hack een draadloze deurbel voor aanpasbare beltonen

Als het gaat om deurbellen, waarom jezelf beperken tot een eenvoudige bel tol wanneer je aan de bezoekers zou kunnen worden gewaarschuwd door de Super Mario Bros. thema? Dit klantgerichte deurbel hack brengt beltonen naar uw voordeur.

Bekijk de video hierboven om te zien dat geassembleerd en in actie, raakte vervolgens de onderstaande link voor de elektrische schema’s en stap-voor-stap instructies.

Hoe toe te voegen aangepaste ringtones aan een draadloze deurbel [via Hacked Gadgets]

Lijkt een schaamteloze plug voor Radio Shack. Maar dat is oke. Ik hou van Radio Shack. En ik zie ze lijken om deze opname modules in voorraad te hebben voor $ 11,99 te (catalogus # 276-1323). Ik hoop alleen dat de prijs niet omhoog gaan want vandaag is immers, (speel de suspense muziek, aub) “Cyber ​​Monday”!

Ik wou dat ik kon herinneren waar ik een deurbel zoals die in het artikel zag. Er is geen verwijzing van de plaats waar er een te kopen. Dus als u wilt uw eigen draadloze deurbel te bouwen kijk dan this out

http://www.talkingelectronics.com/projects/WirelessDoorbell/WirelessDoorbell.html

-)

Na zijn dood in 1799, George Washington’s vrouw Martha verbrandde al hun persoonlijke correspondentie om hun privacy te behouden, vandaag zijn er slechts vijf letters overleven.