gmail heeft voorzien van een nieuwe ‘categorie tabs’ toegevoegd aan de inbox

De meeste van de tijd, het houden van uw inbox gesorteerd en schoon is een vrij eenvoudige taak, maar hoe zit het wanneer de dingen hectisch en plotseling uw inbox uit de hand loopt? Het vinden van die belangrijke e-mails tussen de rommel kan frustrerend en tijdrovend zijn, dus je moet een gemakkelijke manier om te vinden wat je snel nodig hebt! Met dit probleem in het achterhoofd, heeft Google een nieuwe functie voor Gmail die u zullen helpen auto-sort die e-mails in verschillende categorieën, zodat u direct naar de e-mail je wilt, zonder het gedoe geïntroduceerd.

U kunt de nieuwe categorie Tabs functie te activeren door te klikken op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van uw inbox, selecteer vervolgens inbox Configure.

Er zijn vijf categorieën die u kunt inschakelen: Primair, Social, Promotions, updates en forums. Gewoon controleren / schakelt u de daarvoor bestemde vakken van de categorie tabbladen weergegeven in uw inbox te passen. Hangend boven elke categorie zullen relevante informatie over het weer te geven, zoals aangegeven in onze screenshot. Klik op de knop Opslaan als u klaar bent.

De pagina wordt automatisch vernieuwd, dan snel de volgende dialoog weer te geven. Van daar, alles wat je moet doen is beginnen met genieten van uw nieuwe inbox (zoals in de eerste screenshot hierboven).

De volgende video toont de nieuwe inbox functie in gebruik …

U kunt meer lezen over de nieuwste Gmail-functie te leren door het bezoeken van de blog posts hieronder gelinkt.

Een nieuw postvak dat je weer de touwtjes in handen [Official Gmail Blog]

Nieuwe Gmail kijkje blings uw inbox met tabbladen [CNET News]

Nieuwe Inbox Maak kennis met Gmail [YouTube]

[Via de officiële Gmail Blog]

Probeerde het gedurende vijf minuten …. het uitgeschakeld.

Ze hadden een goed idee, dan verpest. Als ze alleen maar toegestaan ​​u labels / mappen tabbladen te maken, zou het perfect zijn geweest. Maar wat ze deden in plaats daarvan is het maken van me dwingen complexe etiketten in voorgedefinieerde categorieën.

Hier is een onaangenaam neveneffect hebben dat de tabs … nam ze ~ 24 uur om te beginnen komen opdagen na het inschakelen van de tabbladen functie op deze rekening.

Tenzij de automatische ongewenste e-mail advertenties zijn de moeite waard om u om de nieuwe functie te gebruiken, dan bent u beter af niet te draaien Tabs on (of uitschakelen van hen als je hebt)! > _ < Ik heb al gedeactiveerd de functie op dit account..just naar inbox configureren met behulp van het pictogram Instellingen en schakel alles wat je kunt, klik op Opslaan. advertentie-in-new-gmail-tabs-feature-setup-cropped.jpg858x452 177 KB Leuk idee, maar ze echt niet correct uit te voeren. Door het forceren van gebruikers om een ​​vooraf bepaalde (door hen) reeks categorieën, zijn ze niet zodat gebruikers genoeg ruimte om het te personaliseren. Ik wil in staat om mijn eigen 'tabs' te maken te zijn geweest, met behulp van de begrippen "brievenbussen" en "regels" om e-mail te plaatsen in verschillende brievenbussen. Zoals het er nu uitziet, zal ik niet gebruiken, als de tabs zijn relatief zinloos voor mij en eenvoudig toe te voegen aan de verwarring. Ze moeten steken met de labels en de "sterren". Nu dat ik het heb geprobeerd, zou ik graag in staat zijn om terug te gaan naar mijn oude set-up van de "Nieuwe e-mail", "ster Items" en "Lees Items", maar om wat voor reden dan ook, ik niet lijken te kunnen krijg deze originele configuratie terug. Dus nu mijn oude systeem is verpest, het maken van dingen erger. Wat is er gebeurd van het oude concept van "luisteren naar uw gebruikers"? Ik waardeer Google constant bezig om mensen te helpen. Eerlijk te zijn ik doen! Maar voor mij is dit een pure mislukken. Ik had alle klachten anderen hadden, plus een paar te noemen. Trouwens, echt ... hoe moeilijk kan het zijn? Open een e-mail. Lees het. Misschien beantwoorden / vooruit. Zo niet, dan kiest u Verwijderen, Spam of Archief. (Eens in de zoveel tijd een e-mail kan een taak of een agenda-item te worden, maar meestal is het die 4 keuzes.) Herhaal tot inbox = leeg. Herhaal dit dagelijks of als nodig is, totdat inbox = leeg, elke keer weer. Plotseling kwam er een specifieke e-mail u gearchiveerd 2 minuten (of 2 jaar) geleden nodig? Dit IS Google ... zoeken! Kan het eenvoudiger / makkelijker dan dat? Ik eerlijk gezegd zie geen behoefte aan "organisatie", gereedschappen of voorzieningen ... Postvak Prioriteit .. Tabbed Inbox .. Waarom? Zelfs sterren en labels ... terwijl handig, ze niet echt nodig. Het toevoegen van functies voor Gmail is als het zetten van chocolade glazuur op een vlekkeloze diamanten ring. Lijkt zoet op het eerste, maar het is waarschijnlijk niet een verbetering. Ik zou graag in staat zijn om een ​​geselecteerde e-mail te verplaatsen naar een bestand en verwijder vervolgens alle van het is 'gestuurd' kopieën 'lazarus' kopieën etc. Lijkt om kopieën op te veel plaatsen te houden en alleen laten we je een hele conversatie te verwijderen in plaats van alleen het houden van degene die je wilt. Nutteloos! commentaren Ieders zijn valid.Why kijken door middel van een aantal tabbladen voor iets dat vroeger in de voorkant van je gezicht? Ik hou van de tabs ... maar Google is mislukt op de uitvoering. Zelfs de voorgedefinieerde tabbladen ok zou zijn ... als ik kon corrigeren hoe de verschillende e-mails worden steeds gecategoriseerd. Mijn "How-To Geek" en basisschool nieuwsbrieven kids 'worden weergegeven onder "Promotions", mijn SQLServerCentral nieuwsbrief is te zien in het kader van' Updates '. Sommige van mijn-banking-gerelateerde e-mails rechtstreeks naar "Primary", terwijl anderen gaan naar "Updates". Dit alles, zou ik niet een probleem met ... hebben als ik kon gewoon corrigeren. Ja ... Ik ben bang dat onze HTG nieuwsbrief gaat om te beginnen worden genegeerd. Laat ik mijn eigen labels op daar en ik zal het gebruiken. En ik ben meestal en early adopter. Ik ga akkoord met de "nutteloos" reactie. Ik heb al gegaan naar de problemen op te zetten filters om mijn e-mail te categoriseren. Gelieve te geven me krediet voor het hebben van genoeg verstand om te lezen via mijn eigen e-mails en maak mijn eigen categorie keuzes. Als je dat niet kan doen op uw eigen, ga dan naar een andere e-mail service. Ik heb de 'multi-tab' inbox uitgeschakeld. Ik maak er een punt om de Google-geschapen categorieën te openen om zo vaak te gmail dat alle nieuwe e-mails in die vier stompzinnige categorieën zijn "Niet ..." sociale, promoties, updates en / of forums te vertellen. Ongeveer 75% van het zebrapad knoppen in New York niets doen, ze zijn effectief placebo's voor voetgangers wachten tot het licht te veranderen paaien.