extreme console mod combineert 360, PS3 en Wii

Wat krijg je als je gut drie current-gen consoles, vul ze in een acryl behuizing, en voeg wat accentverlichting? Dit 3-in-1 mega-console.

Bovenstaande video toont het resultaat van de inspanningen van een Duitse modding groep drie consoles verpakken in één geval met de bedoeling van de presentatie van de hardware. Niet alleen zijn alle drie de consoles volledig functioneel, maar je kunt een van dichtbij en persoonlijke kijk op alle hardware te krijgen. De opbouw is licht op de details, maar voor het grootste deel het lijkt alsof ze zorgvuldig ontdaan van de consoles en aangepaste gemonteerd de hardware in een acryl PC behuizing.

Extreme Console Modding [via Hack A Day]

Ik weet dat ik ben niet een om te praten, maar dit ziet er niet zo ingewikkeld.

ze gut gewoon het systeem en zet het in een zaak, en de enige echte “harde” deel maakt het allemaal fit, en passend in een koeler, etc.

Dat ziet er geweldig !!! En ja Saammy, dit “ziet er gemakkelijk” van de buitenkant, maar ik ben er zeker van dat het een beer te werken allemaal samen in één doos.

De kracht stenen buiten de box zijn een enorme teleurstelling al ..

Net als de reacties op youtube zeggen, dit is echt dom. Het enige harde deel kan de waterkoeling zijn geweest. Hoewel je ze kunt krijgen voor elk systeem en zou alleen maar aan te sluiten om nog een krachtige pomp. Daarnaast is de zaak en die goedkope verlichting ziet er vreselijk uit.

Het zou cool zijn geweest als er niet drie voedingen, drie HDMI-uitgangen en drie dvd / br-rom drives. Één van elk in een kleine HTPC geval, dat is wat ik had verwacht bij het lezen van de kop van dit artikel.

Maar nu heb je een lelijke toren met drie consoles bevrijd van garantie. En verwijzend naar de opmerkingen die hij echt geprobeerd om dit ding te verkopen op eBay voor 20.000 €. Twintig K! Pfff …

Of je kan gewoon kopen een PC.

misschien je niet het zien van de punt hier zetten ze al de verwerking van alle drie de consoles op een moederbord in een zaak die is mooi en het concept van alle drie de consoles in één pakket is pretty cool stop haten

Misschien zijn ze doorschemeren een toekomst waarin mensen de dingen die iets dergelijks kan nemen en doen het allemaal op één machine. Hell gooien in toegangs- en file internet beheer en wie weet de wereld zou kunnen doen met het … Hmmm … ziet er erg als een PC!

@greendiamnond Nee, ze zijn niet combineren van de consoles in een enkel moederbord. Kijk nog eens in de behuizing. Het enige wat ze deed was zet het geheel van alle drie in dezelfde zaak.

Ik ben meer onder de indruk van mijn PC voor gaming. Waarom doen mensen consoles meer te kopen, zelfs? PC’s altijd en altijd zal hebben betere graphics dan thuis systemen en je hoeft niet al die rommel in de toren nodig hebben. Ik kan niet eens naar console graphics niet meer na te zijn verwend met de eye candy van de PC gaming wereld.

Wat een stelletje zeurpieten en bitchers jullie allemaal zijn. Dit is wat hij leuk vindt en misschien dacht dat hij om te proberen en te kijken of er een markt voor is. Gewoon omdat je niet bevalt moet je het of de maker van het naar beneden te kloppen. Ja weet je wat, geef het kind een klopje op de rug een keer in de zoveel tijd en misschien wat opbouwende kritiek en misschien zou hij komen met iets dat je zou willen. Beter nog als je denkt dat je zo perfect en kan een betere baan dan hem, stap uit je dikke kont en iets doen naast teef en klagen over wat iemand anders doet en doe iets voor jezelf eens in de zoveel tijd.

@Dale, Ik ben het met je honderd procent. Veel van de elitaire snobs commentaar op deze site.

Ik heb nieuws voor je mensen, PC gaming is waar het bij is, maar de console-based gaming een hel veel praktischer voor sommige mensen.

Ignorance is bliss ik veronderstel …

@Dale, Vertel het als het is, Man!

Het zou 40 Blu-ray discs, 212 dvd’s, 1498 cd’s, of 728.178 3.5 “floppy disks om back-up een enkele 1 TB harde schijf te nemen.