ​​u om Aero uit te schakelen, zodat het kan blijven presteren bij optimale snelheid

Hier is een screenshot van het instellingenscherm

alternatief

Een andere inzender, Oliver Salzburg, duikt in de Disable Desktop Composition oplossing A Dwarf hoogtepunten aan het eind. Hij schrijft

Ik ben voortdurend in een vergelijkbare situatie, hoewel ik dat nooit exact dezelfde boodschap, en een beetje van het testen gedaan hebben rond.

Tot mijn begrip, de kern bron die onder stress hier, is de GPU geheugen. Maar dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat je uit deze bron in het algemeen uitvoert. Het zou wel eens betekenen de Desktop Window Manager heeft ontdekt dat u zo laag dat een specifiek kenmerk van deze service kan worden uitgeschakeld om meer geheugen vrij te running bent.

Om dit te testen, ben ik begonnen met het openstellen van GPU-geheugen-intensieve applicaties

Dit is enigszins boven het gemiddelde gebruik op mijn triple-screen setup met een paar belangrijke spelers lopen (Visual Studio 2012 (hardwareversnelling ingeschakeld), PhpStorm, Aptana Studio, Chrome, Firefox, IE, …). Dus ja, als je alleen maar een 1 GB-kaart en dit zou uw gebruikelijke gebruik scenario, zou je al een probleem.

Ik moest een beetje verder te duwen en te beginnen met een paar exemplaren van Visual Studio …

… Totdat het werd bijna 1,5 GB merk en …

SNAP! Dit veroorzaakte Windows desktop compositing volledig te doden (en vrij te maken wat kostbare middelen).

Nu, als ik ben al op een kritiek niveau, en ik begin een toepassing die grote hoeveelheden GPU geheugen gebruikt in fullscreen, Ik kan zelfs verder gaan dan deze kritische grens. Hier is het resultaat na het uitvoeren van Black Mesa voor een tijdje op 2560 × 1440 bij max informatie

Zo kunnen twee dingen worden in mindering gebracht. Terwijl het gaan over de 75% markering op het bureaublad van Windows kan dwingen om Bureaubladsamenstelling uitschakelt, wordt bij het bereiken van dezelfde limiet in een fullscreen applicatie (en eventueel het verlaten van die aanvraag) Bureaubladsamenstelling niet uitgeschakeld;. Het tweede ding is, terwijl je ‘ re in je spel, kun je het idee “Hey, ik heb genoeg middelen om dit spel te draaien, waarom heb ik niet genoeg middelen voor de desktop? ‘. De reden is, zowel geheugen tegelijkertijd nodig.

Windows kan alleen in staat zijn om u te vertellen over de hoeveelheid geheugen situatie nadat je het spel verlaten. Dus, als ik begin een andere Visual Studio na het verlaten van Black Mesa …

Dus, wat kunnen we doen?

Zoet en eenvoudig.

Zoals reeds werd gesuggereerd, kunt u desktop compositie voor een enkel uitvoerbaar te schakelen. Dit heeft tot gevolg dat Bureaubladsamenstelling tijdelijk wordt uitgeschakeld, terwijl het uitvoerbare bestand wordt uitgevoerd. Deze drastische vermindering van het totale geheugengebruik terwijl de applicatie wordt uitgevoerd in mijn tests

De aankondiging bounty vermeldt dat dit ongewenst is, want dit is in potentie een veel werk.

Ik zou niet van mening dat dit een oplossing als desktop samenstelling meestal gewenst is. Maar dit is waar om het uit te schakelen

Gewoon omdat je de waarschuwing te verwijderen “De batterij is bijna leeg! Je kunt alleen praten gedurende 10 minuten! “Betekent niet dat je kunt praten langer dan 10 minuten. In feite, zal uw telefoon het meest waarschijnlijk gewoon uitgeschakeld en dat is het. Nu hoe is dat voor een verbetering?

Ik heb nooit nam de melding kan worden uitgeschakeld en ik zie niet in hoe dat kan worden beschouwd als een voordeel.

Je zou denken dat je beter te leren kennen, maar jij niet. Als het systeem u vertelt dat het opraken van de middelen, het is.

Maar het is niet! Ik weet!

Ok, laten we aannemen dat Windows is gewoon niet slim genoeg om de bijzondere situatie je in en de waarschuwing is gewoon een vervelend ongemak te detecteren. Wat nu?

Het ding is, mij persoonlijk, ik ben ook beïnvloed door dit en het is vervelend de hel uit me. Omdat ik niet eens dat waarschuwingsbericht. Windows schakelt gewoon mijn kleurprofiel en dat is het. En ik vind dat eigenlijk.

Als het gebeurt ik meestal snel een script dat noemt draaien

Dit start de Desktop Window Manager en brengt me terug naar mijn samengesteld desktop (en het bevrijdt up veel van de middelen in het proces, yay).

Dit wetende, kunt u ook bouwen om een ​​speciale game-omgeving waar u de service te stoppen voordat het spel om dit hele gedrag te bestrijden. Dit zal echter hetzelfde probleem veroorzaken uitschakelen Bureaubladsamenstelling voor één uitvoerbaar bestand door de eigenschappen.

Hebben iets toe te voegen aan de verklaring? Geluid uit in de commentaren. Wil je meer antwoorden van andere tech-savvy Stack Exchange-gebruikers te lezen? Bekijk de volledige bespreking draad hier.

Oh Allemachtig. Ik krijg altijd die vervelende boodschap spelen BF3. Bedankt!!

“… ..Ok, Laten we aannemen dat Windows is gewoon niet slim genoeg om de bijzondere situatie waarin je je in … detecteren ..”

Ik denk dat dit is de inhoud van het artikel en anderen zoals it-bashing Windows voor het juiste te doen wanneer de gebruiker niet.

Ik heb nog een echt domme OS zien. Echter, ik heb genoeg gezien dom gebruikers en hun-pebcak geïnfecteerde systemen om me rijk maken als ik een dollar kon krijgen voor elk van hen.

Hallo.

Welke toepassing heeft Oliver Salzburg gebruikt om GPU geheugengebruik zien?

@Razvan Hij is met behulp van een programma van Sysinternal “Process Explorer” genoemd Het is een meer geavanceerde Task Manager, en een die ik de voorkeur boven de ingebouwde Task Manager, met uitzondering van Windows 8, die een beetje meer functies heeft.

De link http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653

@YB: Dank je wel.

Er is een andere oplossing. Upgrade naar Windows 8., ik ben niet trollen. Ik had het bovenstaande probleem en ik probeerde alles, met inbegrip van wat wordt hier genoemd. Het deed het nog steeds. Sinds het krijgen van Win 8, heb ik nooit gehad om te tweaken of iets om het bericht te stoppen aan te passen. Ik heb het nog nooit gezien. Ik weet niet eens weten of een vergelijkbaar bericht Win 8 bestaat.

Astronauten aan boord van het International Space Station getuige 15-16 zonsopkomsten en zonsondergangen elke dag als ze de aarde cirkelen.