geek fun: Halo 2600

Heb je je ooit afgevraagd wat Halo eruit zou zien als het ware gemaakt tijdens de Atari 2600 dagen? Aangezien elke dag is een goede dag om plezier op bedrijf tijd te hebben, vandaag kijken we naar een koele en unieke kijk op Halo met Halo 2600.

Halo 2600

Dit is een gratis online flash game gebaseerd op de populaire FPS Halo, maar ontworpen voor alsof het kwam uit op de Atari 2600.

Om het spel te starten op een willekeurige toets op het toetsenbord. Gebruik vervolgens de pijltoetsen om door je reis te navigeren.

In het begin heb je geen wapen hebben dus zorg ervoor dat je het te pakken voordat je probeert om te gaan met de aliens.

vermijd dan de vijand te schieten op u en druk op de spatiebalk om terug te schieten.

Terwijl je door het spel te navigeren, zul je verschillende niveaus met nieuwe uitdagingen in de Atari 2600 manier te ervaren.

Het omvatte schilden voor extra bescherming tegen vijandelijk vuur.

Heb je personage in de gele boarders niet lopen of je een leven verliest.

De controles aan de top kunt u het spel opnieuw in te stellen, verander de moeilijkheidsgraad, pauzeren, en ga naar het volledige scherm.

Als u op zoek bent naar een interessante manier om tijd te verspillen op het werk, deze unieke kijk op Halo is zeker de moeite waard een keer te proberen, en kan een heel leuk zijn als je een fan van de Atari 2600. Erg cool in een geeky manier!

Speel Halo 2600

De muziekvideo voor Soul Asylum’s 1993 hit “Runaway Train” gericht op het lot van vermiste kinderen en werd verspreid met foto’s van de werkelijke vermiste kinderen, als gevolg van de video 26 vermiste kinderen werden herenigd met hun familie.