hoe de Kindle Paperwhite werken

Neem een ​​kijkje op de ingewanden van de kleine en lichte Kindle Paperwhite om te zien hoe Amazon verpakt in een goed verlichte-front verlicht scherm, een batterij met hoge capaciteit, en de hardware om de ebook reader draaien in zo’n kleine ruimte.

De ontplofte delen te bekijken en uitleg komt tot ons met dank aan The New York Times en biedt ons een blik op alles van de lichtgeleiders naar de power management module binnen het Paperwhite, evenals de wijze waarop de e-ink zelf werkt.

Light Reading: Hoe de Kindle Paperwhite Works [The New York Times]

Zeer interessant, Amazon.com, maar wanneer zal je Kindle Paperwhite beschikbaar voor degenen van ons buiten de VS te maken? Waarom nu niet? We zijn allemaal klanten, waar wij wonen.

Ik snap het niet DIC. Ik heb een en ik ben 12.000 km van de Verenigde Staten. (Oz)

Ik kreeg een van deze voor mijn verjaardag. Nu ben ik het leren van wat ik niet graag over e-readers.

Ik heb een oudere (origineel) Kindle. Weet iemand hoe ze te vergelijken? Gedacht aan het updaten naar de paperwhite.

@grayboy

Goedemorgen, buur (Kiwi hier, mate).

Ik heb Kindle 3 Gen. Toen ik keek naar een Paperwhite kopen op Amazon.com, vond ik dat het was alleen beschikbaar in de VS en Canada. Zei dat ik kon alleen een model van die beschikbaar in mijn gebied, dat niet de paperwhite heeft opgenomen.

Paperwhite begonnen met het verschepen in het Verenigd Koninkrijk net voor Kerstmis. Ik heb de mijne uitgebracht op 27 december

1816 wordt algemeen aangeduid als “The jaar zonder zomer”, omdat vulkanische activiteit het jaar voordat een dergelijke een significante daling van de temperatuur op aarde dat veel gebieden van de wereld had vorst en sneeuw hun hele lente en de zomer geactiveerd.