historische kaart collectie lagen via Google Maps voor multi-eeuwse mashup

Dit mashup combineert Google Maps met honderden kaarten uit de David Rumsey Historical Map Collection, gelaagdheid kaarten 1680-1930 meer dan de historische locaties in de wereld. Het is een fascinerende kijk op wat er veranderd is en wat statisch door de jaren heen bleef.

Hit de onderstaande link om de volledige kaart te bladeren en inzoomen op steden en locaties van rente-zorg ervoor om te controleren of de rechterkant werkbalk waar u de transparantie van de oude kaarten over de nieuwe stad grids kan aanpassen aan echt waarderen de veranderingen.

David Rumsey Historical Map Collection [via Geek Sugar]

Kan geen koppeling mooi zijn … ..

Wauw…! Bedankt.

Ondanks de lore eromheen, de snelheid van het schip en het vliegtuig verdwijnen in de Bermuda Driehoek is niet hoger dan het algemene tarief tegenover andere grote delen van de oceaan oppervlak.